23.4.2012

Tired beyond repair

Eilen en jaksanu kirjottaa, I admit. Tänään en jaksais kirjottaa, I admit it.

Viikonloppu oli mahtava ja meillä oli tosi mukavaa tyttöjen kaa, mutta auta armias oon nukkunu niiin huonosti. Ei se sillon öisin tuntunu huonolta idealta olla puoli neljältä aamulla sillee: jaa vois mennä tekemää vähän purtavaa, tekis kyllä mieli käyä suihkussaki, hmm vois siivota vähän huonetta.... mutta nyt se sitte kostautuu kivasti.

Tosiaan perjantaina tytöt tuli meille ja alotettiin heti illan vietto käyttämällä koiart lenkillä ja tehtiin kunnolla hyvää ruokaa. Hyvässä seurassa illan viettäminen on kyllä jotain ihann toiselta planeetalta... Miksi aina ei vois olla niin mukavaa? ;--; Sain mun ihanilta synttärilahjaksi uuet venytykset ja ne on awesome!!! Ne pyörii ku niihin puhaltaa. ; )
Shit is going down

Seuraavana aamuna mulla oli hyvin hauskaa....... :''''DDD Tytöillä oli vähän hiljainen tunnelma, mutta noh. ;'D Aamupalaki oli kyllä aika grand. 

On to the rest of the Saturday (I'm srly skipping most of everything). Lauantaina iltapäivällä Kata sitte lähti kotia ja jäätiin Keelan ja koirien kanssa tänne. Meillä oli kyllä Keelan kanssa taas melkosen ilosta... :'D Istuttiin saunassaki yli tunti (vaikka mää vihaan saunomista ku saunassa on kuuma ;-;). : D Otettiin kuvia ja oltiin super ovelia. 
Keela oli awesome malli ja jotenki ei näyttäny yhtään iteltään, (en luovuta Keelaa vielä kenellekää morsiammeksi!!!!!! >: [ ). : o Hienoa työtä Hobo-kultapieni <3 

Hurrdurr... Mää en käsitä tätä väsymyksen määrää!! Pitää tehä niitä matikan tehtäviä (nyt alkaa jo iskeä paine päälle ku en oo vieläkää saanu alotettua) ja sitte pitää tänää kirjottaa enkun kirjotelma.... Ja pitäis alottaa rauhankasvatus-kurssia varten lopputyöki... Goddamn it!

Hyuna stop being so slutty ;--; Mutta JS <3

I shall go now, and be back on Friday!

Byee <3

2 kommenttia:

  1. kuinka ihanaa on että tullee 4pvän viikonloppu <3 saa vihdoinkin vähä unta varastoon, niin jospa tämä tuholline väsymys vihdoinki hellittäs.

    OLE HYVÄ <3 hienoa että tykkäsit niistä :D meni vähä aivot lukkoon, ko ne korumyyjät alko latomaan laatikkoa toisen perään niitä venytyskoruja.

    aaa miten kaunis tuo eka kuva susta on. totta helevetissä on muutki, mutta tuo eka varsinki on vaan aivan upea. <3 ja tosiaan oli aika kiinnostavaa ko katto itteää peilistä ja kasvot näytti aivan eri mallisilta ja muutenki : o the magic of make-up strikes again. ja kiitos :') <3 ja enhän edes halua naimisiin mennä uudestaan, rakas vaimoni, sillä 'till death do us apart!

    VastaaPoista
  2. Oikeasti koko viikonloppu matikkaa....... vielä 48 tehtävää tekemättä <3 huomenna koitan saaha 8 tehtyä, mutta se jää nhätäväksi. Jos huomenna saan 8 tehtyä niin piän perjantain taukoa matikasta! >8 [

    :''DDDD Romeo & Juliassa ne aina vaa nostaa ihan älyttömät määrät niitä laatikoita ja jestas niistä on hankala päättää että mitä haluaa. D: MUTTA NÄÄ ON IHANAT <3

    You liar!!!! not even death will do us apart! ;---; *sniff* ah ne kuvat oli ihania!!! Vielä ois niitä kuvia ihan kiitettävästi jäljellä mitä vois käyttää, mutta laiskuus iski enkä jaksanu vielä tehä niille mitää. Ajattelin et perjantain blogiin mahd. loput jos jaksan muokata, mutta jossaki lähitulevaisuudessa kuitenki : D

    VastaaPoista