12.6.2011

äh..

Oli kyllä tosi hauska viikonloppu!

Oltiin lauantaina kavereitten kanssa kaupungilla ja hengattiin siellä helvetillisessä helteessä iltaan asti. Oli kyllä ihan huippua.

Tuli ostettua bikinit ja shortsit. Halusin ostaa uuet bikinit ku entisiin alko jo kyllästyä ja vanhat shortsit on jo hajoamis pisteessä. Oli se vaan kyllä uskomatonta että vaikka nyt on kesälomat jo alkanu ympäri Suomea niin silti piti käyä varmaan _kuudessa_ eri kaupassa että löyty bikinit. On se kumma! Ja sama shortsien kanssa. Ei sitte löytyny ei millään! Sitte ku vihdoin löyty niin hintaa ei tosiaan ollukaan ku se 30€ shotseille! MITÄÄÄÄÄH!!!!??? 30€ housuista joista on vaan katkastu lahkeet? Oikeasti? OIKEASTI? Thank god bikinit ei kuitenkaa maksanu ku yhteensä 20€... voi jestas.

Se on kans muuten aika erikoista että bikinin yläsäosassa koot menee suurimassa osassa kaupoissa sillee: "xs, s, m, l, xl, nje." Haluaako joku selittää? Se on sillee semivaikea yrittää ettiä oikeaa kokoa ku ne menee sillee: "joo tää on L, et sopiva muuten mutta vittuku nää ei pysy päällä ky näitä ei voi kiristää enempää! Joo nää on S, nää saa tarpeeksi kireelle, mut sit ei mee rinnankohalta viereenkää..." Miksi, miksi, miksi??? onko niiiiiiin vaikea laittaa ihan normi kokoja sillee: "70a,b tai c, 75 a,b, tai c, 80a,b tai c, jne."? Ilmeisesti se on mahotonta.

Nooooh joka tapauksessa...

Tultiin sitte käväseen meillä sieltä kaupungilta ja sitte lähettiin heittään talviturkit pois. Oli ihan jees, paitsi että siellä oli sääskiä aivan saatanasti eikä ainuttakaan hyvännäköstä miestä... XD

Sieltä sitte kotia ja yritettiin muka pelata amnesiaa, mutta oltiin loppujen lopuksi niin kusessa ettei saatu pelattua sitä ku joku 5min. ^^' Sitte me kait vaan juteltiinki jotaki yö neljään asti ja sitte herättiin siinä 12 jälkeen.

Ei jotenki nyt jaksa kirjottaa : ( Ei vaan ajatus kulje. Ajattelen vaan kokoajan huomista työpäivää, enkä oo kauhean innoissani. : /

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti