24.8.2011

Mun boogie

Sori pidin tossa yhen oman loman blogista ku satuin olemaan vähän ikävästi kipeänä, eikä sitten oikein huvittanu kirjotella siitä kuinka kökkö olo mulla oikein oli.
Suoritin nopean toipumisen ja tänään suuntasin sitten takasin kouluun (vaikka ei kyllä ollu ku yks tunti tänäänkään). 

Tänään oli mukava päivä, hieman ärsyttävästä filosofian väittelystä huolimatta, koska Katan kanssa oli jälleen kerran mukavaa viettää aikaa ennen tuntia.
Aamulla raahauduin sängystä ylös joskus, ööh, puoli kahdeksan aikaan (?) ja vissiin kuvittelin että mulla oli johonki kiire. Laittauduin mahdollisimman nopeaa ja lopulta totesin että mulla oli reilu puolituntia ylimäärästä aikaa ennen ku piti edes ajatella bussipysäkille lähtemistä. Istahdin sitten eka lattialle temmeltään poikien kanssa joksiki aikaa, sitte kävin keittiössäki istuskelemassa ja syömässä vesimelonia ja tulin sitte takas mun huoneeseen. Jouduin sitten totemaan että enhän mää ollu saanu aikaa kulutettua ku vasta reilu 10 min. Kävi jo mielessä että josko alottais jo sillon kirjottaan blogia sen 15min. ja sitte ku tulis kotia vois jatkaa, mutta päädyin kuitenki jonku arvaamattoman mutkan kautta YouTubeen kattelemaan videoita.

Kun sitte viimein saavuin kaupunkiin, ei tarvinnu kauaa odotella että Kata pääsi hypärille. Suunnattiin ekana kattomaan että monelta hese aukeaa ku molemmilla sattu olemaan kova nälkä. Meillä oli siinä sitten sellanen 50min aikaa ennen ku se aukes ja jäätiin sitte siihen tien toiselle puolelle tivolin (siis sen *köh*yöhuvipuiston *köh*) eteen istumaan penkeille. Naurettiin siinä jolleki meän kuiville jutuille ja jaettiin alennuskuponkeja puoleksi, jotka äiti ystävällisesti lahjotti mulle eilen.
Hmm... sitte taijettiin käyä anttilassa ostamassa muffinsit molemmille (yks suklaa ja sitruuna per nenä ♥) ja sitten sinne heseen. Oli hyvä että otin ne kupongit mukaan ku luultiin eka et ne on kuitenki sellasia 10 senttiä alennusta, mutta niistä saiki aika paljon alea. Siellä sitte käytiin kovaa keskustelua wanhojen tansseista ku Katan pari teki vähän "ilkeästi" (lievä ilmaisu) ja sitte mietittiin että mistäs me sille uus pari hommattais.
Sieltä sitten jonku tunnin jälkeen käytiin apteekissa ja stockmannilla ostamassa mulle ihanaa, ihanaa, ihanaa vihreää Jasmiini teetä. ♥
Sit me kävästiin koululla ohimennen, mutta todettiin ettei sinne voinu jäähä ku siellä oli niin tunkkanen ilma. Keksittiin paljon parempi vaihtoehto sille ja sitte mentiinki viereiseen puistoon istuskelemaan ja nauttiin mukavasta säästä. Oli just sopiva keli, ku ei ollu liian kuuma tai kylmä ja aurinkoki paisto just sopivasti.

Nyt sitte vois hypätä jo tähän hetkeen. :'D Nyt istuskelen taas täällä kotona ja kattelen Iljimaeta uuestaan. ♥ Lee Jun Ki ♥♥♥
*Q*
Ajattelin kohta mennä tekemään tota herkkuteetä ja sitten taas varmaan pian päädyn YouTubeen kattomaan random koomikoita ja sitte selaileen netistä ihania sivuja, mistä tekis niiiiin mieli tilata itelle uusia meikkejä, tekoripsiä ja niin edelleen.

Meinasin kyllä kans että blogin ulkoasun päivitys vois olla tässä paikallaan, vaikka sen aika vasta uusinki. Jotenki vaan tuntuu siltä että vois kokeilla jotaki toista tähän väliin, nähä miten se iskee silmään ja sitte laittaa takas jos tuntuu että ei iske kunnolla. :'3


Noh saa nähä jos jaksan tänään sen operaation suorittaa vai meneekö suosiolla päikkärit sen haaveen edelle.

Nyt menen kuitenki ja kuuntelen musaa samalla ku tekis vaikka vähän vatsoja... XD koska riittää tää kesän läskeily nyt...   .__.

To all the trolls out there ♥
RuPaul on ihana ♥ tällee btw.



Moikkaaaa ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti