8.10.2011

Wasting time, brb

Nonii jospa sitä nyt kirjottelis.

Päivät muuten on ollu tällä viikolla ihan toisensalaisia ja tylsiä, paitsi eilen oli oikein kunnon tympeä meno.
Ed ja Al edustaa~  \o/
Päivällä nukuin huonoaoloa pois ja katoin välissä sen Zodiac elokuvanki (mikä ei ollu niin hyvä ku odotin, mut noh). Illalla sitte jaksoi avata Fullmetal Alchemist Brotherhood (Om nom nom FMA oli se sarja joka sai mut alunperinki kattoon kaikkia animeja *q* tosin se oli se alkuperänen Fullmetal Alchemist, eikä brotherhood, koska ei sitä ollu vielä sillon edes tehty. Tykkään kyllä varmaa molemmista yhtäpaljo. : D Fma alkuperänen oli ehkä vähän paremmin piirretty mut se oli surullisempi ja sit fma bh on ehkä astetta huonommin piirretty mutta siinä on onnellinen loppu. ♥)  jaksot ja ettiä sen korealaisen draaman You're Beautiful ja aloin katteleen niitä samalla ku pötkötin sängyssä. Yhtäkiä sitte äiti tulee sanomaan, että: "farkut jalkaan, te lähette iskän kanssa käymään nyt lääkärissä kattomassa et mikä sulla on!". Olin hieman raivostunu ku kello oli jo jotaki puoli 8 illalla ja OYSssä on aina ruuhkaa päivystyksessä ihan sama millon sinne menee. Enkä mää ees ite ollu sitä mieltä et mun pitäis lääkäriin lähtee.
Noh sinne me kuitenki sitte ajeltiin ja sitte ku ooteltiin siellä että päästäis lääkärille nii iskä alko kertoo mulle miks me niin yhtäkiä lähettiin siellä käymään. Jollaki 14v pojalla täältäpäin oli ollu samanlaisia oireita ku mulla ja sit ku ne oli menny tutkimaan asian niin sen sydän oli laajentunu melkein kaksinkertaseksi koska sille oli levinny joku tulehdus sydämeen. Sitte sitä tulehdusta oli yritetty siellä sairaalassa saaha rauhottuun antibiooteilla, mutta nyt se poika on siirretty OYSssästä Helsingin yliopistolliseen sairaalaan lastenteholle. Vähän meinas itteä jo alkaa hirvittään, että jos sillä oli kerran ollu ihan samankaltasia oireita ku mulla jonku viikon niinku mullaki, että oonko määki kohta jossaki teholla ja meinaan kuolla.
Jonku 1,5h oottelun jälkee pääsin sit lääkärille ja ainakaan se ei löytäy mitään kummempia vikoja, mutta sano kuitenki et käyä ottamassa tulehdusarvot, jne ja et tunnin päästä siitä sitte pyyetään takas vastaanotolle. Siinä vaiheessa ku mentiin ootteleen et pääsisin verikokeisiin kello oliki jo 22.00 ja mulla väsytti, ärsytti ja kuume tuntu nousevan. Meni mukavasti aikaa ennen ku edes päästiin niihin kokeisiin ja sit ku ne oli menny niin piti mennä takas odotustilaan kököttään vielä reilu tunniksi.
Pääsin uuestaan sille lääkärille joskus 23.15 ja siinä vaiheessa jo huimaski. Noh vastauksena tuli että sitkeä vatsaflunssa vaan ja päivä päivältä pitäis alkaa kohentua, muta perus "jos alkaa huononeen olo niin sitte takas". Sitte vihdoin päästiin lähteen! Ja heti ku istuttiin autoon ja niistin nenän niin eiköhän mulla menny toisesta korvasta kuulo. Mää jo meinasin räjähtää että voi nyt helvetti en oo menossa takas. Noh onneksi mulla kävi viime talvena samalla lailla ja tiesin ettei se oo mitään vakavaa ja onneksi se korva sitte aukeski vähän ennen ku oltiin kotona ja nyt kuuluu ihan normisti.
Sinne meni sellanen 4 tuntia melkolailla ihan turhaan, vaikka nyt on hyvä ku porukat ei oo niin kauheen huolissaan siitä et mikä mulla oikein on. Äitikään ollu menny nukkumaan enne ku me tultiin ku sitä hieman jännitti että onko mulla joku tulehdus levitty sydämeen vai ei ku iskä sitä meni vähän pelottelemaan (tahattomasti) ennen ku mentiin sinne lääkäriin. Nyt ainaki on melko hyvä varmuus siitä että mulla ei oo mitään vakavempaa.

Että sellasta eilen. Kotia tultiin niin oli pakko ottaa vaa särkylääke ku oli pää niin perhanan kipeä ja tuntu niin kuumeiselta. Sit katoin ladatut jaksot loppuun ja menin nukkuun.

Selvästi ei mun käsi, mutta I wanna try it!!
Tänään varmaan taas pysyn kotona ja koitan saaha tämän taudin katoamaan yhtä mysteerisesti ku se tuliki ennen maanantaita. Vähän tuntuu että pleikkari on jo niin suuren pölykerroksen alla että sen vois pyyhkästä puhtaaksi ja pelata, mutta mulla on aina ongelmana se ku en saa päätettyä että mitä pelaan. XD Peleistä puheenollen, mun pitäis jo alkaa miettiin mitä haluan joululahjaksi. Äiti löysi sellasen kynsienlaitto jutun ja ehotti sitä ja se vois kyllä olla ihan jees. Sit meikkipensseleitä lisää ja joku kirja vaikka meikeistä, kynsienlaitosta tai jostaki vois olla hyvä. Tietenkään joku Final Fantasy peli tai joku muu ei haittais yhtään... :''D Noh mut en ihan vielä kauheena aijo asiaa alkaa miettiin. Kunhan nyt sais tädille kerrottua jonku toiveen ku se haluaa nyt aikasessa ostaa lahjat. : D

Löysin ihanan kynsitutorialin ja haluaisin kokeilla sitä, mutta saas nähä jaksanko. Voi olla että jään niin pahoin jumiin peiton alle että edes sellaset hommat ei onnistu. :'D Ärsyttää ku ulkona on niin nätti ilma mutta en tohdi lähtä uloskaan tässä kunnossa vielä... ;_; Ei se auta. Pakko koittaa viihdyttää vielä itteä sisätiloissa. XD

Mut vielä päivän vanha kuva ja sit takas peittojen alle.
Voiku noi piilarit oli ihanat ;__; ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti