5.11.2011

Viulunsoittaja katolla & mua kait pitäis väsyttää?

Huh huh... Jotenki mielenkiintoisesti, vaikka eilen heräsin aamulla kuitenki hyvissä ajoin, enkä nukkunu edes kovin montaa tuntia, eilen alko äsyttään vasta 03.45 aamuyöstä. D: En nukkunu päikkäreitä, eikä ollu edes aikaa energiajuomalle tai cappuchinolle. Ja silti oon jostaki syystä jo 09.50 noussu ylös. No ei se kyllä haittaa mua yhtään. : DD Onpahan aikaa tehä enemmän kaikkea tänään.
Okei joo, koulussa aamulla väsytti jonku verran, mutta sen jälkeen sitte vasta seuraavan kerran sillon aamuyöstä. Varmaan sillä, että en istunu koko päivää lepposasti koneella niinku mää ylensä teen perjantaisin, vaan heti koulun jälkeen alko hirveä laittautumisoperaatio teatteria varten. Mentiin eilen iskän kanssa kattomaan Oulun Kaupungiteatteriin sitä "Viulunsoittaja katolla" esitystä. Mää en tosiaanole mikään ihan ylin suomalaisen teatterin ystävä. En voi sanoa, että en ois ollenklaan teatterin ystävä, nyt ku sitä ajattelee, koska kyllä mää ulkomailla nähdyistä näytöksistä oon pääasiassa tykänny.
Jokatapauksessa, viulunsottaja katolla oli siis esityksen nimi. Too bad teatteriin ei oikein kärsi lähteä rönttäsillä vaatteilla, koska teatterissa käyminen on aina sellanen edustustilaisuus, missä pitää olla oikein tyylikäs., tai siis tällänen on käytäntö meillä. Pääasiallisesti aina ku mennään Oulussa johonki teatteriin, jazz tai klassisen musiikin konserttiin, niin siellä on sen verran ihmisiä joille pitää osoittaa olevansa edustava, että ei se auta ku suunnilleen laittaa wanhojen tanssimekko päälle. No joo, ei nyt ehkä ihan, mutta ei nyt mee ihan hirveän kaukaa totuudestakaa. Nimenomaan koska sinne teatteriin meneminen osottautuu melkoseksi testiksi, että kuinka hyvin sut on opetettu käyttäytymään ja kuinka sulava oot sanoistas, en oo kauhea teatterissa käymisen fani... Käytöstavat on kyllä tiptop kunnossa tollasissa tilanteissa ja sanojenki puolesta sulavuutta löytyy, mutta jotenki se pepsodent-hymy ja kätösten puristelu sekä ittensä jatkuva uudestaan esittely on puuduttavaa. Mukana siinä tilanteessa tulee niin paljon sllasia etikettejä, että siellä käymisen jälkeen on yleensä niin väsyny että ei jaksa tehä enää mitää.
Arvatenkin eilenki sitten oli toki jossaki määrin all eyes on me. Olenhan mää sentään se nuorempi lapsi, jota kaikki on viimeksi nähny ku olin polvenkorkunen ja nyt se lapsi joka käy Oulun Lyseota. Ei sitä arvaiskaan kuinka paljon se Lyseo iskee sulle leiman otsaan, että on joku lapsinero, vaikkakin määhän oon kyllä melkovarmasti reilusti siellä lyseon keskiarvon alapuolella. No mutta esitys itessään oli hyvä. Voi olla, että jos oisin istunu takana, missä yleensä istun se ei ois ollu ollenkaan niin hyvä, mutta nyt ku istuttiin 3. rivillä ja näki kaikki näyttelijöiden ilmeet, niin kyllähän se hyvä oli. Tuntu paljon paremmin että pääsee tarinaan mukaan ku et ois istunu ihan takana. Kauhean monesti sanotaan että ei ne näyttelijät osaa laulaa, mutta kyllä ne nyt vetää ainaki 1000 kertaa paremmin ku minä, että en kyllä voi mennä haukkumaankaa. : DD

Argh, mulla on nenä vieläki tukossa siitä ku olin sillon ömmm 3 viikkoa sitte kipeänä. Käsittämättömän ärsyttävää.

Nyt ku päätin kirjotella tän jo näin aikasin, en oo vielä kauheena ehtiny tehä tänään mitään. Sellanen idea ois, että ku muutamat on koulussa nyt kyselly, että miten sain nämä kynnet sillon about viikko sitten laitettua tällee, että se sininen väri ja vihreä väri vähän niinkö hitaalleen vaihtuu väristätoiseksi, niin voisin väsätä tutorialin YouTubeen. Helpompi ehkä käskeä kysyjiä, kattomaan video YouTubesta että miten se tehään ku selittää vaan sanoilla. Sillon on vähän hankala ehkä hahnottaa koko juttua. Siitäki on monta tutoriaalia jo YouTubessa, mutta ei se yks video lisää taija haitata. :')
Tosiaan piti sen peruukin kanssaki tänään väsätä ja koitan saaha senki tänään aikaseksi. Vähän meinaa rehellisesti sanottua iskeä laiskuus päälle, mutta nooh. : DD Jos saan itteäni otettua niskasta kiinni niin luvassa on sitte myöhemmin tänään tai sitte maanantain blogiin vähän siitä kerrontaa.




No mutta juu, määpä lähen tästä väsäämään sitä tutoriaalia. : DD

Päivän vanha kuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti