9.6.2011

...kuuma!!! LIIAN KUUMA!!!

Hyi että on kyllä ollu kuuma!!! Joo tottakai se on kivaa ettei oo kylmä, mutta ei tuo lämpö kivalta tunnu töitä tehdessä. Tänäänki oli mittari taas 30 asteessa ja kyllä se muuten tuntuki siltä!

Onneksi enää huominen päivä töissä ja sitte viikonloppu! On sitä kyllä jo odotettuki! Onneksi hellettä on vielä lauantainaki niin saa nauttia siitä ihan täysillä eikä tarvi miettiä töitä. Vähän täsä mietin ku meän tämän hetkinen kohde on tässä Oulunsalossa, että pitäiskö mun aamulla mennä sinne pyörällä ja polkea kans poiski sieltä. Toisaalta sitä matkaa tulee sinen ja takas yli 10km... Ja huomiselle on luvattu tän viikon kuumin päivä. Mukavahan se ois polkea menemään ku ei oo kylmäkään, mutta ei ehkä ihan noissa vaatteissa tai siinä helteessä.
Eikä siinä vielä kaikki (musta tulis niin hyvä mainosTV:n juontaja!!!)! Kaiken lisäksi siinä työssä väsyy aika äkkiä ku on niin kuuma. Energia ei meinaa millään riittää edes selviämään työpäivää loppuun ku on niin kuuma ja hiki valuu. Senki takia vähän arveluttaa pyörällä meneminen. Pittää nyt koittaa illan aikana miettiä että kummin teen.

Ylihuomenna sitte Katan ja Keelan ja tietääkseni Eliaksen kanssa kaupunkiin. : 3 Myöhemmin tyttöjen kanssa meille ja sitte tosiaan heittämään talviturkit pikkuhiljaa pois! ♥ Ootan sitä jo innolla.

Sitä ennen ois vielä huominen, jonka meinaan kyllä ottaa töitten jälkeen _todella_ rennosti! : DDD

Muttaaaah, mää koitan muistaa kirjottaa huomenna ku en sitte lauantaina varmaa kirjota ku on vieraita. ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti