24.6.2011

..no voi jes.

Ei oo kyllä kovin mielekäs juhannus... Oon kotona, täällä on mun porukat ja äitin sisko sekä sen mies. Ei tässä muuten mitään, mutta tällä hetkellä tai koko tänä aikana ei oo ollu muuta tekemistä ku istua koneella, käyä kävelyillä aina ku ei sada vettä ja kohta raahaan varmaan pleikkarin tänne ja koitan viimein edetä kesken olevissa peleissä johonki. Tottakai yritän kattoa One Pieceä samalla, mutta jotenki en tiiä, sei vaan etene.

Tällasina hetkinä mää oikeasti mietin että mistä helvetistä mää repasen edes jonkunlaisen kesäromanssin tai jotaki. Ois edes jotaki vääntöä johonki suuntaan, koska tällanen "nothing with nobody" shit alkaa käydä hermoille. Johonki asteelle jopa epätoiva meinaa iskee. <---- _not_ good.

Olis ees mun joku mun rakkaista täällä!!! As in Ida, Kata, Krista, Keela tai Elina. *sigh* AJSDOAJHFÄJD'SJRFDFEHGIDKCWSJKL

...

*krhm*

Ei auta, pakko kait se on kohta tästä nousta hakemaan sitä pleikkaria. Ois ihana et nyt edes joku vaikka yhtäkiä soittais ja kysyis et voiko meillä tulla käymään, koska yksin pelaaminenki on vähän lame.

P.S KEELA KELTSULLE RAKKAUTTA

P.S.S tulihan sitä eilen sitte otettua ainaki yks kuva, joka sinäänsä ei ole mitenkään onnistunu, mutta ainaki on jotaki näyttöä siitä etten oo ihan kuollu vaikka oonki ollu töissä~.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti