12.9.2011

eilen ei vaan jaksanu.

Jotenki eilen oli niin huono fiilis etten sitte jaksanu kirjottaa, mut tänään sitte pakko ettei tuu liian pitkää taukoa. :'D

Elikäs lauantaina oli aivan ihanaa ku Elina tuli meille. Eka me mentiin Kapteeniin kauppaan ja mun pyörän rengas meni puhki. ;_; Ostettiin karkkia ja muita herkkuja, sekä sit kakun koristelua varten tarvikkeita. Sieltä lonttastiin kotia ja se matka oli ihan tuskaa ku piti sitä pyörää taluttaa ja oli ihan jumalattoman kuuma.
Meillä sit etittiin kauhuleffa valmiiksi ja mässäiltiin karkkia samalla ku odoteltiin et se elokuva ois valmis.
Käytettiin meijän pojat sellasella 4km lenkillä ja otettiin samalla randomness videota. :'D Tuli hyviä pätkiä. XD

Ku tultiin takas alettiin väsäämään kakkua ja tacoja samaan aikaan. :'D Oli melkonen häslinki keittiössä ku mää täytin kakkua ja Elina paisto jauhelihaa. Sitte ku me ollaan molemmat vähän perfektionistejä pienissä asioissa niin me koitettiin saaha kuorrutetta ihan täydellisen tasaseksi joku yks ja puoli tuntia. XD Lopulta me annettiin periksi ja mää tekasin marsipaanista ruusun ja lehtiä siihen päälle koristeeksi. Sitte meillä oli viel jotaki tuttifrutti strösseliä mitä nakeltiin siihen päälle että se näytti tosi kutsuvalta. *w* Taijetiin me syyäki siinä samalla ku tehtiin sitä kakkua..... ^^'
Ku kakku oli tehty ja oltiin syöty, me siirryttiin kattomaan sitä kauhuelokuvaa. En edes muista että mikä sen nimi on... XD Noh kuitenki, se oli ihan jees. Jostaki syystä se alku oli tosi hyvä mut sitte se ihan loppu oli tosi, tosi huono. Me vaan istuttiin ihan kylkikyljessä ja vaan kiljuttiin menemään ku tuli joku säikky. Ei se muuten ois ollu varmaan ollenkaan niin pelottava, mutta kello oli jotaki 11, kaijuttimet tosi kovalla, oltiin kahestaan meillä kotona ja meän kämppä on suht iso niin vähän oli jännittyny tunnelma. :'D Sen jälkeen sitte piti mennä keittään rauhottavaa teetä ja samalla ku juotiin sitä, me vaan naurettiin sille kuinka paljon me oikeasti säikyttiin sen elokuvan aikana.
En tiiä miten, mutta jotenki kummasti me päädyttiin puhumaan jostaki onnettomuuksista ja isoista tapaturmista, terrorismista, jne. : o Se on Elinan kanssa aina tosi hämyä ku me vaan yhtäkiä aletaan puhumaan tosi syvällisiä. Käytiin keskusteluita esim. toisesta maailmansodasta, siitäNorjan joukkomurhasta ja sit 9/11:stä.
Sen jälkeen ku oltiin saatu syvälliset keskustelut loppuun puhuttiin jonku aikaa unista ja sit pieetin jonku puolen tunnin ulennon Elinalle siitä Warrior Beak Dong Soo:sta. XD Yritin selittää sen sarjan idean ja sitte niitten hahmojen väliset suhteet ja Elina vaan nauro ku unohin kokoajan että mistä mun oli alunperin tarkotus kertoa ku juttu lähti aina vähän heittelehtimään.
Tottakai me katottiin myös sen Amnesia The Dark Decentin läpipeluuta YouTubesta ja mietittiin että oisko iteki pelattu sitä, mutta se sitte jäi. :'D
Porukat tuli sit melko pian sen jälkeen kotia ja me mentiin mun huoneeseen jatkaan sitä amnesian kattelua läppäriltä. Oltiin sit jonku ajan päästä niin väsyneitä että läppärin pois nostaminen sängystäki tuntu vievän liikaa energiaa. :'''DD

Aamulla noustiin syömään kakkua ja onnitteleen iskää synttäreitten johdosta. Mentiin takas mun huoneeseen jatkaan amnesiaa, mutta lopulta me nukahettiin läppäri meän keskellä ja amnesia pyöri taustalla. :'D Nukuttiin varmaan jonku 45min päikkärit ja sit piti jo nousta ylös että Elina ehti bussiin.

Sayonara Zetsubou Sensei
Ku Elina oli lähteny niin sit mulla alkoki mennä eilinen ihan päin mäntyä ja olinki sit niin kiukkunen illalla että ei oikein mikään sujunu. Oli parisuhde terapeutin hommia, oli itellä itseinho päällä (kiitos sen että ihmiset on tyhmiä olioita ja niihin ei aina kannata luottaa), piti koittaa selvittää väärinymmärryksiä ja sit koittaa pitää omat hermot vielä kasassa. Oli melkosta häslinkiä seki.  Onneksi sitte lopulta Santtu sai mun mielentilan edes vähän paranemaan ja en sit ku menin nukkumaan ollukaan enää niin raivona ku olin ollu aikasemmin. Nukuin kyllä vaan tosi huonosti koko yön. Heräilin jatkuvasti ja oli kokoajan liian kuuma, enkä sit meinannu saaha unta millään enää ku heräsin.


Sensei on muuten hyvä sana, sillä saa paljon aikaseksi. *random sidenote*

Tänään ei oo ollu viel mitään kummempia. Aamulla oli vähän ärsyttävä ku piti nousta todella aikasin että ehin iskän kyytiin. Olin sitte koulullaki jo 10 yli 7, vaikka tunnitki alkaa vasta  08.15. Noh käppäsin Kataaki vastaan aamulla pysäkille ja me sit hengailtiin koululla. Matikan tunti oli ihan surkea niinku tavallista ja mantsan tunnilla väsytti jo niin älyttömästi että me vaan hekotettiin Katan kanssa aivan tyhmille jutuille.

Nyt tässä ajattelin mennä tekeen vähän leipää että jaksais siihen asti et on ruoka (ei huvita ite alkaa tekemään mitään ruokaa). Sitte päikkärit vois olla kiva ja sen jälkeen sitte saas nähä mitä keksis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti