14.8.2011

Madness Returns nom nom

Huh huh mikä viikonloppu! Perjantaina Keelan kanssa tehtiin ruokaa, syötiin, pelattiin, bailattiin ja otettiin taas tuhottoman paljon kuvia! Taas kerran meillä oli aivan uskomattoman hauskaa ja sen kyllä voi päätellä niiiin monesta asiasta. :'D
Mistähän sitä alottais... Hmm... No perjantaina me viimein pelattiin Alice: Madness Returns läpi ja se oli aivan mahtavaa. Naurettiin kyllä aika paljon sille final bossille ku se kuoli niin nopeaa.
Pelin loppumisen kunniaksi bailattiin kunnolla ja ne muuvit oli kyllä niin sulavia että huh huh. :'D http://www.youtube.com/watch?v=doo86lUcQhM Ei varmaan oo hankala päätellä kuinka hauskaa meillä oli.



Nyt ois viimein mahdollisuus tehä siitä pelistä review, joten vois siitä nyt vähän kertoa.
Peli oli omasta mielestä paljon parempi ku mitä siitä kertovat arvostelut antaa mun mielestä ymmärtää. Pelissä musiikit ja ne "kentät" on aivan älyttömän hienot ja sellasia taustoja ei ihan kauheena tuu vastaan enää (paitsi ehkä Final Fantasyt on poikkeus).

Hahmot pelissä on ihania, erityisesti Cheshire kissa on mulle rakas. ♥ Jotku vihollisetki on tosi hienoja kuten esim. Pelikortti vartijat ja "Teloittaja".


Red Queen on tuossa pelissä ehkä Cheshire kissan jälkeen mun yks lempihahmoista, koska sen ääni ja koko ulkonäkö on niin siisti!


Pelissä on kiva ku siinä aina välillä piipahdetaan normaalissa maailmassaki, vaikka ne hetket ei kuitenkaan kestä kauaa.

Se tuo mukavaa vaihtelua, että Alicen vaatteet vaihtuu oikeastaan jokaisessa kappaleessa. Sama homma aseiden kanssa; kun niitä upgradettaa niin niiten ulkonäkö muuttuu ja niistä tulee luonnollisesti parempia aseita. Aseita on yhteensä 5, mutta oikeastaan siinä on vaan 4 sellasta jotka on damagen kannalta hyviä. Yks on lähinnä harautusta varten.
Huonompia puolia pelissä sitte on että aina ei hoksaa vihjeitä missä kerrotaan kuinka mikäki vihollinen tapetaan ja sitte ite tappelun aikana pitää vaan ite koittaa kokeilla kaikkea mahdollista. Pelissä on kans niin monta reittiä minkä läpi vois yrittää kulkea seuraavaa paikkaa kohti, että välillä on vaikea päättää mihin suuntaa ja sitten jos meneeki vahingossa jo kentissä eteenpäin ennen ku on kaikki edellisestä paikasta kerätty, takasin ei voi enää palata.
Hieman erikoinen piirre on, että kun pelin on alottanu se on pakko pelata loppuun eikä siihen sivulle voi aukasta uutta peliä. Tallennus paikkoja ei varsinaisesti oo missään, että jos kuolee niin saa jännityksellä odottaa että kuinka kauas peli sut heittää siitä kohdasta missä kuolit.
Toinen erikoisuus on että kun pelin alottaa alusta, kaikki aseet, hampaat, muistot, etc. on sulla jo valmiina. Eli periaatteessa alotat pelin niillä aseilla millä pieksit final bossinki. Välillä se tuntuu ihan kivalta ku pelissä pääsee etenemään nopeasti ku on jo kaikki aseet, mutta toisaalta siinä katoaa se viete siihen että pitäis kerätä aseita, yms. Se haastavuus katoaa siitä.

Loppujen lopuksi voin laskea ton pelin yhdeksi mun lempipeleistä ja annan sille 8½/10.

Nonni nyt sitte ihan takas blogaamiseen. Eilen muokkasin hikihatussa niitä kuvia mitä otettiin Keelan kanssa ja niitä oli jälleen kerran enemmän ku luulin. Kuvista tuli ihan hienoja vaikka välillä en jaksanukaan keksittyä niitten muokkaamiseen.









Tähän blogiin näyttäis tulevan ihan älyttömästi kuvia... XD



Kohta pitäis mennä ulos hetkeksi auttamaan vähän ku isi leikkas pensasaitaa ja uima-allas tyhjennetään (se vesi on jotaki 9 asteista eikä se enäätaija lämmetä siinne 24 asteiseksi). Sitte pitäis ainaki yrittää tehä filosofian oppimistehtävä, käyä suihkussa ja ettiä huomiselle vaatteet.
Taas on paaljon tekemistä, mutta noh enköhän mää ehi jossaki vaiheessa ainaki levätä. :'D
Selkä ja jalat on jostaki syystä nyt ihan tajuttoman kipeät niin että käveleminen, makoileminen ja istuminenki sattuu (mutta silti meinaan ainaki yrittää auttaa vähän pihahommissa XD). Äiti heitti läpällä että nämä ois kasvukipuja, mutta en mää tästä enää mihinkään oo kasvamassa. :''D

Nyt meen! o/

Moikkaaa ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti