24.5.2011

ahahahaaa sori

Too tired to write in English so probably going to change to Finnish for a while. If you can't understand Finnish leave a comment and I'll go back to writing in English.

Vooooi että ku koeviikko on niin ihana asia... ♥ rakastan!!! Huomenna kemian koe, joka tulee menemään ihan täysin päin helvettiä. Oon niinku 65% varma etten pääse koko koetta ees läpi. Oon kyllä lukenu siihen enemmän ku mihinkään muuhun kokeeseen varmaan koko ekan vuoden aikana, mutta ei kyllä tunnu yhtään siltä että oisin tajunnu _mitään_. Ylihuomenna ois sitte pyskon (psykologian) koe, johon en jaksa lukea muuta ku termejä. Äikän koe ois perjantaina ja kirjotan sen kokeen jo torstaina illalla valmiiksi, ettei tarvi ku sit kokeessa vaan kirjottaa se sama uuestaan. *sigh*

Että sellasta tälle viikolle! Onneksi ens viikolla ei sitte ookaan enää ku ruotsin ja matkan koe, vaikka ne onki mulle suht hankalia aineita, niin niitä en kuitenkaan stressaa vielä ihan kauheena. Kyllä ne menee jotenki. ...mutta tuo kemia ei.

Kohta vois lähteä suihkuun tästä ja sitte kehitellä vielä jotaki. Kattoa sitä KHR:ää vielä sen muutaman jakson mitä' sitä nyt on enää mulla jäljellä ja sitte siirtyäki jo seuraavaa sarjaa kattomaan. Tosiaan ku niitäki nyt on se muutama mitkä pitäis kattoo uuestaan/alusta: OnePiece, Bleach (sillee ei haluta koska Ulquiorra kuoli ;___; mutta sillee siellä voi solla uusia ihania hahmoja), Kaleido Star, Jigoku Shoujo 1-3, pitäis vissii Narutostaki päästä takas kärryille (jos vaan jaksais ku koko sarjasta meni vähän niinkö into jo joku 3 vuotta sitte... tässä ois vähän kiinniotettavaa. ^^'') ja sitte tosiaan se Eyeshield 21 ois kans ihan jees.

Tuossa vois kans sen Amnesia pelin hommata koneelle ku se vaikuttaa niin huipulta. *q*

Anyway nyt takas KHR:n pariin (koitan saaha sen nyt tässä tämän viikon aikana katottua). ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti