3.6.2011

Jeps. : )


Nonni, nyt ois sitte koulu melkolailla loppu. Kaikki kokeet haettu ja enää huomenna pitäis käyä nappaamassa todistus. Maanantaina sitten alkaiski jo työt. : )

Sillee mää ootan töitä ihan innollaki, mutta jännittää ihan kauheena (enkä oikeen ees tiiä että mitä mää jännitän, ku olin mää viime vuonnaki samassa paikassa töissä), mutta kuitenki..

Nyt sitte tässä jo melko väsyneenä katon One Piecen jaksoja ja koitan miettiä, että moneltako sitä menis nukkumaa. Pitää aamulla herätä aikasin laittautumaa, mutta kuitenkaa sillee en halua mennä vielä. Tiiän kyllä jo valmiiksi, että 1 päivä menee vaikka seipään nokassa ja kyllä mää yhen päivän pärjänä vähän vähemmilläki yöunilla. Kaiken hyvän päälle huomenna ei tosiaankaan tarvi hakea ku todistus, elikkäs koulussa pitää olla alle 30min.

Mulla on joku tosi, _tosi_ raivostuttava juttu puhelimessa, että 2 suunnilleen tärkeintä näppäintä ei meinaa toimia aina välillä, mutta mutten puhelin on täysin kunnossa. Se on kyllä melkeen ennätys, että mulla vasta nyt uhelin alkaa reistaileen ku yleensä mulla hajoaa puhelin 2-3 kuukauden käytön jälkeen ekan kerran. Nyt on ollu tuo puhelin jo melkein vuoden. Kyllä tuo puhelin saa nyt luvan vaan jatkaa toimimista, ku en ihan vielä halua ostaa uutta. Tosin voishan ton korjauttaaki. : / Palkkaa en halua uuteen kännykkään käyttää ku on jo vaikka mitä ostettavaa; esim. uudet kaijuttimet, videokamera ja pari uutta cosplay asua ois sellaset jotka ois tässä nyt ekana hommattavissa. Luonnollisesti sitte ois kans pari keikkaa, joilla haluttais käyä ja ne syö kukkaroa aika kivasti.

Kaijuttimista en muuten luopuis, mutta näyttäis olevan kosketushäiriötä vähän noissa ku ei aina välillä toisesta kaijuttimesta kuulu mitään ja pitää aika mukavasti aina säätää, että sen saa taas kuulumaan. Voi tosin olla että kittuutan nyt näillä siihen asti että ne hajoaa kokonaan ja vasta sitten ostan uudet.

Ainii, sit se ulkonen kovalevyki..... Ja kokonaan uus tietokonekaan ei haittais. Onneksi kuitenki porukat on ainaki siitä videokamerasta luvanneet maksaa puolet ja varmaan ulkoisen kovalevynki ne ainaki auttaa maksamaa. Uutta tietokonetta vois pyytää vaikka joululahjaksi tai sit vasta synttärilahjaksi.

(Pitkä blogi koska unohin eilen kirjottaa)

Tänään tosiaan haettiin kokeet koululta ja sitä ennen hengattiin porukalla Oulussa. Oli kyllä tosi kivaa ja oli aivan ihana sää (vaikka tuuliki jonku verran, mutta toisaalta Oulussa tuulee aina)! : D Meitä oli; minä, Kata, Keela, Juho, Elias ja sitte ElmuKelmu (en muista sen oikeaa nimeä D: anteeksi!!!). Tuli nyt tässä illan myöten vähän haikea olo ku hoksas ettei näekään kaikkia välttämättä pitkään aikaan ku ei oo jokapäivä koulua. : (

Muttaaaah!! Sitte ku tulin kotia mun huone oliki käännetty kokonaan ympäri, koska äiti oli saanu idean että sehän vaihtaa mun huoneessa järjestystä ja siivoaa tän kunnolla. Tässä sitte tuli "koulun" jälkeen vietettyä melko monta tuntia säädellessä tietokoneen johtojen ja huonekalujen + verhojen kanssa. Nyt on huone taas hyvän näkönen, vaikka vähän aikaa meneeki totutella tähän järjestykseen (mulla oli se entinen järjestys vuoden... XD). Nyt on mukavan kesäinen tunnelma huoneessa ja nini edelleen.

Tässä vois vielä mennä tarkistaan huomiselle vaatteet ku ajattelin pukeutua edes vähän juhlavasti. Koitan muistaa ottaa kuvan huomisista vaatteista sitte aamulla... : 3

HYVÄÄ YÖTÄ!!! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti