27.7.2011

Lost Canvas & nom nom

Ah Saint Seiya: The Lost Canvas anime ♥ Sääli että siinä on vaan 26 jaksoa.. ;__; Kohta kaikki jo katottu.Katoin sitä Beelzebud sarjaa siihen asti mitä sitä on tullu ja sitte kompuroin jostaki tämän sarjan simen ja aloin kattoon tätä. Tää on niin ihanasti piirretty!!! ♥ Kaikki yksityiskohdat kasvoissa ja hahmot yleensäki. *Q* Etenki Hades (Alone) on ihana..... ; ) Minkäs minä sille voin että pahikset on aina ihania?? XD Oon joskus muinoin miettiny että pitäiskö kattoa Sain Seiya -sarjan (siis alkuperäsen) jaksot, mutta tullu aina siihen tulokseen että ei. Syy siihen on puhtaasti se että en tykkää yhtään siitä miten se on piirretty (tosin sitä ehkä selittää vähän se et se on kai joskus 1990-luvun puolelta). Se animointi kokonaan tökkii mulle ja siinä ne hahmot on niin oudon näkösiä. Alkuperäsellä ja tuolla Lost Canvas:illa on aika iso ero... :'D

Alkuperänen Hades (tossa keskellä)


Lost Canvas Hades (Alone)
Lievästi sanottuna tykkään tosta uudemmasta versiosta enemmän... :'D ♥
Millanen sarja se sitte on?
Noh henk. koht oon sitä mieltä että se sarja ei oo tarinaltaan kovin rikas ja se on lähinnä se muinainen käsikirjoitus mitä näkee kokoajan jossaki sarjassa. Poika joka on energinen tappelija, yms joka sitte onki yhtäkiä joku maailman pelastaja ja kaikki pistää uskonsa siihen. Tottakai tämän hepun paras kaveri on sitte loppujen lopulta se pääpahis ja sitä sitte jahdataan ja etitään ja yritetään saaha takas järkiinsä. Kuulostaako jo Narutolta? Vai oonko mää ainut joka saa sellasia kuvia tosta? :'DDD Noh vaikka se tarina ei oo kovin mielenkiintonen niin se on kyllä ihan puhasta kultaa katella ku siinä niitä Ikemen (kaunismies) hahmoja on niinku koko skaala täynnä! Oikeasti ei oo yhtä jaksoa missä ei melkei kuola valuis poskelle ku ne hahmot on niin mums mums!
Sitte muute toinen juttu tosta; en ainakaan ite meinaa pysyä yhtään kärryillä välillä siitä mitä tapahtuu ku kaikki menee vaan niin nopeaa ohi. Voisin kuvitella että se johtuu siitä että koko se alkuperänen sarja ois yritetty tunkea 26. jaksoon(?). Kaikki menee niin nopeaa että just välillä naurattaa että realistisessa tilanteessa ei kukaan noin vaan lähtis jonku mukaa ja kaikki yhtäkiä laittaa sulle jotku paineet että sun pitää pelastaa maailma. :'DDD I highly doupt it.

Noh ei siitä sarjasta sen enempää. Tässä taas metsästän uutta katottavaa ja mietin että oisko taas aika kohta vaihtaa J/K-draaman puolelle. Tosin eka vois viellä kattoa Bakuman-sarjan ku en oo sitä viel kattonu ja noh.. katotaan nyt jos Rurouni Kenshinki tulis katottua jälleen kerran.

Hiusvärin kulutus on muuten jo hyvällä mallilla. : D Mielenkiintoista kyllä mää itseasiassa tykkään näistä haalistuneistaki väreistä. Nää on sillee ihanan pastellin väriset. Kuitenki mää oon jo lujasti oottamassa noita rastoja, että en mää meinaa näitten kuluneitten kanssa oleskella. :'3 Pitää vielä vähän miettiä sitä värinpoistoa, koska sinäänsä ois ihana saaha kirkas punanen. En osaa vielä luvata mitää että en ottais värinpoistoa tai vaalentais näitä yhtään ennen ku laitan sen punasen, koska en vielä oo varma että kuinka hyvin mää saan nämä vaaleaksi. Kyllä nyt näihinki tarttuis se punanen, mutta ei näistä varmaan mitkään kirkkaan punaset tulis. Koitan saaha näitä vielä haalistuun ja katon sitte mitä teen.

En oo söyny niinku 3 päivään oikeastaan mitään... Enkä tiiä ees miksi. Mulla vaan ei oo ollu nälkä. Vois kuvitella että ois, ku joka päivä uin kuitenki melko reippaasti. Mutta suhteessa siihen etten syö paljon, mää juon ihan järkyttäviä määriä. Yhessä päivässä menee varmaan ainaki 2-3 litraa vettä. Tekee kyllä iholle hyvää. :'D Samoin tekee kyllä seki että oon ollu nyt auringossa jonku verran (ja ilmestyhän ne bikinirajatki sieltä tälle kesälle).
Mun kait kuuluis vähän huolestua tilanteesta ku edes kiinalainen ei meinaa mennä alas...Noh vaaka ei vielä kerro mitään tuloksia niin kai mää voin vielä menetellä tällee. :'''D

Nyt vois ottaa pienen rampage putken ja koittaa saaha ton Saint Seiyan äkkiä katottua. Sitte eiku seuraavaan sarjana mikä vaikuttaa hyvältä.

AINIIN!!! Mainitsinko jo että Higurashi No Naku Koro Ni -sarjalle tuli just uus tuotantokausi ulos!!! Higurashi No Naku Koro Ni Kira on sen nimi. Katoin eka jakson ja se vaikutti ihan vaan filleriltä niinku Higurashi No Naku Koro Ni Rei:ssäki oli eka jakso. Toivottavasti tämä tuotantokausi kestää vähän pitempään ku 5. jaksoa mitä 3. tuotantokausi (no okei noi on molemmat OVA -sarjoja niin ei sillee ihmekään että jaksoja ei tuu enempää) kesti.


Anyway! Nyt takas Hadeksen ja muitten koppeloisten surkeitten sattumusten sarjan pariin. ; )

Be safe! ♥

2 kommenttia:

  1. "Noh vaaka ei vielä kerro mitään tuloksia niin kai mää voin vielä menetellä tällee. :'''D"
    <--- ei noin. Tosta saa sellasen kuvan että et söis siksi että haluat laihtua D: ja no way girl se ei oo oikee tapa

    VastaaPoista
  2. Tilanne on täysin hallinnassa :'D Mää itseasiassa mielelläni voisin tiputtaa kilon tai pari, mutta niitä mää koitan tuhlata uimalla. : D
    Syytä siihen että miksi mulla ei vaan oo nälkä en kyllä vieläkään keksi. Mutta ei se mua haittakaan ku olo on ihan normaali. Arvelen että se johtuu näistä kauheista helteistä ja sitte ku nää helteet loppuu niin alkaa taas normi syöminen (p.s syöminen ja nukkuminen on mun elämän tehtävä XD tai no elämäni rakkaudet, koska ruoka on hyvää ja syöminen mukavaa + unet on ihania ja nukkuminen täyttä kultaa).
    Mää oon oikeasti niinku joku biojäte astia ja syön niinku hevonen normisti. :''D Nyt vaan jostaki syystä on ruokahalu ollu kadoksissa pari päivää ja on hauska nähä et mite se vaikuttaa vaa'an mittarissa. Tosin yritän välttää numerojen perään haikailua.. sei ikinä tuota hyvää tulosta jos jää niihin roikkumaan.

    VastaaPoista