29.9.2011

Vähän lisää väriä, enemmän mun tyyliä?

Noniin nyt on sitten koeviikko paketissa! Aamulla oli vielä mantsan koe, mutta nyt seki on sit ohi ja taas pitkä viikonloppu edessä. Tällä kertaa ei onneksi tarvi käyttää viikonloppua lukemiseen. ; )

Elikäs tiistai päivä tais mennä ihan kokeisiin lukemiseen ja kävin mää tosiaan matikan preppauksessaki sillon. Se tosin oli aivan täysin turha reissu, koska olin jo tehny kaikki harjotuskokeet ennen sitä tuntia niin ope sitte sano että mää sain lähteä. : /
Eilen sitten oli matikan koe aamulla ja ehkä parempi etten edes yritä arvioida tulosta, koska se kuitenki on jotaki ihan muuta ku odotan. :'D Käytiin Katan kanssa ostamassa vähän evästä kun ei koululla haluttu syödä, pompuloita, hiusväri (oi kyllä), lämpösuojaavan hoitoaineen hiuksille ja etitiin korvakorujaki, mutta niitä me ei löydetty oikeanlaisia.
Mantsan preppaus oli *köh* kuolettavan tylsä ja sieltä sitten ku päästiin pois niin täyty sujahtaa bussipysäkille. Bussissa juttelin Sophian kanssa kokeista ja nauroin kuinka hienosti mää loistin matikan soveltavissa tehtävissä kokeessa (huomaa sarkasmi).
*random sidenote* tietyöt on aika raivostuttavia. Joo mukavaa että sitte on tiet paremmssa kunnossa ja niin edelleen, mutta se, että täälläpäin on aukastu melkein jokainen tie melkeen kokonaan auki. Jos ei halua kiertää parilla kilsalla sellasta normi 600 metrin matkaa niin pääsee sitten kävelemään autotielle. No siihen liitty sit tietenki ne omat syyt, miksi se autotiellä käveleminen ei ole mukavaa (esim. se että ne autot/autoilijat ei aina välitä kauheasti nopeusrajotuksista ja ei kauheana naurata ku sieltä kurvaa joku Matti Menninkäinen melkein päälle) ja siksi ne kävelytiet yleensäkin on olemassa, voisin kuvitella. Eniten inhottaa kävellä autotiellä ku toiselle kaistalle on pysähtyny rekka moneksi tunniksi ja sitte ku ei näe että tuleeko sen takaa auto vai ei, että voitko sää mennä siitä turvallisinmielin vai pitäiskö ootella ihan vaan varmuuden vuoksi. Tätä seikkaa ei kauhean hyvin oo kyllä omasta mielestä otettu täällä nyt huomioon ku noita tietöitä on alettu tekemään. Eri asia olis jos ne tekis vaikka yhen tien eka alusta loppuun mahd nopeasti ja sitte vasta seuraavan. Toivon mukaan noi tietyöt kohta loppuu tuosta... En halua lukea uutisista et joku pikkulapsi jäi autonalle ku se joutu kävelemään tai ajamaan pyörällä autotiellä ja sit joku auto tuli mutkan takaa suoraa päälle.

Olipa random "rant" tähän väliin. XD


No mutta illalla sit luin mantsan koetta varten tiivistelmiä ja termejä melko moneen otteeseen. Siinä sivussa sitten tuli laitettua vähän väriä lisää hiuksiin. (Ihan turhaa facepalmutat siellä! ; D ) Ostin mustan hiusvärin ja värjäsin otsahiukset, "sidebangsit" ja takaa alhaalta hiukset mustaksi. Vähän samalla tavalla ku mitä mulla oli ysiluokalla.
Oon huomannu että on mulle jotenki mukavampi vaihtoehto laittaa kahtaväriä tai sitte jotaki tosi rajua väriä ku se että mulla ois vaan joku yks perus väri. Se on ehkä enemmän mun tyylistä. : o Ainaki äiti on sitä mieltä... XD Ja niin oon kyllä iteki.
Mustan värin lisäämisessä tähän punaseen oli siinä mielessä haastetta että koitin olla värjäämättä mun koko päätä mustaksi ja huolehtia että kun pesen sen värin pois niin se ei valu punasiin osioihin. Äitin pienellä avustuksella sain pestyä värin sotkematta punasta hyvin pois ja nämä onnistu paremminki ehkä ku odotin. : )
Hiukset näyttää nyt "sähäkämmiltä" jos niin voi edes sanoa... XD Tajusin onneksi myös ottaa sen videolle ku värjäsin ne niin sain taas YouTubeen tavaraa.




En oikei tiiä että mitä muuta mää tänään vielä hommaisin nytku on se video YouTubessa ja blogiaki jo ehtiny kirjotella. Ei oo edes kouluhommia mitä pitäis tehä! :'D Ois yks elokuva minkä voisin kattoa, mutta en tiiä löyänkö sitä mistään. : s
Ylihuomenna onki sit jo zombiewalk ja huomenna mää voisin kokeilla meikkiä sinne jo valmiiksi. Eli siis huomiselle ois jo jotaki tekemistä mut tää päivä on vielä auki. Tietenki vaihtoehtona on se perus; katon sarjoja ja pyöriskelen YouTubessa. Vois tosin piirtää tai sitte vois kans alotella ehkä uutta tarinaa. : D Pitkästä aikaa! o/

Alko yhtäkiä väsyttään niin taijan lähteä päikkäreille (ristiriitaisista näkemyksistä keskuteleminn on uuvuttavaa ku asia ei etene sitten mitenkään).

Ah good old times. *sniff*


Ennen sitä kuitenki vielä shout out Ao No Exorcist sarjalle joka on tosi hyvä ♥ ja sit viel 2 vanhaa päivän kuvaa (koska missasin senki sillon tiistaina).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti