3.11.2011

Uus peruukki & korealaiset mainokset

Noniin nyt oon viimeinkin tehny ns.comebackin mun järkyttävän huonoista päivistä ja muista yhtä epämukavista jutuista, ja pääsin kirjottelemaan blogiin.
Syystä ja toisesta ei yhtään huvita kertoa että miksi oon ollu niin käsittämättömän huonolla tuulella koko tän viikon suurimmaksi osaksi, mutta voin sen verran sanoa että jatkuva stressi ei tee hyvää.

Jokatapauksessa!!

Peruukki tupsahti keittiön pöydälle aamulla keskiviikkona ja tottakai mää heti jo aamulla ennen ku sain itteni edes koluun raahattua, aloin leikkiin sillä. En tietystikään muistanu ottaa kuvaa sitä paketista, jne. mutta oh well! : D Hinta-laatu suhteessa peruukki on kyllä ihan hyvä. Ulkonäöllinen muutos on ehkä isompi ku mitä edes ootin. Mulla on kuitenki lähemmäs aina tummemman sävyset hiukset ja aina lyhyet. On mulla joskus penskana ollu lantiolle ulottuva jäätävä letti, mutta siitä on tosi kauan. Se peruukki on kuitenki siinä mielessä vähän huono, että sivuilta, ellei sitä oikein niittaa päähän kunnolla kiinni näkyy erittäin helposti hiusverkko sieltä alta. Pitää laittaa paljon pinnejä, että se pysyy piilossa ja se on vähän raivostuttavaa.
Suhteutettuna kuitenki siihen että se on tilattu eBaysta, se on melko hyvä (en pidä eBayn kautta ostettuja tuotteita ihan 100% luotettavina). Mun mielestä ero siihen ku mulla on päässä ja meikit erillälailla, ei oo suuri siihen miltä normaalistiki näytän, niin siis siihen asti että näin kuvat vierekkäin siitä miltä näytän normisti ja miltä peruukki päässä... : D

Ah matikantesti ja ruottin sanakokeet tältä viikolta ohi! ♥ Ei tarvi huomiseksi stressata mitään muuta ku uskonnon läksyjen tekoa. Vihdoin tuntuu että voin hetken hengähtää. Viikonlopun otan rennosti, tosin voi olla että luen äidinkielen kurssia varten kirjaa, jos nyt saan sen jostaki hommattua (mun kirjastokortti on ollu hukassa jonku 3v...XD). Kahtena viimesenä päivänä on menny aika koulujuttuihin ja ku sain hengähdystauon mää laittelin sitä peruukkia.

Korelaiset mainokset... mitä niistä? No, melkeinpä voisin sanoa, että jos artistit tekis sellasia musiikkivideoita, missä ne periaatteessa mainostaa jotaki tuotetta niinku korealaiset, niin sitte ei ois mainoksetkaan tylsiä! Erityisesti oikein pisti silmään 2NE1n "Don't stop the music", missä mainostetaan skoottereita. Se on jotenki niin tarttuva kappale ja jää päähän soimaan.

Sitte toinen on 2PM:n "My Color", jossa mainostetaan puhelimia. Aivan loistava seki! Etenki koska mun hottis JunHo on siinä valkosissa vaatteissa niin tajuttoman hyvännäkönen....*q* + Rakastan jostaki syystä tota pelleä.. Sen nauru on niin ihana. XD

R.I.P

Hei, hei hei!!! Vaikka en tosiaankaan mitään moottoriurheilua seuraa (ei oo ollenkaan mun juttu) niin kuitenki pakko sanoa että R.I.P Marco Simoncelli. Onnituis näkemään sen videon siitä varsinaisesta onnettomuudesta ja... hyi että se on kamalan näkönen. Vähän meinas kyyneltä pukata silmästä ku se siellä radalla vaan makas, eikä liikkunu ja sitte kerrotiin et se kuoli.... ;;___;; Sinne meni taas nuori kaveri, koko elämä eessä. Se oli niin lepposan näkönen tyyppiki. : (

Viikonloppuna syvennys sitte vähän paremmin sen peruukin stailaamiseen ja niin edelleen, että sillon sitte ootettavissa vähän parempia kuvia. : ) Nyt häippäsen tekemään noi uskonnon läksy pois alta että pääsen rentoutuun kunnolla!!

Päivän vanha kuva:
Moikkaa! ♥ o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti