21.9.2011

Kirpputoreilla voi tehdä yllättäviä löytöjä

Ennen kuitenki ku alan selittää tästä päivästä niin vois loogisesti ajateltuna miettiä vähän et mites eilen pyyhki.^^'

Eilen... Hmm... Ei varsinaisesti ollu mun päivä. Nukuin todella huonosti. Menin nukkumaan mun näkökulmasta tosi aikasin eli puoli 11. Pyöriskelin sängyssä ku oli liian kuuma tai kylmä ja muutenki inhottava olo siihen asti että yhtäkiä kello oliki 01.38. Siinä vaiheessa sitte alko jo hieman tuleen ahistus ku tiesi että jos kohta en nukaha niin seuraavasta päivästä tulee täys helvetti mm. sen takis että pää on varmasti kipeä liian vähistä yöunista ja tottakai koulu alkaa 08.15 ja pääsen vasta 16.00. Noh mikäs siinä sitten ku sen takia että nyt vielä ahisti kaiken hyvän päälle niin nukahin lopulta vasta puoli 4 jälkeen.
Ihanaisilla oin 2,5h yöunilla kamppailin itteni kanssa että sais noustua ylös ja laittauduttua kouluun lähtemistä varte. Luonollisesti vasta sen jälkeen ku olin ehtiny mukavasti valmistautua huomasin että ulkonahan tulee vettä = hiustenlaitosta ei oo yhtään mitään hyötyä nyt vaan oikeastaan enemmänki haittaa.
Noh ei siitä sen enempää. Ekalle tunnille ens päässy ku piti juosta terveystarkastukseen IB koululle. Mulla ei oikein nuo koulun terveystarkastukset oo mitään kovin mieluisia ja sepäs vasta oliki mukavaa mennä sinne jo muutneki huonon aamun jälkeen. Ai nii unohtamatta sitä että sain kuulla joitaki ihan kamalia uutisia ennen sitä lääkäriin menoa.
Hyppytunnit mateli hitaasti sen aikaa ku jouduin olemaan yksin, mutta onneksi mulla oli Keela ja Kata piristämässä mua osan aikaa. ♥ Kotia pääsin vasta viiden jälkeen ja mun oli tarkotus mennä nukkumaan heti ku tulin kotia, mutta tietenkään mun suunnitelma ei sitte käytännössä onnistunu ollenkaa... *sigh*

Se siitä eilisestä. ^^' Se oli tooooosi huono päivä.

Ja sitte tähän päivään... :'D Tästä päivästä ei onneksi tullu niin katastrofi ku eilen, vaikka oonki nytki jotenki tosi väsyny.
Aamulla ku menin kaupunkiin oli vähän surkea ku sato vettä, mutta onneksi se loppu just ku nousin bussista pois. Tepastelin koululle odotteleen Kataa ja siitä me sit suunnattiin kaupunkiin. Käytiin heti ekana ostamassa Katalle multa synttärilahjat (2 päivää myöhässä, Katan synttärit oli maanantaina). Sieltä sitten alunperin lähettiin kattomaan onko yks kiinalainen ravintola auk, että oltais menty siellä käymään, mutta noh eipä se tietenkään ollu vielä auki. :'D Mentiin sitte sen vieressä olevaan kirpputoriin ja lähettiin kattelemmaan että mitä me löydettäis sieltä. Siellä oli yks aivan ihana sellanen kiinalainen mekko, mutta tietysti jouduin pettymään pahoin ku se ei sitten ihan mennykään ylävartalon kohdalta kiinni. *sigh* Vaellettiin siellä sitte ympäri ja ämpäri ja löydettiin randomisti sellasia pieniä kirkkaita helmiä' minigrip pussissa. Onnistuin iskemään silmäni niihin samantien ja keksin niille heti paljon käyttöä.
Heti tuli mieleen 2NE1in musiikki video "Try to copy me" ja siinä CLillä on yhessä kohtaa sellanen meikki missä sen toista puolta kasvoja peittää sellaset "timantit" ja ajattelin sitte että määpä kokeilen noilla helmillä joskus tehä sellasen meikin.








Sitte löydettiin yks pöytä jota mää aloin kutsumaan "korea nurkkaukseksi", koska siellä oli aivan älytön määrä kaikkea koreasta tuotuja hiuspinnejä, jne. Ne oli tosi upeita ja munki oli pakko ostaa yks, vaikka en sitä pystykään vielä melko pitkään aikaan käyttämään ku ei mun hiukset mee kunnolla vielä ponnarille. Ajattelin kyllä että se vois ehkä mahdollisesti jopa olla yks hiuskoriste mitä vois käyttää wanhojen tansseissa (värjään mustaksi ja laitan pidennykset).

Sieltä mentiin sitte syömään ja sen jälkeen kävästiin H&M:llä. Tietenkään mun ei ollu tarkotus ostaa varsinaisesti mitään, mutta löysimpä kuitenkin hupparin jota en voinu jättää ostamatta. Ainaki tämä on mukavan lämmin jos ei muuta! : D

Voisin tästä kohta livetä tarkistelemaan sähköpostia, että joko ois tullu ilmotusta mekosta tai arpivahasta ja siitä meikistä. Sen jälkeen sitte varmaan suuntaan lämpimään suihkuun ennen ku jäädyn tänne! Älyttömän kylmät säät tuli yhtäkiä... ;_;



Pitää muistaa lähettää se esseeki sille opelle ja onneksi se ope sano että jos ei meinaa lauantaina tulla kokeeseen niin perjantaina ei tarvi mennä kertaustunnillekaan (= mulla on perjantai vapaata). ; ) Pitää tosin perjantaina sitte lukea matikkaa jo jonku verran ja saas nähä jos vaikka sitte sillon jaksaisin alkaa väsäämään sitä hieman haastavaluontoista meikkiä. : D Lauantaina sitte Haukiputaalle Keelan kanssa. ♥

Noni vielä päivän vanha kuva ennen ku meen! : DD

Hahaa tässä kuvassa ei oo mitään järkeä koska en ikinä hymyile noin. : )
Oiskohan vuosimallia... öö... saattaa hyvinki olla 2010 kesä. D:

1 kommentti: