20.6.2011

Sataa sataa ropisee...

Tänään oli kyllä todella mielekäs työpäivä. -toi lause oli varustettu sitte todella vahvalla sarkasmilla.
Aamulla heti ekana ku heräsin vitutti tosi pahasti. Tuntu just siltä etten ois nukkunu ollenkaan ja heräsin just kesken tosi syvän unen, niin että väsytti vielä 10 kertaa enemmän ku normaalisti. Koko alkupäivä oli yhtä haukottelua ja halusin vaan kokoajan kotia takas nukkumaan.
Eli siis väsytti aivan jumalattomasti, mutta se ei ollu ilmeisesti vielä tarpeeksi huono päivä mulle vaan piti alkaa satamaan vielä vettä. Vesisade oli tosi raivostuttava ja olin ihan märkä ku työt loppu.
Ainoat kivat asiat tänään on ollu että käytiin mun toisen työpäarin Annin kanssa pizzalla ruokatauolla ja sitte ku mulla ja Annilla oli niin korkean tason läppää koko päivä. "Missä sää oot?" "Mää oon paineissa!"

Noh se siitä angstista. Vieläki vähän huonolla tuulella, mutta päiväunet autto aika paljon. Tässä tullu tehtyä vähän suunnitelmia juhannukselle ja sitä seuraaville viikonlopuille; juhannuksena tulee perinteisesti sukulaisia kylään ja Kata vissiin tulee kans meille. : ) (jospa me tälläkertaa uskallettais edetäki amnesiassa johonki!) Sitte seuraavana viikonloppuna mulla onki työt jo ohi ja Elina tulis tänne, jaaaaa mää varmaan sillon värjään nämä hiukset. Sitte sitä seuraavana viikonloppuna onki sitte jo matka kohti Lontoota!
Tulee kyllä melko kiireinen alotus heinäkuulle, mutta ei se mitään! Kerranki näin päin että näen kavereita kesällä jatkuvasti, aina ku vaan ehin, eikä niin et istun 2,5kk omassa huoneessa koneella!

Tässä juttelen Elinan kanssa samalla ja pohditaan hiusideoita. Vähän tuli puheeksi että jos laitan sen vihreän värin päähän sillee 2/3 osaa päästä ja sitte laitais esim. violetilla värillä loput, et olis aika jees. Saa nähä vaan et kuinka hyvin jaksan operoida niitten hiukset kanssa ku sellanen värjääminen on yllättävän vaikeeta. :'D Mutta noooh joko nini et 2/3 osaa päästä vihree, loput blondit, tai sit et se loppuosa on joku toinen shokkiväri.

P.S sori paska blogi, mutta nyt ei vaan ajatus kauheena luista, että taijan palata takas LA Ink sarjan pariin --->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti