28.11.2011

--häh?

Hikikomori osa #1289437507430587

Minä laiska en jaksa lähteä kyllä tänäänkään mihinkää. =___= Ylihuomenna pitäis mennä kouluun ja se on tarpeeksi suuri haaste mulle tälle viikolle. :''D

Eilen kulutin aikaa laittamalla kynsiä ja sitte jostaki syystä keksin yhtäkiä, että mullahan on vaikka mitä Visual Novlleja mitä haluan kattoa/"lukea". Kauhealla vaivalla sainki 2 hommattua, mutta sitte tuli mieleen se karu totuus, että tosiaan ei se japanin lukeminen suju ollenkaan... Klikkailin sitte eilen jonku pari tuntia yhtä VN:a läpi kunnes sitte napautin vahingossa jotaki nappia ja sain siihen äänet... XD Piti alottaa koko homma alusta. Nyt sentään tajun puolet siitä (puolet koska vaan 2 henkilön puhe kuuluu, muut on kirjotettu).
Visual Novellit on mahtavia! Sääli ettei niitä oikein myydä edes muualla ku Japanissa. Tai no suurin osa niistä mitä mää halun on yksinomaan Japanissa saatavilla. : ( Englannin kielisiäkään versioita ei hyvä että ikinä löyä netistä. Niitten tulkkaamiseen joillaki novelleilla saattaa mennä monta vuotta. Esim. tässä on menny ainaki yli vuosi siitä ku etin sitä Hakuouki VN:a ja sillon se tulkkaus oli jo puolessa välissä, mutta sei oo vieläkään valmis. Togainu No Chia on tulkattu jo 3 vuotta, mutta eeeeei vieläkään siitä oo kuulu mitää... : (

--excuse me? could you translate?
Shiki nom nom nom... *q* ♥

^ ihana, ihana, ihana doujinshi ♥
En oo jaksanu tehä sitä videoita vieläkää.. Vihaan Movie Makeria ja mulla ei oo atm mitään muuta videonmuokkaamisohjelmaa, so... I don't wanna!!!! : [ Kyllä mää sen jossaki vaiheessa teen. Varmaan ens viikonloppuna tekasen sen ku ei siinä nyt ihan hirveän montaa tuntia kuitenkana pitäis mennä.

Miten reagoisit jos yhtäkiä dinosaurus ilmestyis tyhjästä sillee: moro?
Keskusteltiin tästä Keelan kanssa tossa vastikään. Oli tosi vakava keskustelu. : [

Jeps... Koska mun Flyff ei tänään aamulla suostunu jälleen kerran toimimaan niin palaan Visual Novellien ihmeelliseen maailmaan.

Päivän vanha kuva:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti