12.8.2011

Grrmasia alkusanoja & päättöesseitä

No nyt on 2 ekaa koulupäivää ohi ! : D

Eilen tosiaan oli eka päivä ja noh sitä en kauheana kehu. Ykkösiä oli paaaaljon ja koulu on nyt kyllä ihan täyteen ahdettu. Joitaki muutoksia oli tullu järjestelyihin koulussa ja pakko kyllä myöntää että ne ei kaikki oo parempaan suuntaan; esim. ruokailuvuorot on nyt muutettu niin että niitä on vaan 2 ja ne kestää vain 30min. Siinä ajassa pitäis noin 500 oppilaan käydä syömässä ruokalassa joka on noin 2 luokkahuoneen kokonen (luokkahuoneeseen mahtuu max. 40 oppilasta). Taitaa joutua harkitsemaan eväitten tekemistä loppu vuodeksi.

Noh mutta ei sitä vielä kannata murehtia! Koitan olla murehtimatta sitä siihen asti ku se on sitte ajankohtasta.

Tänään oli mukavan lyhyt päivä ja oli vaan filosofiaa. Mulla on nyt filosofian toinen kurssi, mikä ei oo pakollinen aine ja mun ei varsinaisesti tarvis käydä sitä. Enkä oikeastaan ois menny koko kurssille ellei olis ollu pakko (muuten mulla ois ollu tässä jaksossa vaan 3 kurssia ja sitte ois ollu paljon muita jaksoja missä ois sitte ollu 7-8 kurssia). Noh nyt kurssilla ollaan ja meen nyt sen läpi. Numerolla mulle ei oo yhtään mitään väliä, kunhan saan siitä kurssimerkinnän. Meillä on annettu vaihtoehdoiksi niin että joko tekee päättöesseen (5 sivua koneella) + suppean loppukokeen, tai sitte että tekee päättöesseestä pidemmän ja se korvaa myös kokeen (9 sivua koneella). Ajattelin ite että voisin kirjottaa sen esseen pitempänä ja olla menemättä kokeeseen. Enköhän mää jotenki saa 9 sivua kirjotettua jostaki eettisestä ongelmasta. : DD Se kurssikoe olis lauantaina ja siinä kokeessa on viime vuoden YO-kirjotusten kysymyksistä 2 (joista vaan toiseen pitää vastata). Mielummin kirjottelen kotona rauhassa pitkän vastauksen ku sitte kokeessa ihan tuskissani joitaki YOkokeen tehtäviä (en tosiaan aijo kirjottaa filosofiaa). Se meän ope on kans sillee aika lepponen että se tänään tunnillaki sano että: "tää on vaan lukiota herran jestas, ei tätä tarvi ottaa niin vakavasti. Kokeet on siinä mielessä yliarvostettuja että ei niissä näy se kaikki oppi mitä kurssilta on saanu. Kukaan ei oleta että te osaatte ihan jokaisen asian kursseilta, koska ei sellasta ihmistä oo olemassakaan." Sitte ku meillä on sellasia opintotehtäviä, jotka on vähän niinku kotiläksyjä niin se aina sanoo että: "jos vaan viittisitte tehä niitä, koska ne kokoaa tän koko kurssin aika hyvin ja sitte ei tarvi oikeastaan ollenkaan lukea kokeisiin, ja tottakai teillä on muitaki hommia mitä teän pitää tehä niin ei tätä tarvi ottaa niin vakavasti." Se on mukava ku se ei vedä herneitä nenään siitä jos jää tekemättä se tehtävä eikä se pakota ketään esim. esittelemään omaan päättöesseen aiheitta, jos ei halua.
Tässä ajattelin jo alkaa vähän miettimään aiheita sitä esseetä varten ja tähän mennessä on tulluki jo monta hyvää aihetta, mistä löytyis eettisiä ongelmia ja niihin ois aika helppo perehtyä; abortti, homoliitot + homoparien adoptio, eläinoikeuden (onko moraalisesti oikein esim. pitää lemmikkiä, etc.), kuolemantuomio, maahanmuutto Suomessa... Aika paljon mistä vois kirjottaa ja kaikista noista uskon että saan sen 9 sivua tekstiä. Pitää vielä vähän miettiä että minkä mää nyt loppujen lopuksi valitsen aiheeksi.

Noh se siitä filosofiasta... XD

Keeeeeeela KeltsuPeltsu mun Hobo ilmaantuumeille tässä jonku tunnin, kahen päästä ja tulee yötä. Pitäis tulla hauskaa. : D Tosin meillä on aina hauskaa! o/ En vielä yhtään tiiä että mitä me tehtäis, mutta mää voisin kehitellä uuen videon YouTubeen tässä viikonlopun aikana siinä samalla ku Keela on täällä.

Oon tänään jotenki vähän erikoisella tuulella ja musta tuntuu että tänään tulee piitkä blogi...

TEE!! Nom nom nom nom! ♥ Tee on hyvää~ juon aika paljon mustaa teetä, mutta valkonen ja vihreä tee on kans ihanaa. *q* Ostin tässä aika vasta lisää teetä ja ei varmaa mee kovin kauaa että saan ne kitattua alas. En vieläkään oo oppinu juomana kahvia ja juon aina mielummin teetä. XD

Mansikka & lakritsa ♥

Muuten, oon nykyään ihan hulluna vesimelooniin ja oon syöny varmaan 2 kokonaista vesimelonia tässä alle kahessa viikossa... XDDD Se vaan on niin hyvää!!! Ja maukasta... *q* Ja vesimelonit on tosi söpön näkösiä (älä kysy).. XDDD


Pääsin viimein Jigoku shoujon maailmaan eilen illalla. ♥ Siitä en nyt jaksa kauheena höpötellä, muttaaah jos et oo ikinä kuullu sarjasta niin suosittelen kattomaan vähän jostaki googlesta, youtubesta tai jostaki et millanen sarja se on. : 3 Siitä on tosiaan 3 tuotantokautta ja sitte vielä live action versioki. Ja nom nom nom live actionissa Ichimoku Ren hahmoa näyttelee Kato Kazuki joka on aaaaivan ihana mies!!! ♥♥♥


Pari ihanaa, ihanaa biisiä tähän vielä loppuun, mitkä suosittelen että käyt kuuntelemassa!!

1. 2NE1 - Hate you
"Hate you, I'm fine living without you, I hate you, I'm fine living without you~"

2. 2NE1 - Ugly
"I think I'm ugly and nobody want's to love me, just like her I wanna be pretty, I wanna be pretty, don't lie to my face tellin' me I'm pretty! I think I'm ugly and nobody wants to love me, just like her I wanna be pretty, I wanna be pretty, don't lie to my face 'cause I know I'm ugly!~"

3. SKRILLEX - Kill EVERYBODY

Nyt mää voisin tosiaa lopettaa tän päivän blogin.... Oh god tästä tuli pitkä. XD

Vielä tähän loppuun ihanan kermaiset alkusanat Jigoku Shoujosta!

"This world is called fate. The binding thread coils itself around a fragile, helpless prejudice. Hatred. Sadness. It ends in tears. Beyond the curtain, at midnight, any pending revenge will be taken."

Have a nice day ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti