24.7.2011

sorry ;__;

Ääh unohin eilen kirjottaa blogin ku oli Keelan kanssa niin kova meno päällä. : s

Anyhow tässä nyt kirjottelen samalla ku Keela pelailee Alice: madness returns:iä. Ollaan kohta pelattu koko peli läpi. :'D Vähän itseasiassa sääli ku tää peli tuntu niin lyhyeltä ja oli niin huippu, mutta toisaalta ihan kiva et tää kokoajan etenee.

Mitäs me ollaan perjantaista tähän päivään asti tehty?

Noh mehän ollaan tehty vaikka mitä! XD

Perjantaina me pelailtiin ja sitte joskus yhen aikaan yöllä saatuun ídea, että isketään meikit naamaan ja mennään pihalle ottaan kuvia. Se oli kyllä muuten ihan huippua ja tuli tosi hienoja kuvia, mutta ongelmaksi vähän koitu sääsket, koska niitä oli aivan älytön määrä. Loppujen lopuksi meijän sääskikarkotin alko kuitenki toimimaan ja saatiin edes vähän rauhaa niiltä ja jopa onnistuttiin ottamaan kuvia.





Siinä muutama mitä ehin muokata sillon yöllä. En kuitenkaan vielä muokannu kaikkia onnistuneita, koska nyt haluan käyttää aikaa johonki vähän parempaan. Pitää sitte muokata ne ku oon yksin ku sillon ei kuitenkaan oo muutakaan tekemistä. :'D

P.S tuo "Teloittaja" Alicessa on tosi raivostuttava =___=

Lauantaina sitte oli jonku verran päivästä vähän hiljaisissa tunnelmissa Norjan tapahtumien takia, erityisesti illalla. Aamulla ku luki siitä uutisissa sei tuntunu oikeen todelliselta ja sitte illalla se vasta niinku uppos. Samoin se että vähän jokapuolella maailmaa tapahtu just nyt viikonloppuna kaikkea paskaa.

Ei siitä sen enempää ku se on vähän sellanen aihe joka pistää sellasen ei niin ilosen tunnelman päälle.

Kuitenki lauantaina sitte uiskenneltiin meän altaassa ja etittiin leffoja ja pelattiin. Edettiin pelissä sillon ihan älyttömästi. :''D
Illalla sitte taas lyötiin meikit naamaan ja lähettiin ulos kameran kanssa. Sain hyvän idean sitte että otetaan kuvia sillee että lillutaan siellä altaassa vaatteet päällä. Ehittiin me muutama kuva ottaaki ja sitte valu sellaset isot tummat pilvet päälle ja vettä alko tuleen kaatamalla. Sitte mää suosiolla nousin pois altaasta, mutta otettiin vielä kuvia niin että Keela seiso katoksen alla ja mää seisoskelin kaatosateessa. :'D Se oli aivan älyttömän hauskaa, mutta sitte alko jyrisemää ja salamoimaan, ja suosiolla tultiin oottamaan mun huoneeseen että se ukkonen laantuis.
Ku se ukkonen sitte vihdoin lopup ja uskaltauduttiin takas ulos, oli aivan kamala vetää se yukata (vaate jolla aikasemminki siellä altaassa uiskentelin päälle) ku se oli niin uskomattoman kylmä. Teki vähän tiukkaa mennä takas altaaseen aluksi ku sinne oli just satan paljon vettä lisää, mutta sitte se vesi oliki yllättävän lämmintä.
Noh anyway uiskentelin siellä ja Keela otti kuvia ja sitte alko tulemaan taas kaatamalla vettä. Jaksoin olla siellä vielä vähän aikaa ja sitte suosiolla lähettiin saunaan. Meänoli tarkotus mennä ottamaan vielä kuvia Keelastaki altaassa mutta sitte mulle tuli aivan kamalan huono-olo ja oksentelinki jonku aikaa siinä sitte menemään. Ei sitte enää kehattu lähteä ku mun olo ei meinannu alkaa helpottumaan. Päätin kuitenki että joku päivä tällä tai ens viikolla Keela vois yrittää tulla tänne niin otetaan sillon ne kuvat, koska I want to take some pictures too. :'D Kuvista tuli hienoja, mutta en oo muokannu vasta ku yhen valmiiksi. Muokkaan lisää sitte myöhemmin samalla ku muokkaan ne perjantaiyönki kuvat. : )


Mutta nyt me voitais mennä taas uimaan, koska on aivan tajuttoman kuuma!!!

Moikkaaaaaa ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti