6.4.2012

Soramontuilla

Derp-a-herp

Tää viikko meni hurahtamalla ja vähemmän hurahtamalla oli. Alkuviikko ei oikein juossu ku täyty lukea kokeisii, mutta  keskiviikko ja torstai kyllä meni niin nopeaa ohi että ei mitään järkeä.

Katan kanssa käytiin kattomassa sillon keskiviikkona se Nälkäpeli elokuva ja noh... olihan se lievä pettymys. Ei se ollu niin hyvä ku se kirja ja se jätti niin paljon kohtia pois vaikka se kestiki yli 2h.
Tosiaa ennen ku se elokuva alko niin meillä oli aikkaa tuhottava melkein 5h ja käytiinki sitte siinä välissä syömässä, kaupoissa ja kahvilassaki istuttiin vaikka kuinka kauan. Meillä oli kyllä niin uskomattoman hauskaa ja huonon jutut että se olis oll jolleki ulkopuoliselle aivan mahodotonta kestettävää. :'D Harmittaa että taaskaan en muistanu ottaa yhtään kuvia siitä päivästä vaikka se oliki niin super awesome. : ( Ainut miinus on että mulla tippu mun rannekoru jonneki and now it's gone. ;--; pitää käyä kyllä ettiin jostaki toinen samanlainen koska mää kiinnyin siihen nii paljo. :'DDD

Ilmeeni kun huomasin että olin tiputtanu korun johonki

Mää ostin ORLY: n kynsilakan ja sit uuen Konad laatan ja se on "m63". en vaan jaksa vaivautua nyt ottamaan siitä laatasta kuvaa, mutta I have it here anyway. Se Orlyn lakka on nimeltään "Rock-it" ja se on tosi ihanan värinen ku se on punanen mutta oikeassa valossa se väri vaihtuu oranssiksi. : D Se makso 19€ että oli se sit kuinka hyvä vaan niin en käy ostamassa toista Orlyn lakkaa tuolla hinnalla Oulusta.
Tässä ku kerran kynsistä puhutaan niin hyppään suoraa siihen että laitoin eilen illalla (jälleen jonku 5h urakan jälkeen) ne UV-geelikynnet takas. : D Tällä kertaa päätin että kokeilen laittaa sellaset pisaran malliset kynnet, joita näkee nykyään niin paljon. Tiiän että ihmisillä on tosi ristiriitsia ajatuksia sen mallisia kynsiä kohtaan (itekään en tykänny sen mallisista kynsistä yhtään), mutta jos niitä osaa "kantaa (derp) hyvin niin miksipäs ei. : D
Sanon kyllä omaksi puollustuksekseni että oli eka kerta ku tein nuo kynnet noin. XD

I think I rather like these nails. : o

Mää tässä oon miettiny aika kauan jo että voisin tilata netistä sellasia "niitejä" ja koristella niillä mun nahkatakin. Mulla on nyt niin iso niitti-innostus että en kestä. D:
 Haluan samanlaisen takin ku Minzyllä ;--;

Yes, Jr, yes you are hot, I do know that.

Le herp derp a dörr'

Tässä on kyllä ollu myös melkosta höpötystä ku sisko ja Niklas tuli kotia ku täällä on taas jotenki niin eläväisempi meno. : D Ja ei oo niin hiljasta. 
Musta tuntuu että nyt ku koeviikko on ohi ja alko uus jakso niin mää oon aivan uskomattoman paljon paremmalla tuulella. : o Ootan innolla jopa että meän "rauhankasvatus kurssi" pääsee vauhtiin koska se vaikuttaa niin kivalta ja että miten tässä lähtee pyörät pyörimään ku täytän ylihuomenna 18. 

Tähän mennessä sujunu aivan kiitettävästi ja erityisesti tänään ku me mentiin iskän kanssa meän "tölkillä" soramontuille niin oli mahtavaa ku meän Bono ja Elviski oli niin hyvällä tuulella. Mää en välillä itekään ymmärrä että miksi mää en lähe sinne useammin iskän mukaa. : o Siellä on niin ihanaa ku se alua on tosi suuri ja siellä on ympärillä metsää ja ne soramonttujen reunat on jostaki syystä mun silmiin niin ihanan näkösiä. Tänään varsinki oli huippua ku on niin uskomattoman hyvä sää! Sinne ois voinu ihan hyvin jäähä vielä muutamaksi tunniksi. OH GOD MÄÄ HALUN SINNE KUVAAMAAN JONKU SUPER HIENON JUTUN.  D: 





Että ihan kiitettävässä säässä kirmattiin menemää : D

Aaaaa mua alko yhtäkiä väsyttään ihan sikana niin musta tuntuu että mää luistan tästä nyt
jonneki muualle tekemään jotaki muuta (nukkumaan päikkärit).

: D

Moikkaa!!!

3 kommenttia:

  1. mikä oli teikälle suurin pettymys siinä elokuvassa? itehän en oo lukenu niitä kirjoja, mutta tykkäsin kyllä siitä elokuvasta :D ja cato = nom <3
    ja mikä rannekoru sulla tippu? :o

    HAA MEINASIN OSTAA SULLE TUON LAATAN JOULULAHJAKSI!!
    ja ois kyllä ihanaa ostaa just Orlyn ja O.P.I.:n lakkoja, koska niissä on unelmasävyjä mutten tosiaankaa ala maksaa yhestä kynsilakasta 20e :s

    mutta ah nuo kynnet <3 kivat pitusetki, ettei oo liian pitkät. me likes <3

    JA JOSKUS VIET MUT TUONNE SORAMONTUILLE. piste!

    VastaaPoista
  2. Hmmm.. suurin pettymys oli se että siinä ei jotenki tullu tarpeeksi hyvin esiin ne kaikki hahmot ja suurin osa kuolemista siinä nälkäpelissä oli vaan niin huonosti toteutettuja ja paskoja verrattuna kirjaa. Siitä puuttu joitaki käänteitäki kokonaa.

    Se mun musta nahkanen ;---;

    Joo en voi ymmärtää miksi ne maksaa oulussa niin helvetisti.... raivostuttavaa!!

    Joo nää kynnet on ihanat <3 vaikka nyt taas on tää long nails har to write problem.... :'D

    Voin viiä joku kerta : DDD

    VastaaPoista
  3. Niin aivan, sillon ko kävin kattomassa sen nii mun kaveri kertoki että mitä kaikkea puuttuu ja mikä on erilailla ko siinä kirjassa. mutta pittää lukkee se kirja sitte ko on aikaa!

    JA SE OLI IHANA <3 : <

    i know the feeling man D: sillo ko pistettii ne rakennekynnet oli aika kiinnostavaa yrittää kirjottaa jottai konneella :D sitte se tunne ko ne otti pois <3 ihan niinko ois tunto palannu sormenpäihi : D

    VastaaPoista