24.10.2011

Kotona taas. : D

Noniin just tuossa 30min sitte lentokone laskeutu takas Ouluun ja tässä sitä ollaan.

Kuvia oli tarkotus tosiaan ottaa tosi paljon, mutta noh... loppujen lopuksi otettiin varmaan vaan 10 kuvaa koko reissun aikanam, mikä nyt jälkeen päin harmittaa melko kivasti.

Päiviä tässä on menny taas ihan kivasta ja koska en jaksa millään selittää kaikista päivistä tarkasti et mitä, missä ja millon, mutta noh. Tällanen almost hyvä päivitys. :'D Oon ihan älyttömän väsyny, mutta haluan tän nyt ois alta... XD

Perjantaina tosiaan lähettiin helsinkiin. Heti alkukäteen kone oli 25min myöhässä ennen ku edes päästiin koneeseen ja sit mukavasti sisko ja siskon poikaystävä joutu ottaan meitä tunnin ennen ku oltiin kentällä. Meän laukut oli kivasti hukassa ja niitten ettimiseen sitte helsinki-vantaan terminaaleista vei jonku extra tunnin trurha aikaa. Siinä vaaiheessa ku sieltä päästin oltiinki jo niin väsyneitä että me vaan syötiin ja sit laitettiinki melkolailla nukkumaa.

Jossaki kaupassa Kampissa oottelin
ku Kata kokeili vaatteita. : D

Lauantaina aamulla noustiin ihan hyvissä ajoin ja syötiin siinä rauhassa aamupalaa, meikattiin ja niin edelleen ennen ku piti lähteä. Sisko saatettiin töihin ja suunnattiin sitte Kamppiin että päästäis alottaan shoppailua. Eka ei kauheana meinannu löytyä mitään ja mentiin kahville että voitais sit sen jälkeen yrittää uuemman kerran. Noh sen jälkeen sitte päästiin vauhtiin ja kyllähän sitä rahaa jo lauantaina palo ihan mukavasti. Ostin villapaidan, t-paidan, housut, kynsilakkoja 2, sellasia koristeluun tarkotettuja "timantteja", MACin mustan luomivärin, ja napakorun. Eksyttiinki onnistuneesti muutamaan otteeseen ja tuli kyllä siinä kävellessä poltettua ainaki muutama kalori pois. : D Sen jälkeen ku oltiin shoppailut shopattu niin suunnattiin siskon ja siskon poikaystävän kämpälle. Siellä katottiin illalla se Rio lastenanimaatio ja sen jälkeen vaihteeksi taas nukkumaan.

Eilen me sitte suunnattiin ihan omin päin Katan kanssa keskustaan ja alettiin heti ettiä lisää ostettavaa tavaraa, erityisesti Katalle, koska mää ostin mun ostokset oikeastaan lauantaina. Metsästettiin sormus, villapaita, Katan veljelle tuliainen, Nöpsöttimelle tuliainen ja muutaki saatiin Katalle löytyyn. Mää löysin vielä eilen 2 kynsilakkaa lisää, avaimenperän ja päällysliivin, jota oon ettiny varmaan viime keväästä asti. Käytiin illalla kattomassa koko porukan kanssa se Johnny English Uudestaan syntynyt, mikä oli ehkä yllättävänki hauska. : D Jälleen ku sieltä tultiin kotia niin mentiin melkein heti vaan nukkumaan.
Älyttömän köyhää omena jääteetä.

Tänään sit aamulla makoiltiin vaan ja katottiin telkkaria ja elokuvia. Ei jaksettu enää lähteä shoppaileen ja todettiin että meni sitä rahaa jo siihen malliin tarpeeksi, että ei enää oo välttämättä pakko raahata itteään tuhlaamaan lisää. Katottiin me muumejaki aika monta jaksoa. : D Vähän herkkuja siinä siskon kanssa tein ja aamutoimetki tuli siinä lomassa sitte suoritettua. Kolmen aikoihin lähettiin jo ajelemaan lentkentälle päin, vaikka kone ei lähtenykään vielä melko moneen tunteroiseen. Kentällä ku siinä ennen turvatarkastusta piti sanoa heipat siskolle ja sen poikaystävälle, meinas vähän silmät kostua ku ei me taas nähä varmaan kahteen kuukauteen ollenkaan. On se vähän ikävä ku omaa siskoa ei näe ku kerran 2-3 kuukaudessa. : (

Oh my god, I'm so tired!!! Voisin nukahtaa tähän koneelle samantien, mutta toisaalta taas eihityhtäänvelä eä nukkumaa. Haluaisin vielä ehtiä purkaan kaikki tavarat kaappeihin ja sit tehä kaulahuivin loppuun, pelata ja kattoa sarjoja. Onneksi tosin nyt on syysloma niin ei oo niin minuutin päälle et millon menee nukkuun, millon herää ja mitä päivällä tekeeki. Vähän harmittaa ku en jaksa millään ottaa kaikista ostoksista kuvia ja alkaa niitä laitteleen tänne, mutta ehkä mää pikkuhiljaa sitte lisäilen niitä ku vaan saan aikaseksi. : D Reissuun oon tosi tyytyväinen ja omasta mielestä se meni aiavan loistavasti. Tietenki joo ois ollu kiva jos laukut ei ois hukkunu tai eksytty Helsingin keskustaan tai oltais nähty edes joku tosi söpö poika tai siskoa ois nähny vähän pitemmän aikaa... Mutta aina löytyy jotaki mikä ei menny ihan 100% putkeen. : D all an' all reissu meni hyvin ja nyt on taas mukava olla kotona. : )

Mulla ei edes tuu mieleen et mitä kirjottaisin.... XD kauhea blogaajan lagitus. Noh jos tulee mieleen jotaki, nii sit kirjottelen vaikka huomenna lisää. : )

Nyt on aika häipyä vaihtaan rennommat vaatteet. : DD Moikkaa ♥ o/

Päivän vanha kuva:

Hohoo Helsingin reissulta joskus 3 vuotta sitte. : D






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti