26.8.2011

Warrior Beak Dong Soo & nolife meininki

Herkkuja...? MISSÄ!?
Herkut piiloon... Siis oikeasti. Mulle ei enää yhtään herkkuja vähään aikaan. Koitan nyt pysyä uskollisesti hedelmien parissa ja syyä niitä nyt paljon herkkujen sijaan. Vähän jos sais ulkonäköä ehostettua makkaroilta näin kesän jälkeen niin se ois tosi hienoa. Eiii tässä nyt mikään akuutti hätä vielä oo, mutta ois se kiva nyt koittaa sillee rennosti tehä asialle jotaki ennen ku sit se ulkonäön rappeutuminen on oikeasti iso ongelma.
Tosiaan siirtyminen hedelmiin on ehkä ihan asiallinen idea ja se kans että käyn joka päivä (tai vähintään n. 4-5 kertaa) viikossa joko kävelemässä tai pyöräilemässä sen 4-5km. Muutamat vatsalihastreenitki vois olla aika jees aina sillon tällön, mielellään päivittäin kunhan vaan energia riittäis.
Näillä ideoilla on tässä viimeset 2 päivää menty ja tässä ajattelin nytki että vois jonku ajan päästä käyä vähän lenkkeileen. Jalat on kyllä vähän kipeänä edellisistä päivistä, vatsalihaksista puhumattakaan, mutta noh se kai vaan osottaa että tää tehoaa.

Henkisesti valmistaudun päättöesseen kirjoitus urakkaan, jonka mää lupasin itelleni tekevän tänään. En tietenkään loppuun asti meinaa saaha sitä tänään (se ois vähän liikaa), mutta jospa ainaki johdantokappaleen ja analyysin sais alotettua niin oisin jo melko tyytyväinen.

Voisin mainita tänään äitille vähän sivusta miltä mää erittäin mielelläni tekisin parit tekoripsi tilaukset, ku omat atm on melko huonossa jamassa ja niitä ei enää oikein kehtaa käyttää. Hinnat siellä sivulla on ihan järjettömät (siis hyvällä tavalla). _10 paria _ ripsiä on hinnaltaan jonku 2-8€ ja seppälässä yhet kunnon tekoripset maksaa vähintään sen 4,50€-8,00€. Laitan sitte jos saan tilauksen tehtyä sen linkin tänne. Nyt en vielä laita ku oon niin häijy. ; ) no ei, en laita sitä vielä tänne ku en voi taata että mitkä ne hinnat on ku lasketaan postimaksut, sitte niiten ripsien laatu, etc. Sit ku oon ite tietonen niitten laadusta jne. niin voin iloisesti mainostaa sitä muilleki. : D

A cup of love
Se vihreä tee, mistä puhuin viime blogissa oli muuten herkkua. ♥ Se on tosi, tosi hyvää ku se on niin ihanan makeaa, vaikka siihen ei laitakaan joko ollenkaan tai sitte vaan vähän sokeria.

Mää en muista yhtään että mainitsinko mää tota Warrior Baek Dong Soo sarjaa jossaki mun aikasemmassa blogissa, joten ajattelin nyt mainita. :'D Hyvä sarja, vaikka tarina onki melko samantyylinen ku Iljimaessa. Näyttelijät sopii tosi hyvin rooleihin ja on tosi tosi hauskaa että siinä sarjassa on samoja näyttelijöitä ku Iljimaessa ja ne on jopa melkein samanlaisissa rooleissa ku siinä. XD Tällee ku kattoo niitä molempia yhtäaikaa niin joku vois mieltää sen tylsäksi, mutta mää tykkään. ♥ Voisin ottaa vähän selvää että mitkä on tuossa sarjassa näyttelijöiden nimet, ku en oo vielä jaksanu asiaan perehtyä. Sen tiiän että tossa sarjassa se joka näyttelee ite Baek Dong Soota on sama tyyppi ku yhessä korealaisessa sarjassa "Hero", missä näyttelee myös Lee Jun Ki, joka on Iljimaessa se päähenkilö. Liikaa random nimiä niille jotka ei noita tyypejä tunne? ^^'

Warrior Beak Dong Soo (nom♥)
Lalalalaaa~ mukava ku on perjantai. : 3 Viikonloppu mulla tulee jälleen kyllä olemaan nolife tyylinen niinku melkein aina, mutta mitäs pienistä.
Ehkä jos kökötän tarpeeksi kauan koneella ja tulee tarpeeksi tylsää niin mää jopa tekisin sitä esseetä! : o

Tekis mieli jostaki syystä vähän baila baila, ku oon jotenki yllättävän hyvällä tuulella. En tosiaankaan tajua että mistä se johtuu ku oon jo joutunu tekemään täällä kotonaki vaikka mitä pikkuhommia tälle päivälle. D: Mutta ei se kyllä haittaakaan että oon näin jees tuulella. Ainut mikä siinä sillee etäisesti häirittee on se että jos on näin hyvä päivä niin sei voi ku tästä mennä huonommaksi. :''''D Ja se ei oo kovin toivottua.
Noh let's hope että päivä pysyy yhtä mukavana ku se on tähänki mennessä jo ollu.

Levottomat jalat.... Levoton olo muutenki. : o Ehkä se helpottaa ku meen lenkille. : s

MUT HEI, tarvisin uusia ideoita videoita varten YouTubeen ku en oo taas ihan hetkeen laittanu mitään. Mun pitäis mahdollisesti tehä video, missä näytän vähän et miten leikkaanmun otsahiukset (yleensä hiuksia), ku joku sitä multa kyseli, mut ongelma on vähän ku en voi leikata näitä videolla ku nää on jo ihan tarpeeksi lyhkäset. : s Mut ideoita kapailisin.
Yht. 15 korvista
Ois tooosi cool tehä joku cosplay meikki tai joku, mutta toisaalta, ei mulla oikein oo peruukkeja tai asuja... XD Mut ainahan voi vaan meikataki. : D
Joka tapauksessa ehdotuksia otan vastaan~. Mietin että jos joskus tekis sellasen FAQ videonki, mutta eipä mulle oo tullu ihan törkeätä kasaa kysymyksiäkään mihin vois vastata. : / jaa sitte oon miettiny että vois tehä videon missä kertois mun "lävistyksistä" (korvakoruista, tunneleista/venytyksistä ja napakorusta), mutta se on jotenki aina sitten jääny tekemättä.

Korviksista puheenollen : o mun pitäis käyä ostamassa taas älyttömästi lisää korviksia, erityisesti renkaita ja mahd. myös pari hoitonappia. En jaksa katella näitä eripari korvakoruja enää. :''D Haluaisin vaan molemmat korvat ihan täyteen renkaita. D: Ja tekis mieli tehä yks tai kaks reikää lisää. Oisin taas askeleen tai pari lähempänä mun tavotetta, eli korvalehet täynnä.
Ja vali, vali; mun korvat, sorry jos ei miellytä. : (


Nytten sitten jotten jäisi tähä koko päiväksi blogaileen, niin mää lähen pihalle että saan urheiltua ennen ku alkaa sataan vettä kauheena! : )

Mut viel loppu jammailut tähän o/ ♥ :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti