9.9.2011

Mun ripset saapu viimein!! ♥

Ah kauan odotettu paketti viimein eilen ilmesty postiin. ♥ Kaikki oli kunnossa ja mikään ei ollu menny rikki. Ripset oli nätisti paketeissa ja ne oli vielä kuplamuoviin käärittynä. Edelleenki hintaa katottuna ne ripset on ihan tajuttoman halvat ja ne on vielä tosi mukavat silmissä tai ainakaan ite en kokenu että ne ois mitenkään epämukavat. Ainut huonopuoli, jonka kyllä tiesin jo ennen ku sain ne ripset on että niissä ei tuu liimaa mukana ja se pitää hommata erikseen. Laitoin videon YouTubeen niistä, ja siinä ehkä parhaiten näkyy et millasessa paketissa ne tuli, jne.


Perjantaiii ♥ ehdottomasti paras päivä viikossa kyllä mulle! Harmi kyllä Elina ei viel tänään pääse tänne, mutta se tulee huomenna. : ) Huomenna kans pittää koristella iskälle kakku ku sillä on sunnuntaina synttärit. Muuten ihan jees päivä olla synttärit, paitsi et sillon on kans WTC tornien muistopäivä.. Ei ollu kovin hilpeät syntymäpäivä juhlat sillon 2001 ku se isku tapahtu...

Ens viikolla katellaan äitin kanssa mulle se wanhojentanssi mekon tilaaminen ja sit iskän kanssa hoidetaan se mun videokamera unelma loppuun. Ajattelin kans ostaa uuen videonmuokkaamis-ohjelman, mutta en oikein tiiä että minkä hommaan. Joo voishan sitä netistäki imuroida ilmaseksi, mutta ne päätyy yleensä aina toimimaan jotenki päin persettä, jne. Tietenki johtuen siitä että ne on laittomia. Adobe Premire Elements 9 näyttäis ihan mukavalta ohjelmalta, mutta menee taas ikuisuus että saan opeteltua kaikki temput ja sen sellaset että saisin tehtyä hienoja videoita. Siksi ootan sitä videokameraa niin paljoa et pääsisin tekemään kunnollisia videoita. Voisin tehä sellasia minielokuviaki, ettei pelkästään vaan jotaki meikkivideoita.

Lalalalaaaa~

Kauhea nälkä ku en oo vielä oikestaan syöny mittään. D: Meän keittiössä on kauheasti banaanikärpäsiä ku meillä on kokoajan tajuton määrä hedelmiä. Sit niitä pörrää niin paljon meän keittiössä ettei tee mieli mennä lähellekään niitä hedelmiä ja sit ne kans hengaa meän lieden lähellä. Sain tänään pikku paskaraivarin niille ku ne parveili siinä lieden luona ja mulla tosiaan on nälkä. Piti sit kattoa netistä jotaki poppakonsteja millä niitä sais ansaan. Hirveän moni sano että vettä, fairyä ja etikkaa niin ne ui sinne sen etikan hajun perässä ja sit hukkuu. Viritin sit 2 sellasta ansaa niille. Toivon mukaan se alkaa tehoaa. Muuten kylmästi imuroisin ne, mutta en jaksa alkaa kaivamaa keskuspölyimuria vaan sen takia esille et voin imasta jonku pari kärpästä helvettiin mun keittiöstä... Ja kyllähän ne sitte ku säät alkaa kylmeneen alkaa pikkuhiljaa häipyä. : /

Vähän on tylsää nyt kyllä. : ( Joo se ois hyvä tehä sitä esseetä nyt, mutta just tällä hetkellä ei kiinnosta. Arvelen et mun omatunto alkaa pisteleen mua päivän mittaa ja lopulta pakotan itteni tekemään sitä, mutta just nyt ei. Pakko mennä laittaan edes jotaki syömistä itelle ja sit vois nukkua päikkärit ku väsyttää niin älyttömästi. D:

On that note, I'm gonna go make myself someting to eat! ♥

Moikkulimoikkuliiiiii~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti