18.6.2011

Direction hiusväri review & eka korsetti

Nonii, nyt vois kirjotella hieman tunnollisemman blogin ku yleensä. Kaikki korut vaan pois käsistä että liikkuu sormet paremmin näppiksillä; tahtoo sormukset aina kolista ja rannekorut painaa ranteita ikävästi ku yrittää ne päällä kirjottaa.

Elikäs perus updated tähän ekaksi ennen ku mennään ihan tohon review asiaan.

(Jos perus update ei oo se mikä kauheena säväyttää, voit hypätä suoraan lukeen siitä väristä ja korsetista ku selaat vähän alaspäin ^^ )

Tässä ei eilen ollu mitään kummempaa menoa, mistä tarvis erikseen oikeastaan mainita. Olin töissä ja sitte tulin kotia, nukuin älyttömän pitkät päiväunet, jonka jälkeen perus dataus koneella kahteen asti aamulla.
Tänään tuli noustua poikkeuksellisen aikaisin aamulla ylös. Oli ihmeellistä herätä puoli kaheksalta, niin että oli tosi hyvin levänny olo, eikä väsyttäny ollenkaa. Aamulla piti hetki arpoa että lähtiskö sitä käymään kaupungilla vai ei, ja lopulta tulin siihen tulokseen että vois sitä lähteä ku kerran on hyvin aikaa laittautuaki. Kaupungissa sitte näin Keelaa, Kristaa, Kataa, Tuukkaa, Akua, Juhoa ja tais se Kilponenki siinä vilahtaa. Vähän mietitytti välillä sää, koska ku olin bussissa matkalla kaupunkiin vettä tuli ihan kunnolla ja vielä alkuajastaki kaupungilla sato ikävästi vettä. Noh, onneksi mun hiukset on ainoa osa minusta, joka vaikuttaa olevan sokerista tehty.
Ensimmäisenä suunnattiin Leather Heaven -nimiseen kauppaan ostamaan mulle hiusväriä, jolla värjään hiukset sitte kahen viikon päästä ku työt loppuu ja Lontoon reissu lähestyy. Sitte suunnattiin Anttillaan, josta Kata osti itelleen jonku kynsilakan ja Keelan kanssa käytiin keskustelua kurveista jälleen kerran.
Tän jälkeen me sitte hetken aikaa poristiin Anttilan ulkopuolella poikien kanssa että mitä tehään ja tultiin siihen tulokseen että tytöt lähtee "edeltä" torille ja pojat "tulee" perässä... Noh me tyttöjen kanssa lähettiin ja käytiin ostaan mulle valtava "noitapillipehmis" ja Keelalle "marianne-pehmis". Mentiin teatterin taakse istumaan ja oottelemaan poikia. Saatiin jäätelöt syötyä ja muutama erikoinen kuvaki siinä tais tulla otettua ku hoksattiin alkaa miettimään että mikähän niillä pojilla kestää. Soitettiinpa siinä nille, ja he olivat sittenki päättäneet mennä "reenikselle" ja alottaa ryyppäämään (perus?). Tietenkään koska he ei ilmottanut mitään ettei oo tulossa, yms niin meinas vähän alkaa siinä siltä istumalta vituttamaan ja me sitte päätettiinki lähteä kirpparille kattomaan mitä sieltä löytyis. En sieltä löytäny mitään, tosin ei ollu tarkoituskaan ostaa sieltä mitään. Pihalla sitten jälleen kerran Krista napsi taitavia kuvia samalla ku soitin Idalle ja juttelin sen kanssa siinä.
Sitte tuliki äiti ja tytöt siitä lähti hiippaileen muualle. Napattiin vähän kiinalaista ruokaa matkaan ja painuttiin äitin kanssa kotia siitä sitte.
Jaaaah tässä mää nyt sit kökötän kirjottelemassa. : )


!!!NYT SITTE OIKEAAN ASIAAN!!!


Alotetaanpa vaikka siitä hiusväristä;


(väri näyttää huomattavasti tummenmalta kuvassa ku miltä se oikeasti näyttää. Kuvassa väri "Apple Green".)

eli kyseessä on shokkivärimerkki La riche "Directions" . Käytän aina tätä merkkiä ku värjään shokkiväreillä hiukset (ne mun siniset, kirkkaan punaset, vihreät otsahiukset, pinkit otsahiukset, oranssit hiukset värjätty kaikki tällä merkillä), koska henkilökohtaisesti oon sitä mieltä että tämä on tosi toimiva vaihtoehto. Joskus kuulee et tätä sanotaan "vegaani"-väriksi tai "kasvis"-väriksi. Nämä värit on sellasia "kevyt" värejä ja mää sanoisin näitä enemmänki hoitoaineiksi, jotka samalla vaan värjää hiuksia.
Näissä väreissä on hyviä puolia on se että näitä värejä sää voit ite sekotella toisten värien kanssa (siis saman merkin värien kanssa esim. lagoon blue + flamingo pink = jonkusortin violetti). Ite sekotan monesti hoitoainetta näihin väreihin ja sillee sitä väriä riittää myös useaan värjäyskertaa (näitä värejä ei siis tarvi heittää pois, vaan ne kestää esim. vuodenki kaapissa aukastuna ja käytettynä). Nämä värit pysyy yllättävänki kauan päässä, ilman että ne haalistuu aivan kamalan näkösiksi ja nämä ei maksa ihan maltaita (tietenki riippuu vähän mistä kaupasta ostat tuotteen), esim. Leather Heavenissa nämä värit maksaa 10€.
Huonoja puoliaki tietenki on; väri ei kestä niin kauaa ku normaalit permanentti hiusvärit, näillä väreillä ei voi värjätä ihan minkä vaan hiusvärin päälle. Pääsääntösesti kannattaa ottaa hiuksista värinpoisto tai blondata ennen ku tämmösen värin laittaa; mitä vaaleampi pohja, sitä kirkkaampi väri. Myöski sen pohjan kannattaa olla aika tasainen, koska muuten se väri ei levity ehkä ihan tasaisesti joka puolelle.
EXTRA VINKKEJÄ VÄRISTÄ:
1. Kun värjäät näillä väreillä ei ole pakko olla hanskoja kädessä, koska nämä värit ei ole niin vahingollisia kuin normi värit, MUTTA nämä värit sotkee tosi pahasti että melkein suosittelisin niitä hanskoja (kokemusta on pienestä sotkusta).
2. Kun värjäät voit käyttää esim. öljyä niihin paikoille ihosta joihin et varmasti halua että tarttuu yhtään väriä sillon ku värjäät tai peset väriä pois.
3. Suosittelisin värjäämään uudestaan 2-4 viikon välein, koska sillon väri on yleensä ehtiny haaliastua jo melko hyvin.
4. Itse laitan värin aina "likaisiin" hiuksiin, enkä pese niitä ennen kuin värjään, koska mielestäni se väri tarttuu sillon hieman paremmin. Jos kuitenki haluat pestä hiukset ensin, niin kannattaa kuitenki kuivata ne ihan kokonaan kuivaksi.
(5. Itse pidän väriä päässä puolesta tunnista kahteen tuntiin, jotta se varmasti pysyisi ainakin sen 2 viikkoa, mutta 15min. riittää myös ihan hyvin, tosin en ole varma kuinka hyvin se sillon pysyy pitkällä tähtäimellä kirkkaana päässä.)

Korsetti:
Korsetti on perus musta underbust korsetti, jonka tilasin Backstreet kaupasta. Korsetti on kokoa XS (joka on mulle aivan liian pieni, mutta koska pystyn käyttämään sitä nini en viitsi lähettää sitä takaisin). Korsetti on päällä tosi mukavan tuntonen ja se on nätin näkönen. Ongelmana oli että ku ekan kerran vetäsin korsein päälle ja laitoin sen kiinni, kiristin ja kun aloin sitte jonkun ajan päästä ottamaan sitä pois, siitä lähti ne etuosan metalli napit irti. Noh iskä pelasti tilanteen käymällä autotallissa napauttelemassa ne vasaralla takas kiinni ettei tipu uuestaan. Muita ongelmia siinä korsetissa ei kyllä oo ollu. Koska hintaa sillä oli vaan 40€ en odottanutkaan kauheana laadulta paljoa, mutta kyllä tuo nyt menee ihan hyvin.
Tästä korsetista ei kyllä oo kauhena muuta sanottavaa. Korostaa kyllä rintoja ihan huomattavasti, et jos joku ettii jotaki millä vähän tuoda kurveja esille, niin tää on kyllä hyvä siihen hommaan.
Keela käski mun laittaa vähän kuviaki siitä näkyviin että tässä niitä sit ois (excuse my fat ass).






PISIN BLOGI IKINÄ!?

2 kommenttia: