14.6.2011

: (

Tänään oli aikalailla kamala päivä. Ruuspuskia ja nokkosia koko ajan... Nyt on kädet tosi kipeenä, eikä sekään kyllä on täysin johdu tästä päivästä. Otin eilen sen kuuluisan TBE-rokotteen, tai no ensimmäisen niistä (niitä pitää ottaa 3 että tulee sellanen joka suojaa pitkän ajan). Eipähän pitäis tulla aivokuumetta jos punkki tarttuu ihoon ku oon töissä.

Olin kyllä niin sika huonolla tuulella töissä että loppujen lopuksi nauratti ku vitutti niin paljon. :'D Ihanasti sitte missasin bussinki ja jouduin seisoskelemaan puolituntia pysäkillä että seuraava tuli.

Noh onneksi ku tulin kotia niin alkoki vähän vitutus jo helpottaa. Otin pitkät päikkärt, vaikka ei ois ehkä kannattanu, mutta oli niin huono päivä että oli pakko. Ärsyttää jo vähän ku pitäis mennä yheksän-kymmenen aikaan nukkumaan ja huomenna on suht. aikanen herätys ku pitää mennä Linnanmaalle asti. Onneksi huomenna kai jompi kumpi porukoista nakkaa mut sinne aamulla, niin ei ihan niin aikasin tarvi herätä ku et mun pitäis ite mennä sinne. Tätäki sinne kyydin saamisen riemua kestää enää tämä viikko, ku porukat jää ens viikolla lomalle. En kehtaa pyytää niitä heräämään joka aamu niin aikasin et ne veis mut niin pakko mennä bussilla. Tää taas tarkottaa et kello soi aamulla siinä 04.40. Onneksi kuitenki äiti lupas että ne hakee mut aina töistä sitte niin ei mene ihan kokonaan päivää siihen töissä oloon. Muuten mulle tulis työajan lisäksi se 2 tuntia siihen ennen ku oon kotona, eli se 10h... Not amused by this...

Noh onneksi huomenna on kuitenki jo keskiviikko ja sitte ku se päivä on ohi niin ollaan jo selkeästi voiton puolella. ♥ Ootan kyllä viikonloppua taas niin innolla, koska se tarkoittaa et voin nukkua niin pitkään ku haluan ja mennä nukkumaanki vasta niin myöhään ku vaan jaksan olla hereillä!

Ei kait tässä sen kummempia. Eilen oli Idan kanssa aivan mahtavat jutut illalla ja kyllä vähän nauratti ku pitkästä aikaa alko tuleen sellasta settiä että huh huh. Kaikki johtu yhestä kuvasta minkä Ida mulle laitto. : DDD and here it is! o/ (sei varmaan näy kunnolla tässä ihan tämmösenään, vaan se pittää aukasta kunnolla et näette mikä siinä oli niin huvittavaa´)

P.S Pääsen käymään Lontoossa tänä kesänä!!!!! ♥ Oon niiiiin onnellinen siitä!!! JOS CHARLIEISSOCOOLLIKE SATUT OLEMAAN LONTOOSSA SIELLÄ NIIN: DUDE I LOVE YOU!!! ♥♥♥ Joo... enpä vissiin tykkä Charliesta yhtää... XDDDD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti