30.6.2011

Loma,loma,loma,loma!!!!

Huomenna se sitte on ohi! Viimenen työpäivä on huomenna ja sitte on 5 viikkoa lomaa! ♥ On sitä odotettuki. Oon aivan intona. Pitäis huomenna vaan muistaa jättää työvaatteet sitte sinne työpaikalle, eikä vahingossa ottaa niitä mukaan niinku vähän epäilen että kuitenki vahingossa teen.

Anywayz, tässä mää istuskelen hiusväri päässä. Koitan saaha juurikasvua katoamaan niin että huomenna sitte pääsen värjäämään sillä vihreällä ja violetilla. Ostin saman merkkisen violetin ja värin "nimi" on: Neon Blue. Vaikka nimessä onki "Blue" eikä "Purple" tai "Violet" niin väri kuitenki omasta mielestä näyttää sellaselta sinisenpurppuralta ja just sopivalta väriltä.
Tuossa ois kuva siitä purkista ja jälleen kerran kamera ei kuvaa tota väriä yhtään oikein...

No tuo on paljon parempi kuva!! Tollaset pitäis tulla siitä "violetista" osasta.
Onneksi Elina ihanainen tulee meille huomenna ja lupas auttaa mua sen värjäämisen ja pesemisen kanssa! : )

*Random note: Ami James on aivan älyttömän komea ja ihana ja nom nom, vaikka en yleensä tykää sellasista miehistä!!! ♥



Jostaki syystä kuuntelen seminormaalia musiikkia nyt, mutta veikkaan että sillä ku oon ollu 4 viikkoa töissä ja kuunnellu joka päivä NRJ radiota, on jotaki tekemistä asian kanssa. Vois ehkä ettiä muutaman kesäbiisin koneelle ja kuunnella niitä.

Toivon mukaan pääsisin pikku hiljaa pulahtamaan meän takapihalle ilmaantuneeseen "altaaseen". Se on sellanen _ei_ lasten kahluu allas, joka pitää puhaltaa täyteen, vaan sellanen sininen iso noin 120cm korkea allas (joka on kyllä ulkonäkönsä puolesta tosi ruma). Siihen mahtuu 16 000 litraa vettä, että sei todellakaan ole mikään lasten pikku porskuttelu läntti meän takapihalla. :''D Pitää vaan nyt ootella että vesi lämpenis siinä altaassa, ku ihan ei voi laittaa 16 000 litraa kuumaa vettä siihen. Maksais ihan liikaa, joten laitettiin kylmää vettä. Ulkona on kyllä ollu ihan älyttömät helteet taas että en ihmettele jos se vesi lämpenee aika nopeeta.

Mutta nyt pitää mennä peseen tää väri pois!!! Moikkaa!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti