16.10.2011

Enää muutama päivä!

Voi mitä ilontunteita tänään heräskään ku huomasin että enää 5 koulupäivää niin sit alkaa syysloma! Ihanaa ♥ Sitte saa levätä kunnolla (vaikka mulla onki aika paljon suunnitelmia). Helsingin reissu ja halloween juhlat tulee kyllä tarpeeseen! : D

Kata oli tosiaan täällä perjantain ja lauantaina aamulla ja voi että oli mahtavaa! Pelattiin vähän ainaki Silent Hill:iä (ei sit haluttu loppujen lopuksi edes aukasta amnesiaa) ja samalla hemmoteltiin vähän itteämme jalkakylvyllä ja karkeilla, yms. : D En edes muista miten, mutta jotaki kautta päädyttiin kattomaan dokumenttia Tšernobylistä. Tosin ennen ku ehittiin kattoa sitä loppuun oltiin jo ihan väsyneitä. Juotiin glökiäki ja syötiin pipareita ku äiti oli tuonu niitä. Istutiin meän pesuhuoneessaki jostaki syystä joku tunti juttelemassa samalla ku pestiin meikkejä pois. Oli aivan mahtavaa!
Seuraavana aamuna sit noustiin yllättävän aikasin; jo puoli 9. Mentiin syömää tortilloja aamupalaksi keittiöön ja alettiin juttelemaan kaikista peleistä ja sit muumeista. Juteltiin siitä et kuinka Tuutikki on niin symppis ja Nuuskamuikkunen on taas sellanen cool guy. Muumipeikko taas on sellanen vähän pöljähkö päähenkilö. :'D Innostuttiin niin asiasta että koitettiin eka saaha se yks peli, mistä puhuttiin, toimimaan mun koneella, mutta mun koneessa on joku vika miksi se ei pyöritä sitä. : ( Sitte alettiin kattomaan kaikkia muumivideoita YouTubesta ja en muista oonko pitkään aikaan nauranu niin paljon! En ymmärrä kuka niitä juttuja keksii! Edes mulla ei oo niin hyvä mielikuvitus ku joillaki jotka tekee niitä videoita. :'D Iskäki nauro ihan täysillä ja sit se sano et se on kyllä melkei vakava rikos ku alkaa muumien kanssa pelleileen, mutta  kyllä ku niitä videoita kattoo niin on pakko vaan nauraa! Sen jälkeen vielä ku Kata oli lähteny mää kattelin muumivideoita ja sit oli tosi jännä ku löysin 1970-luvun muumeista pätkän (se on ihan japanilainen sarja) ja siinä mörkö on niin ressukka! Se on siinä muumien kaveri ja postimies ja sit ressukka jää yksin ku kaikki muut menee talviunille ;_; Se oli tosi surullista!
Suunnittelin että mun pitäis ostaa siskon kanssa kaikki muumi DVDt puoliksi (koska meän VHSsät on jotku rikki ;_;) että vois niitä sit omille lapsille sit joskus näyttää. XD Tosin sillon varmaan DVDtki on niin muinainen juttu että huh huh. : / Noh aina sitä voi yrittää!!

SHIT JUST GOT REAL.

No joo ei muumeista sen enempää. : D

Eilen kans tekasin pipon itelle. : ) Ja samalla katoin ne 2 animaatio elokuvaa "Barefoot Gen" jotka kertoo Hiroshiman pommituksesta selvinneestä pojasta. Se eka elokuva oli kyllä melkonen... Nojoo realistisesti se näky ois varmaan ollu sillon 1945 Hiroshimassa paljon kauheampi, mutta oli se animaatioki jotenki... Varsinki ku ajatteli et se oli oikeassa elämässä vielä varmasti paljon oksettavamman näköstä. : s Kaikken laisia aseita sitä nykyään onki. : / Noh, toivottavasti ei tarvis enää ikinä sellasia aseita käyttää. : ) Jep, näin lapsellisesti ajatteliminen ku että sellasta 3. maailman sotaa ei tuu on kivaa. : D Ei huvita kokoajan miettiä sillee et: turha tässä on mitää tulevaisuutta suunnitella ku kaikki me kuollaan heti jos joku alottaa isomman sodan. D:

Eikä siitäkään sen enempää! XD Pitkästä aikaa eilen halutti meikkailla kunnolla. Meni kauhena kauan keksiä että mitä mää teen, mutta sitte jostaki tuli vaan yhtäkiä sellanen inspiraatio. : D Se meikki vois olla yks hyvä idea halloween meikiksi! Ajattelin että ois siisti tehä joku halloween meikki sarja YouTubeen, mutta en kyllä tiiä että saanko otettua itteäni niskasta kiinni sen vertaa. :'D Ois aika siisti jos saisin, mutta saas nähä. : D Voisin ihan hyvin värkkäillä sillon viikolla ennen sitä meän halloween juhlaa ja ottaa videoita. : o Että jos on ideoita niin kommenttia vaa! Tarvin kyllä ideoita ja ehotuksia, koska muuten mää vaan luovun ideasta... XD Joku sugarskull meikki olis kyllä yks aika vahva ehdokas, koska se on sellanen mitä oon aika kauan jo halunnu kokeilla. ; )



Lalalaaa tälle päivälle mulla ei oo oikestaan mitään suunnitelmaa vielä. : D varmaan teen kaulahuivin tänään. Muuten voisin jo tänään meikkailla, mutta en tiiä jaksanko.... XD Oon tosi laiskana taas. Onneks tänään ei tarvi lukea mihinkään sanakokeeseen tai tehä mitään tosi työläitä läksyjä niinku esim. uskonnon muistiinpanoja. :'D

Hmm siiten et mun kone saa ton videon tallennettua koneelle näyttää menevän vielä aika kauan niin laitan sen sit myöhemmin erikseen. :'D 

Päivän vanha kuva vielä! ; )


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti