16.8.2011

Moro afro..

Revinpä tässä rastat just päästä. Oli tarkotus antaa niitten olla ainaki viikonloppuun asti, mutta sitte totesin että ei pysty. Niskat on ollu niin armottoman kipeät, että nyt tarvin ainaki kahen viikon tauon ennen ku voin laittaa ne takas. Haluan ne jo nyt takas, nyt jo vähän orpo olla ilman niitä...

Argh ku mulla tulee niin järkyttävän helposti kirharoita hiuksiin niin nyt ku hiukset on ollu pikkuleteillä yli 2 viikkoa putkeen... Mulla on suunnilleen afro. Ei kiva. Nyt pitää laittaa väriäkirkastavaa hoitoainetta siihen osaan päätä missä oli rastat ja sitte suoristaa koko homma ku saan sen värin pestyä pois.

Tänään en oo jotenki yhtään kirjotustuulella... Eilen oli uskomattoman raskas päivä ja olin ihan tajuttoman huonolla tullella, tänään en oo ollu niinkään huonotuulinen, mutta oon tosi väsyny. : ( En nukkunu viime yönä oikeastaan ollenkaan ja se kostautu sitten tänään kovana pääkipuna ja huonona olona. Koko koulupäivä meni tänään vähän niin ja näin sen takia.
Tunnit ei ollu niinkään kamalia ja toinen hypäreistäki meni mukavasti Katan kanssa. Käytiin kaupungilla ja mää ostin uuen kirkkaan kynsilakan, huulikiillon ja sitte 2 pientä salaattia ruuaksi (kun tosiaan sinne koulun ruokalaan ei mahdu : 3). Sen jälkeen me tultiin takas koululle ja hengailtiin siellä menemään. Sitte oli vähän tympeä ku olin yksin toisen hypärin ku muut meni tunneille. Kuuntelin musiikkia, luin uutisia ja pelasin puhelimella.

Ei teitä oikeasti just nyt kiinnosta mun koulupäivät? Eihän?
Hyvä, koska ei niissä oo ollukaan mitään mielenkiintoista.

Eikä nytkään oo yhtikäs mitään mielenkiintoista. Vähän kireällä tuulella ku sattuu olemaan erään aika läheisen ihmisen kanssa kahakkaa ja just kahlasin puoleen väliin koko sitä saamarin suota ja ei tätä kyseistä ihmistä edes kiinnosta yrittää tulle ite yhtään vastaan. Turhauttaa vähän. Meinaan ite jo luovuttaa kokonaan ja olla vaan ihan samallalailla, olla yrittämättäkään sopia tai mennä asian yli, miettiä sitä yksikseni ja sitte yhtäkiä esittää ettei mitään ois tapahtunukaan. *sigh* Noh ehkä mää en vielä luovuta. Annan asian nyt jäähä omalle nojalleen ja koitan keskittyä ainaki tämän loppu illan johonki muuhun.

Voisin lakata kynnet uuestaan, mutta nyt meen eka laittaan sen hoitoaineen päähän!

Seuraava blogi on öö... perjantaina? Sillon varmaan sitten tulee parempi blog ja hieman ilosempiki. Ainaki näin yritän tehä! : )

Moikkaa ♥ Be safe & don't fight (it takes all your energy away)~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti