27.4.2012

So tropicana

Pitkä viikonloppu <3And all the fun this that come with it; matikkaa, ömm matikkaa ja mitähän vielä? ai niin matikkaa!
At first              and then..

Erittäin matikantäyteläinen viikonloppu edessä ja ei ihan hirveänä huvita. Onneksi oon jo tässä tiistaina, keskiviikkona ja torstaina tehny ihan jees määrän tehtäviä niin enää on 40 tehtävää jäljellä. Kuulostaa tosi inhottavalta määrältä (ei sillä etteikö se sitä ois), mutta oon kuitenki saanu jo 20 tehtävää valmiiksi. : D

Tänään ei kuitenkaan lue suunnitelmissa matikan laskemista ollenkaan (toivoisin että oisin nii yhtäkiä ylienerginen että laskisin edes muutaman laskun [probability of that happening = 0.00001]). Muut päivät sitte koitan uurastaa ja onneksi tän viikonlopun jälkeen on kuitenki vielä 2 viikkoa aikaa tehä tehtäviä.

Tällä viikolla kerranki tapahtu jotaki poikkeavaa ja kävin luovuttaan sitä verta tiistaina. Oli hyvin jännä kokemus ja kyllä mää meen uuestaanki. Jos joku noin pieni teko kerran auttaa 3 potilasta niin miksipä ei. : )
Toimenpide itessään oli tosi sutjakka ja kivuton. : D Ennen ku pääsi luovuttaan niin mut rekisteröitiin sinne SPR:n veripalvelun kirjoihin luovuttajaksi ja sitte piti täytellä sellanen kaavake, jossa oli paljon kysymyksiä (KYLLÄ, EI vastaukset). Siitä sitten vuoronumerolla juttelemaan lääkärin/sairaanhoitajan kanssa joka käy läpi sen kaavakkeen, kyselee vähän kysymyksiä, ottaa hemoglobinin ja selittää vähän toimenpidettä.
Ku on juteltu tarpeeksi nii hetkeksi takas odottaa kahvioon ja siitä sitte vuoronumerolla sellaseen aulantapaseen paikkaa missä on monta tuolia (näyttää vähän hammaslääkärin tuolilta) ja sitte hypätää johonki tuoliin (siihen tuolille ohjataan) ja sitten alotetaa toimenpide. : D
Toimenpide oli tosi yksinkertanen; eka puhistettiin se alua mihin neula laitetaan ja sitte vaa survotaan neula nätisti ja oikeasti yllättävän kivuttomasti (mulla henkilökohtaisesti ei tuntunu ollenkaa ku neula meni ihon sisään) käteen. Sitte vaa piti puristellä kädessä olevia sideharsoja tasaseen ja rauhalliseen tahtiin nii verta alko valua söpösti sinne pussiin. : )
Se toimenpide kesti suunnilleen 6-7 min. mulla ainaki nyt ekalla kerralla (se aika ei aina oo sama). Sen jälkeen ekakertalainen ku olin, niin täyty pötkötellä vielä 5 min siinä tuolilla ennen ku nousi kunnolla istumaan. Siitä sitte kahvioon sen jälkeen ku oli varma että pysy pystyssä hyvin. Vähän keksiä, leipää, mehua tai muuta mitä siellä no tarjolla naamaan ja sitte vasta jatkaan rauhallisesti matkaa.

JOS VOIT, NIIN KÄY LUOVUTTAMASSA SINÄKI!!

Harmittaa ku en tietenkää saanu otettua asiasta mitää videota tai kuvia ku en hoksannu yhtään. mutta nyt ku miettii nii kyllä siitä ois voinu ottaa. : D Ei se mitenkää niin brutaali toimenpide oo. XD Huono-olo siitä tuli, myönnän. Mutta se tuli vasta monta tuntia sen jälkeen ja se huono-olo kyllä vaihtelevalla menestyksellä jatku seuraavana päivänäki iltaan asti. Nyt ei enää tunnu missään mutta rauta-tabletteja pitää syyä. Kuulemma on ihan täysin normaalia kuitenki että ensimmäisillä kerroilla tulee huono-olo luovutuksen jälkeen. : )

Muuta ihmeellistä ei oo ollu meneillää tällä viikolla oikeastaa. : D Mun violetti hiusväri alkaa oleen viimeisillään ja enää riittää yhteen kirkastukseen tavaraa. Sen jälkeen DON DON DOO mustat hiukset tekee comebackin. Miksi? Koska mun hiukset on kokenu kovia ja mustat hiukset on helpot. :'D Kyllä oisin halunnu jatkaa tästä tyyliin siniseen, mutta yritän olla kerranki järkevä ja laitan mustat.

Mustat ja rastat.
<3


Ajattelin että jos aikaa jää viikonlopulta niin haluttais tehä taas videota, mutta ideoita ja inspiraatiota odotellessa. 

Asiasta toiseen   asia1 =====> asia2

Toivottavasti nyt vapuksi kelit tosiaan paranee ja olis jotaki muutaki _kivaa_ ku vaan matikkaa. : D 
"Ihanan" harmaa ilta

Joku vois viiä mut kattoon sen The Avengers elokuvan.... ROBERT DOWNEY JR. olet niiiin kuuma mies <3 Se on sellanen näyttelijä joka on vaan aina hyvä. Ja ilmeisesti vaan paranee vanhetessaa. 

Now can be seen on my wall 

Aaaa paljon ihania videoita YouTubessa joita katon ihan kokoajan... *q* 

Let's start with Melochin & Miume's PONPONPON dance <3 Ah Melochin (se poika) on niiiin söpö!!!
INTO MY BED RIGHT NOW!

Sitte: B.A.P "POWER" MV
omg Bang Yong Guk pornoa.  INTO MY BED RIGHT NOW!


Ja viimesenä uus löytö, mutta ah ihana laulu <3:
Voi että noilla on ihanat äänet! <3

Ja kerranki ei oo sellasia ihan pikkupoikia. ; D

First world problems: niin paljon miehiä, niin pieni sänky. *sigh*  (<- God, I only wish)

Vielä tropicana OOTD:

Nyt mää oon ihquttanu ja häslänny tarpeeksi tälle päivälle tänne. : D

Ens blogimerkintään siis! o/

MOIKKA <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti