4.8.2011

....mitkä muuvit!

Hmm eilisestä ei oo paljoa mittään ihmeellistä kerrotavaa nii hyppään suoraa tähän päivään. : DD Paitsi otin mää eilen yöllä jotaki tosi, tosi tuninkeja kuvia... XD



Tännään oli melkosen tehokas ja mahtava päivä. Aamulla nousin joskus ennen kymmentä ylös ja sitte aloin meikkaileen, yms. Hengasin koneella kattomassa animeja johonki yhteen asti ja sitte Kata tuli meille. Istuttiin vähän aikaa mun huoneessa ja höpötettiin jotaki että kauhea ku loma loppuu kohta. Kohta kuitenki me lähettiin tekemään croisantteja ja oli ihana ku Kata autto nii ei menny niin kauan siinä ku ois menny jos oisin tehny ne yksin. Samalla ku tehtiin niin puhuttiin mm. Supernatural sarjasta ja sen näyttelijöistä, koulun alkamisesta ja ihmisistä. :'D Naurettii niille ihanille äänille mitkä kuulu ku joutu vaivaamaa rasvan sinne taikinan joukkoon ja sitte naurettiin ihan hysteerisesti Justin Bieberille.
Siinä leipomisessa meni jonku aikaa ja siinä ku paistettiin ne kaikki. Ku oltii saatu ne uunista ja ne oli ees vähän jäähtyny nii alettiin heti mussuttaan niitä ja syötiin ittemme ihan ähkyyn. Oli ihan täyttä tuskaa yrittää vielä sen jälkeen laittaa ne kaikki loput pusseihin ku oli niin ähkytäynnä että liikkuminen oli ihan täyttä työtä. XD

Siiiiiitten.... Tultiin mun huoneeseen takas ja katottiin YouTubesta videoita samalla ku juteltiin sitä sun tätä. Meän piti ottaa jotaki tosi tuninkeja kuvia, mutta se sitte vähä jäi ku juteltiin siinä nii innoissaan. Aivan ku me ei oltais jo oltu aivan tarpeeksi täynnä, nii isi kävi hakemassa meille vielä hampurilaiset kioskilta (ja ne hampparit ei todellakaan oo mitään pieniä...). Istuttiin ulkona juttelemassa varmaan joku 2 tuntia ja sitte kello alko olleenki jo jotaki puoli yheksän.
JA KEKSITTIIN IHAN ÄLYTTÖMÄN HYVIÄ UUSIA TANSSILIIKKEITÄ... XDDDDD
Vielä ku tultiin sisälle etittiin kauhuelokuvien trailereita ja nyt on kauhea himo kattoa joku tosi, tosi hyvä kauhuleffa. Sovittiin kans että heti ku seuraava kauhuelokuva (joka vaikuttaa hyvältä) tulee teattereihin, niin me mennään kattomaan se.
Sitte melko pian sen jälkeen Kataa tultiinki jo hakemaan ja nyt kökötän tässä yksin ja mietiskelen että mitä sitä tekis. Tässä ois mulla välilehdessä auki Higurashi No Naku Koro Ni (eka tuotantokauden) 3.jakso ja mietin että josko kattois sitä ja ettis jonku kauhuleffan siihen sivuun. Kenshinin vois ehkä tältä iltaa jättää välistä. ^^' En oo yhtään sellasella tuulella että se nyt varsinaisesti iskis.

Tänään en kyllä kauhean myöhään kehtaa valvoa... Nyt jo vähän väsyttää ja on pää kipeä. Huomenna on muutenki aikanen herätys ku tosiaan se sisko ja Niklas tulee aika aikasella koneella (siis lentokoneella XD).
Sunnuntaina sitte mummo ja pappa tulee käymään ja Elinaki tulee. ♥ Sit ens viikolla alkaaki jo koulu.... Eiiii niin hieno juttu ainakaan mun osalta, mutta sei varmaa yllätä?

...voisin mää vielä kuitenki yhen jakson kattoa 2NE1 TV sarjaa mikä on niitten YouTube sivuilla. :'D ja sitte taas vähän nauraa jolleki hilarious kuville mitä taas löysin tässä tänää/eile.. XDDDD

....reaaaally? Didn't see that one coming.


...kohtaa Taeminin kamala raivo.


... ilme.. XD

Mulla on kans joku tosi herpderp pätkä musta ja meän Bonosta eiliseltä mun kamerassa ja mietin että pitäiskö mun laittaa se YouTubeen ihan vaa huviksi... XD Saapa nähä laitanko vai en.

Nyt meen hommaileen jotaki muuta js itte nukkuun. : DDD Moikkaaaaa ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti