22.6.2011

Oh snap

Huomenna palkkapäivä osa 1!!! Oon melko mielissään. Katoin just tuossa postissa tulleesta kirjeestä, että tuntipalkka on noussu 0,40€ viime vuodesta ja palkkaa tulee kyllä aika mukavasti tilille huomenna. Seuraava palkkapäivä onki sitte 8.7 eli just sinä päivänä ku lähen sinne Lontooseen. ♥ Täydellinen ajotus; käyttörahaa on ihan mukavasti.

Tänään ja eilen on ollu tosi, tosi kylmä. Vettä on satanu molemnpina päivinä melko kunnolla ja siksi ei oo ollu aivan älyttömän hauskaa töissä. Vähän ikävä olla ulkona ku sataa vettä ja kaikki kamppeet kastuu, vaikka kuinka olis sadeasut päällä. Kädet ja jalat on aivan jäässä ja maaki on ihan märkää. Kaikki rikkaruohot on ihan vetisiä ja ku niitä yrittää nostella nii lentelee rapaa ja multaa naamalle ja joka paikkaan. : ( Ollu aivan surkeat kelit.
Onneksi huomenna on tän viikon viimenen työpäivä ja sitte on pitkä viikonloppu, kiitos juhannuksen. En oo vielä varma että mitä teen jussina, varmaan oleskelen vaan kotona. Vähän tuntuu että oisin tulossa kipeäksi, nii ei kehtaa aivan kauheena viettää aikaa pihalla.

Anyway, kun jussi on ohi on enää viikko töitä jäljellä! Oon ihan intona. Sitte alkaa mulla loma!!! Muut on saanu ottaa rewnnosti jo kuukauden, mutta heeei kyllä sitä työläinen osaa arvostaa lomaa ehkä vielä enemmän.

Ei oo kyllä kamera kauheena laulanu tässä viime aikoina... Eikä kauheana haittaakaan. Alkaa olla juurikasvua ihan vaikka muille jakaa ja kuontaloa ei jaksa korjata enää töitten jälkeen sellaseksi että kuvia siitä vois ottaa.
Huomenna voisin koittaa One Piecen ja LA Ink:in ohella kattoa Liar Game the Final Stage elokuvan, koska sitä on saanu oottaa jo aika kauan. Se on kyllä aivan uskomattoman hyvä sarja se Liar Game!!! Suosittelen kyllä lämpimästi (se on japanilainen sarja, mutta mitäs se haittais joskus jolleki sellaselleki joka ei jdraamaa tai kdraamaa kato, ettiä vähän variaatiota omaan sarjavalikoimaan ja yrittää jotaki japanilaista tai korealaista sarjaa kattoa. Enkun taito pitääkyllä kieltämättä olla aika hyvä, koska pääsääntöisesti tekstitykset on englanniksi.)



(LIAR GAME)


(LA Ink)

Joo nyt alan mussuttaan irtokarkkeja mitä isi mulle osti ja jatkan tota one pieceä ja la inkiä. : 3 MOIKKAA o/ ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti