12.11.2011

Idea kyllä löytyis..

Noh inspiraatio teki osaksi comebackin, mutta toteuttamisen intoa ei ihan vielä löytyny. Taino oikeastaan ideoitaki tuli kerralla oikein 2, mutta kumpaakaan en tiiä saanko millon aikaseksi, jos ikinä nyt saan itteni siihen hommaan valmistauduttua.
Se komistus Lady Gagan - Born this way videolta
Ihan hirveänä haluttais tehä sellanen osaksi vaivalloinen projekti, että sais awesome kuvia awesome meikki-ideasta, mutta voi kun jaksaisinki vaivautua. Niin kovin haluttais toteuttaa osaksi ainaki Rick "Rico" Genest "Zombie boy"n tatuoinnit meikeillä ja saaha siitä joitaki awesome kuvia. Hieman tuntuu että se jää haaveeksi, ainaki kuvat. P.S Rico on ihana... *Q* ♥ *kauheaa fani ihQtusta ja rakkauden osotuksia* Kaikille ei varmastikaan yhtään iske Ricon tatuoinnit, mutta mun mielestä ne on kyllä awesome! XD Joo ehkä vähän pelottava ekan kerran ku sen näki, mutta sitte ku otti siitä vähän selvää ja katto haastattelun tai pari niin voi että se on lututsen olonen mies! ♥ Ja taidetta on monenlaista, ei mitään Picassoa kaikki rakastanu heti alkukäteen, mutta silti kaikki sanoo sitä taiteeksi. Omasta näkökulmasta tatuoinnit on ihan yhtälailla taidetta ku kaikki muuki. : DD Sorry haters.
Toinen taas olis sitte toteuttaa ite joku PureBlackLove:n meikeistä. YouTubesta löytyy nimellä KyonDimble. Joku niistä vaan, koska melkein kaikki sen tekemät meikit on niin hienoja. Ah se on kyllä niin hyvä tekemään niitä. Ehkä joku päivä mustaki tulee yhtä hyvä. : DD Toivottavasti... XD DeviantARTissa saattaa jopa löytyä paremmat kuvat ku niissä videoissa, mutta videoissa sit tietenki näkee että kuinka se ne meikit tekee. : ) Check her out!!! I order you to look her up!!

En pääse sen yli että kuinka mahtava toi Rico on... *ww*

Nyt lopetan hehkutuksen.... : D

Sisko tuossa eilen illalla kotiutu meille viikonlopuksi. Ei tarvinnukaan ootella paria kuukautta että taas nähään. XD Onneksi! Tuolla se nyt äitin kanssa häslää meän vasta remontoidun huoneen kanssa ja suunnittelee et miten se huone jouluna laitetaan. : D meillä alotetaan nää joulujutut hyvissä ajoin.

Mitäs tänään tekisiiiiin? Syön ainaki sitä mun eilen tekemää browniesia. :'D Ja kuuntelen musiikkia, ja tuijotan mun meikkejä ahistavasti ja mietin että meikkaisko vai ei ja miten meikkaan jos meikkaan, ja sitte kattelen sarjoja, koitan viilata mun kynnestä über paskan lohkeaman pois, koska muuten se repeää ja sit lähtee koko kynsi... Ja sitte laiskottelen, sit pelaan jos jaksan, sitte hmm.. Vissiin teen siskon knssa isänpäivä kakun. Niin ja piti mun tänään iskän avustuksella harjotella hieman ihania todennäköisyyslaskuja.
Paaaljon tekemistä. : D

Kyllä musta vähän tuntuu että kyllä mää nyt kuitenki voisin meikata oikein kunnolla. : ( Sit meen ja pesen ne pois ja mietin etät meikkaanko sen jälkeen enää vai en... XD Mutta ei kuitenkaan ihan koko päivää voi hengata jok jäätävä kasvomaalaus päällä, ku ei siitä oo iloa kenellekään muulle ku mulle itelle. XD
Jep niin mää teen. Nyt mää sen päätin. : [

Lähenpä heti tästä kehittelemään että mitä teen enkä jää tähän suunnitteleen sitä yhtään pitemmäksi aikaa, mutten se jää taas tekemättä. XDD

Päivän vanha kuva:
Ennen mää kyllä jaksoin näyttää joka viikonloppu
tuolta.
Moikkaaa ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti