25.9.2011

Kauhujen talo..? + eläviä kuolleita

Nonni nyt oon kotiuttanu itteni Haukiputaalta! Väsymya on kova ja on jostaki syystä nyt ihan älyttömän kylmäki... : s

Elikäs tätyypä sitte alkaa kertoileen et mitäs siellä keskellä ei mitään näky ja millasta siellä oli! ; )

Eilen aamulla oli vähän kireä tunnelma päällä *krhm* lievästi minua ärsyttävän yöllisen herätyksen takia. En saanu nukkuttua sitten sen herätyksen jälkeen oikeastaan ollenkaan ja sitte joskus 8 aikaan aamulla nousin sängystä kiukkusena. Sillon jo kauhistutti että mitä ihmettä tästäki reissusta tulee ku oon jo näin aluksi huonolla tuulella.
Keelan kanssa sitte soiteltiin pitkin amua ku se kävi kirpparilla hakemassa vaatteita sitä meän zombiewalk ideaa varten. Ninjailin siinä samalla myös pari jaksoa Fairy Tailiä (jonka oon taas kohta ottanu kiinni) ja sit Sket-Dancea. :'D HAHAAA PITKÄSTÄ AIKAA PUHETTA SARJOISTA!!!

Yhen aikoihin vaelsin pysäkille ja siitä sit hyppäsin bussiin. Ekana Oulussa sitte suunnattiin taas sinne kirpparille ja käytiin vielä kiertelemässä että löytyiskö niihin meän asuihin vielä jotaki lisättävää. Ei varsinaisesti löytyny. XDDD Mutta kävin mää ostamassa sen viuhkan ja taskupeilin mitkä mun piti ostaa jo aikasemmin. ; ) Ja ah ne on ihanat!!! ♥

Oikeasti kirpparit on tosi hyviä paikkoja tehä halpoja löytöjä! Sit oli kans uskomatonta ku Keela sai sen koko asun ostettua sieltä (kauluspaita, jakku, mustat housut) kaikki yhteensä alle 7€. Vois melkeen alkaa tekeen niin että ennen ku kauheesti menee normi kauppoihin ostelemaan krääsää/vaatteita niin käy siellä vähän kattomassa että mitä löytyis. 

Sitte me pöyrittiin rotuaarilla ja konsultoin Keelaa vähän muutamasta ongelmasta ja uskomattomasta ihmisestä. Oikeasti kaikenlaisia ihmisiä sitä löytyyki tästä maailmasta! :''D No onni onnettomuudessa on kyllä se että nimenomaan koska kaikki ei olla samanlaisia niin löytyy tosi ihania ja kultasia ihmisiä, jotka on aivan älyttömän tärkeitä ja joitten takia kans jaksaa nousta aamulla sängystä ylös. ; )

Käveltiin bussiasemalle josta sitte hypättiin bussiin. Oli hieman epävarmaa kyytiä ku melkein joka kerta ku kysyin Keelalta että onko se nyt yhtään kartalla siitä että missä me ollaan niin sei yhtään tienny. XD Vähän epäilytti se meno, mutta ihan helposti sitte löydettiin perille. Kerättiinpä vähän katseitaki ku käveltiin sinne talolle kaikki kassit ja romppeet mukana. Oltiin varmaan melko näky. Matkalla naurettiin sitä että kuinkahan säälittäviltä me näytettiin. Ei oikein sulauduttu sinne maalaismaisemaan ja traktoreiden sekaan nahkatakeissa, kunnolla laitetuissa hiuksissa ja merkkituotteet niskassa.

Mutta tähän väliin kuitenki on todettava että sellasella syrjemmällä seudulla kyllä luonnonkauneus (siis ihan luonnon, luonnon, en puhu ihmisistä) pääsee oikeuksiinsa. Onhan se nyt ihan tajuttoman kauniin näköstä ku puut on ruskassa ja lehtiä satelee hiljaa alas puista. *Q*

Ku saavuttiin sinne talolle niin mää jo heti vähän hekotin että mun painajaisten tai unelmieni ruumiillistumahan se siinä. Siinä talossa/tontilla oli niin monta tekijää mitkä oli niinku suoraan jostaki kauhuelokuvan lavasteista, että huh huh, mutta se oli kyllä siinä ehottomasti parasta! Minä kauhufriikkinä jouduin ihan tosissani pidätteleen, että en olis alkanu kertoilemaan jotaki aivan kamalia kauhujuttuja Keelalle. Itsehillintä oli kyllä tosi kovilla... XD Ei katulamppuja missään lähellä, oli niin monta sellasta vajaa pihalla, ikkunoita sellasesta yhestä talonosasta peitetty, epäilyttävä ullakonikkuna, josta verho oli vähän raollaan, jonne ei kuitenkaan päässy, koska ovi oli naulattu kiinni, kellari jonka ovi oli niin raskas ettei sitä meinannu yksin jaksaa nostaa, huone jossa roikku vaatteita niin että näytti ku siellä olis ollu ihmisiä seisomassa, alin kerros, jossa oli sellanen epämiellyttävän hämärä käytävä, jossa ei toiminu valot vielä epäilyttävämmän näköselle ulko-ovelle. Portaat narisi ku viimestä päivää ja heti ekana ku mentiin yläkerrokseen niin ikkunasta tippu itestään yks osaki irti. Makuhuoneessa ei ollu ovea, vaan sellanen pitsiverho joka mukavasti heilahteli ku sen ohi käveli ja sitte uskonnollisia maalauksia ja kuvia ympäri kämppää, josta maalatut hahmot tuijotti.
Ah se oli kyllä mun mielikuvitukselle paratiisi. Vaikka millasia kauhujuttuja tuli mieleen ku istuttiin iltaa olohuoneessa. Oli ihanaa käyä niitten koirien kanssa lenkillä, joita me vahdittiin ku ulkona oli niin kaunista. Vähän meinas tulla kylmä, mutta noh. Hyvin me se kestettiin. :'D

Ku ilta sit alko kunnolla hämärtyä me alettiin tekemään niitä meän asuja. Se oli hauskaa! ; ) Länttäiliin tekoverellä kädenkuvia ja muita sellasia Keelan asuun ja sit kokeiltiin molemma tomia asuja päälle. Sitte tottakai piti vähän kokeilla että millasta meikkiä me sinne tehtäis ja sanotaanko että en ite ainakaan haluais kävellä meitä vastaan pimeällä kujalla jos me oltais sen näkösiä. Mun epäonneksi kameraa ei ollu mukana ja mun pehlimen kamera ei sitte millään tee oikeutta niille kuville. *sigh* ja tietenkään en tajunnu ottaa omasta meikistä ainuttakaan kuvaa! : ) 'cause I'm so smart.

Perjantailta kokeilua arpivahan, tekoveren ja luomivärin kanssa!


Testailin sitä arpivahaa sillon perjantaina parin vinkin kanssa ja sain ihan ok tuloksia. Tottakai meän sitte täyty tehä vähän eilenki jotaki arpivahakokeiluja ku meikkailtiin muutenki ittemme niin näteiksi. ; )

Illalla löhöttiin sohvalla peiton alla aivan umpijäässä, koirat peiton päällä. Katottiin sinkkuelämää ja C.S.I:ta. Tai noh... kesken C.S.I:n me kyllä melekin nukahettiin ja lähettiin sitte nukkumaanki ennen ku se jakso loppu. :'D
Meän piti käyttää koiria vielä pihalla äkkiä ennen ku mentiin nukkumaan ja seoli vähän... Noh... mielenkiintosta. XD Oltiin molemmat ihan paineissa ja kokoajan vilkuiltiin ympärille että eihän kettään näy. Tosiana ku niitä katulamppuja ei oo siellä niin oli vähän hankala nähä että seisoko joku vaikka 10 metrin päässä meistä. Oltiin kokoajan ehoton 2m maksimietäisyydellä toisistamme ja koitettiin saaha koirat vaan äkkiä sisään. Sit se oli kans vähän ahistava ku yks niistä koiristaoli ulkona ja se vaan tuijotti meitä suoraa siltiin eikä tehny mitää muuta.... :'''D


Noh siitä sit nukkumaan ja aamulla herättiin varmaan tunnin välein. Lopulta noustiin päästään koirat pihalle ja sit ne viemään lenkille. Ku tultiin lenkiltä alettiin naposteleen eilisen pizzan jämiä ja katottiin SAW 3 siinä samalla. Siinä se suurin osa ajasta aamulla meniki ja sittenpä iskä tuliki hakemaan. Nakattiin Keela kaupunkiin, napattiin äiti kyytiin ja huristeltiin kotia.

Nyt mää tässä taas kaivelen matikan kirjoja esille ja tekasen viimesenki harjotuskokene pois alta. *Sigh* Päikkäritki vois olla ihan paikallaan. : / Muuta ohjelmaa ei tälle päivälle ookaan. Huomenna ku ei oo koulua niin luen taas vaan kokeisiin ja tiistaina sitte kouluun valmistavalle tunnille. : D

Huh huh tulipa jotenki pitkän olonen blogi... :'D

Vielä päivän vanha kuva ennen ku häippäsen! ; )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti