7.6.2011

Että sellasta.

Nyt on oltu tässä 2 päivää jo töissä. Mulla siunautu ihan älyttömän mukavat työparit ja niitten kanssa on tosi mukava tehä töitä. : D toki päivä tuntuu aina vähän pitkältä, varsinki ku täältä on sinne lähtöpisteelle aika pitkä matka niin bussissa menee tunti per matka. : / Mutta muuten tosi jees. ^^

Tänään oli kyllä niin kova helle että meinas tukehtua. Työasut on tummansiniset, kokopitkät housut, takki, t-paita ja hanskat. Aurinko paisto koko päivän kirkkaalta taivaalta suoraakohti ja lämpömittariki sanoo 30 astetta. Niillä työvaatteilla tuntu kyllä samalta ku ois ollu saunassa! Piti sitte tauolla juosta LIDL-kauppaan tien toiselle puolelle ja käyä ostamassa mehujäätelöt, ei siinä muu enää auttanu. Jäätelö autto kyllä huomattavasti ja anto ainaki vähän energiaa viimeselle rutistukselle. Autoki sano sopimuksenirti yhessä vaiheessa ja mikä sen aiheutti on vieläki vähän mysteeri. Ongelmana oli, että akku oli yhtäkiä loppunu, mutta seki tilanne saatiin hyvin korjattua pienen avun kanssa.
Mun tuurilla myös koska mun normi puhelin on korjaamolla (siinä ei navigointinäppäimet toimi ollenkaan) mulla oli käytössä äitin yks puhelin. Mää sitte olin sillee ihan ok asian kanssa ku tiesin että siinä äitin puhelimessa on soitin, että ei tuu ihan sika pitkäksi päivä töissä, _MUTTA_ unohin tietenki tarkistaa että millaset kuulokkeet siihen pitää laittaa. Onnekseni sitte työpaikalla tajusin että mun atm käytössä olevat nappikuulokkeet ei mee siihen, koska se mikä lie osa siitä onkaan on liian iso ja en tietenkään hoksannu ottaa adapteria mukaan.

Sinäänsä tää päivä oli kyllä aika epäonnistunut ja huomisestaki varmaan tulee tuska, koska huomiselle on luvattu vielä lämpimämpää säätä. Noh, löysin kuitenki sen adapterin tuossa äsken, että ainaki pystyn kuunteleen musiikkia sitte huomenna töissä. Tässä vähän tyttöjen kanssa puhuttiin ja todettiin että menee varmaa koko tämä loppu viikko meidän nykyisen työkohteen kanssa ku se on niin isotöinen (tehtiin sitä jo eilen joku 4h ja tänään tehtiin sitä 7,5h ja siltiki on varmaan vielä yli puolet pihasta kiertämättä).

Viikonloppuna sitte ois Kata ja Keela tulossa meille yöksi ja ajateltiin käyä heittämässä talviturkit pois ku nyt TVssäki sanottiin että järvivedet lämpenee tosi äkkiä tän viikon helteiden mukana. Ootan vaan innolla että jos alkais ukkostamaan ku nyt on yhtäkiä näin kamalan kuumat säät! ♥

Mutta nyt vois mennä vähän rentoutuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti