31.5.2011

..HOLY SHIT!


Huh huh, olipa jännä päivä. :'D Aamulla oli se kamala matikan koe, joka ei menny aivan putkeen ja sitte matikan kokeen jälkeen Kata tuli meille! Meillä oli ihan älyttömän hauskaa!!!

Ekaksi ku tultiin jouduttiin siivoamaan Bonon (nuorempi koira) ku se oli syöny järkyytävän määrän pahvilaatikoita palasiksi. Sitte me alettiinki laittaan ruokaa ja siinä säädettiin sen kanssa jonku aikaa. Ku olitiin syöty me tultiin ja kuunneltiin vähän aikaa BigBang:iä, sekä katottiin tosi hauskoja videoita, milel naurettiin niin makeasti ettei mitään rajaa! :'3

Seuraavana sitten siirrettiinki pleikkari olohuoneeseen ja alettiin pelaan Fatal Frame 3:sta. On siinä sen verran tylsä se alku, että uni meinas tulla ja loppujen lopuksi me vaan yhtäkiä kesken pelin päätettiinki siirtyä takas koneelle ettimään elokuvia ja kattomaan Amnesia the Dark Descent:iä Youtubesta. Sitte hoksattiin käyä laittamassa olohuoneesta peli kiinni ja päätettiin sitte pelata Amnesiaa, ku mulla se sattuu konella olemaan ja se meän pelaaminen meni vähän tähän tyyliin:

‎"kuulikko sää ton äänen...?"
".....en ?! D: MINKÄ ÄÄNEN?!??!?!"
*pause*
"i don't want to play it anymoreeee !"
*unpause*
"EI VITTU"
...
*pause*
"...mikä on sanity tilanne..?"
"slight headache"
"oh good, we can do this."
*unpause*
"HOLY SHIIIIT!!!!!!"
*PAUSE*

Oli aivan sairaan hauskaa!!!!! ♥ Vaikka se peli onki melkosen pelottava XDD Ei sen kattominen Youtubesta tunnu missään, mutta sitte ku oikeasti pelaa nii huh huh!

Luonnollisesti kans naurettiin Youtubessa videoille, jossa sitä peliä pelataan niin että kommenttiraita kuuluu päällä.

Oli kyllä niin hyvä päivä, että ei mitään rajaa ♥

P.S Lukion 1.vuosi ohi!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti