11.7.2011

Takasin kotona ♥

Nyt on selvitty Lontoosta kotia ja vihdoin pääsen päivitteleen tätä blogia. Paaaljon kerrottavaa ja joitaki asioita mää en ihan tietyistä syistä mainitse, vaikka ne kattaaki suurimman osan siitä reissusta. Sori. : ss Mutta ne on parempi jättää kertomatta (ei kyseessä mitää laittomuuksia, ellei sitte *krhm* ultimaalinen vitutus oo laitonta).

Anyway!

Perjantaina oli aamulla aikanen nousu ja ajeltiin sitte Tampereelle asti melko reipasta tahtia, eikä pysähdytty ku kaks kertaa äkkiä käymään vessassa. (sori tiivistän ku muuten tulee niin älyttömän pitkä blogi) Tampereella sitte pysähyttiin syömään mäkkärissä (joka oli niin likanen että oksetti käyä vessassaki siellä). Siitä sitte lentokentälle, jossa oli aivan älyttömän kuuma ja oli hieman outoa ettei siellä ollu tuuletusta missään.
Lento meni ihan mukavasti, eikä siitä sen enempää. Lontoossa sitte kentällä oli kyllä semmonen hulina ja hälinä ettei toista. Otettiin sitte bussi Lontoosee kentältä, suunnattiin metro asemalle ostamaan sellasia "oyster" -kortteja, joilal pääsi liikkumaan busseilla ja metroilla mihin vaa. Metrolla kulkeminen osottautu yllättävänki mukavaksi ja käteväksi vaihtoehdoksi siellä; niitä kulki kokoajan ja ihan jokasuuntaan, pisin aika mitä jouduttiin metroa oottaan oli 4 minuuttia.
Oltiin sitte eka ihan hukassa ku päästiin metrosta pois Canada Waters pysäkillä ja käveltiin joku 10km laukkujen kanssa ku etittiin hotelleja, ja vähän meinas jo hermoja raastaa se kävely ku munki laukut paino yhteensä sen noin 18kg.
(apua ku mun pitäis tasa tiivistää ihan kauheena :''DD) no tiivistettynä ekana iltana Thai ruoka oli tosi hyvää ja hotelli oli vähän niin ja näin, mutta ihan jees. Melko sokkeloinen.

Day 2: Shoppailua.
Aamulla oli aikanen herätys että päästiin mahdollisimman aikasin shoppailemaan. Taijettiin alottaa Camden Town:ista missä on aika paljon sellasia "gootihenkisiä vaatteita" ja liikkeitä. Mukaan tarttu korsetti ja nahkahousut. Käytiin sitte kans China Town:issa ja kattomassa Phantom of the Opera -musikaali illalla teatterilla. Mää voisin tähän nyt läimiä kuvat ostoksista ku en millään jaksa paapattaa siitä et kuinka mentiin sinne ja sinne kauppaan ja kuinka kukaki ihminen meitä kyyläs ja otti kuvia, etc.


Puuviuhka ChinaTown:ista noin 10£


Mekko China Townista noin 40£



Hajuvesi Lontoon lentokentältä noin 15£


Pieni kruunu (en osaa arvioida kokoa, sori) noin 10£


Uus takki Camden Townista (sori tosi huonolaatunen kuva) noin 75£


Aidot nahkahousut Camden Townista noin 100£


Uus vyötärökorsetti Camden Townista (en jaksanu nyt alkaa laittaa päälle) noin 74£

Joooooo siinä tais olla kaikki mitä ostin itelle. Jospa sitte huomenna lisää kuvia siitä ku oltiin kattomassa nähtävyyksiä, yms? Ei liikaa yhelle päivälle kuitenkaa : D Sitte pitää huomenna kattoa että värjäänkö tämän atm vihreän (joka on kyllä kusen keltanen) pois ja laitan ton "Alpine Green" Directions värin vaan siihen päälle. : /

Mut joo, öitäää ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti