26.6.2011

nanananananaaaanomnomnomnom

Noooh tässä ei oo ollu mitään über kummallista nyt meneillää, muttaaaaah~ eilen vähän plans got messed up ja Kata ei oikein päässykään tänne. : ( It kinda sucked, mutta onneksi Keela pelasti tilanteen ja ilmotti että se pysty tulee.

Meillä oli kyllä Keelan kanssa aivan älyttömän hauskaa, vaikka mua vähän harmittiki et ekat suunnitelmat peruuntu. Heti alussa jo todettiin että ei jeezuz tulee rankka ilta ku meillä oli heti jutut jo ihan pohja tasolla; naurettiin ihan sika tyhmille jutuille.
Meillä oli sellanen monen tunnin ihme hetki ettäme vaan kerrottiin kaikkia juttuja toisillemme, mitä ei ruukata ikinä kertoa kenellekään ja juteltiin niistä. tunteet nous vähän pintaan ja saatiin me kait melkeen puoli talouspaperirullaa kulutettua. :''D Niinku Keela sano: "Tää on paska tapa viettää juhannusta, mutta tää on paras tapa viettää juhannusta." Oli mukavan sellanen rento olo ku sai kuunneltua et mitä Keelalla oli oikeasti mielessä ja kertoa vähän iteki et mitä miettii.
Ku oltiin saatu tarpeeksi purettua höyryjä, me alettiin vähän korjata naamaa ja sitte lähettiin kmävelylle. Ekana meän oli tarkotus käyä kävelemässä metsässä, et näyttäisin pari sellasta ihanaa paikkaa sieltä, mutta sitte me suunnilleen juostiin sieltä pois ku siellä oli niin älyttömän paljon hyttysiä. Nähtiin me kyllä eläimellistäki menoa ku hengattiin hetki siilen ja rusakon kaa. ; )
Oli niin uskomattoman hienon näkönen taivas, että piti käyä hakemassa järkkäri ja yrittää ottaa pari kuvaa siitä. Mun kamera ei oo ehkä vaan ihan sopivalla tavalla atm varusteltu et ois saanu kunnollisia kuvia, mutta ihan tyytyväinen mää silti oon.



Sitte tultiin sisälle, säädettiin vähän aikaa Kingdom Hearts ykkösen kanssa, mutta sitte iski rampage päälle ja lyötiin Final Fantasy 12 kehiin ja lähettiing grindaan paska monstereita nalbinan kuumille aavikoille. ♥ Oli kauheeta pelikieltä vaan meillä päällä siinä ku pelattiin ja oltiin kyllä niin basic nörttejä että ihan puistattaa näin jälkikäteen. XD

Aamulla sitte ku herättiin (siinä puoli 12 suunnilleen) lähettiin grillimökkiin mussuttaan pullaa ja juomaan cokista aamupalaksi. Tuli siinä vähän keskusteltua kotona olevista perus tavoista ja et kuinka se ärsyttää jos tulee joku vieras ja sei vaan tajua että pitäis osata käyttäytyä. ^^'

Tässä sitä mää taas istuskelen kattomassa LA Ink:iä ja kohta meinasin että vois jatkaa pelaamista ku siihen taas iski sellanen himo. Huomenna sitte alkaa viimenen viikko töitä ja oon ihan mielissään ku enää 5 aamua ja sitte alkaa loma!!!!! ♥

Anyway, I'm gonna go now!!! MOIKKAAAAA~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti