18.11.2011

Ei oo aikaa & Freeman bare hands&foot

Aamuhehkeys
Perjantain renoutuminen, koneella istuminen (tai siihen keskittyminen) ja blogiki saa jäähä tänään lyhemmälle. Kokeisiin luku helvetti alkaa tänään ja seuraavan kerran saan hegähtää torstaina, jollon tämä kidutus on taas ohi.
Tästä e tule taaskaan yhtään kivaa. :''DDD Nyt vielä hetken naurattaa, mutta ku tämä blogi on kirjotettu niin on aika nostaa matikan kirjat esille ja alkaa uurastamaan harjotuskokeiden parissa... Meinasin kyllä että koitan kirjotella blogiin nyt koeviikollaki, mutta nyt ku mietin niin saattaa olla ettei multa löydy aikaa siihen. : ( Kokeet on kuitenki vähän tärkeämpiä. :'D

Pelaamisenkaan ei oo aikaa ;_; Päikkäreidenki otto pitää piettää minimaalisena. D:

Tän rutistuksen jälkeen mulla on 2 pitkää viikonloppua putkeen, jollon sitten tekasen sen meikkitutorialin, laitan kynnet kunnolla uuestaan ja toivon mukaan myös Keela tulee yöksi. ♥

Sellanen nootti, että käytän niiiiin superihania käsi- ja jalkarasvoja nytte että huh huh. ♥ Ne on FREEMANin bare foot & bare hands voiteita. Mulla on piparminttu&luumu jalkakuorinta, piparminttu&luumu jalkavoide, kurkku&vesililja käsi- ja kyynär"voi" ja sitte vielä, greippi&hunajankukka kiinteyttävä käsirasva. Aivan ihania tuotteita. Tykkään ihan hulluna. Sillon ku kylmät kelit alkaa niin mulla kädet kuivuu aivan käsittämättömän nopeaa vauhtia. Yleensä se menee niin pahaksi että ku puristan käden nyrkkiin niin tunnen ku se iho repeää ja alkaa tuleen verta ku se on niin kuiva että alkaa halkeileen (NOT GOOD). Nyt sitte ku käytän noita tuotteita niin eipähän oo alkanu käsista iho repeileen ja jalat on pehmeät, eikä halkeile ku rasvaa niitäki.
Kauhean monesti ihmiset unohtaa rasvata jalkoja, mutta niitten rasvaaminen ja hoitaminen on toooosi tärkeetä. Ihan lähipiirissä on ihminen joka ei hoitanu jalkoja nuorempana kunnolla ja ei sitte aikuisiälläkään kauheana vaivautunu ja sitte sillä on kantapäät ollu varmaan 1,5cm syvillä halkeamilla ja kävellä ei oo kärsiny. Nyt sit ku seki jalkoja on alkanu hoitaan niin prosessi on ollu pitkä, mutta nyt kävely onnistuu ilman kipua ja halkeamat on alkanu parantuun. Jalkojen hoito on oikeasti tärkeetä! : )
Ikävä kyllä mulla ei oo mitään tietoa että mistä noi on ostettu tai paljon ne makso, ku mää en sillon oo ollu mukana. : ( Mutta kanttii vähän kaikenlaisia tuotteita kokeilla! : ) Jossaki vaiheessa sit löytyy se paras mistä ei halua luopua ku se on itelleen niin hyvä.

Nyt meen lukemaan sitä matikkaa!

Päivän vanha kuva:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti