9.4.2012

Bye bye childhood

Eilen jäi päivittämättä, no worries, ei siksi että olisin ollu huonossa kunnossa vaan siksi että was not appropriate päivittää blogia ku on kaveri kylässä. : D

Nyt on iloisesti astuttu aikuisten maailmaan. On tullu tietenki vähän juhlistettuaki, mutta se juhliminen koostu lähinnä amnesian pelaamisesta Keelan kanssa. : ) Käytiin me tosin n. 6km lenkillä eilen syntymäpäivänä ja otettiin uudella synttärilahjaksi saadulla videokameralla videonpätkiä tulevaa videoprojektia varten. ; )

Ennen ku kerron eilisestä niin kuitenki täytyy vielä palata lauantaihin! Lauantaina aamusta Keela saapu meille ja joskus 1 aikaan lähettiin täältä kunnon porukalla (minä, Keela, sisko, Niklas, äiti, iskä ja molemmat koirat) matkalle kävellen kohti Papinjärveä.
Sinne mentiin istumaan jäätyneelle järvelle ja paisettiin makkaraa ja lettuja. : D Oli aivan ihana sää ja istuttiin siellä varmaan lähemmäs 2 tuntia. ; )












Huh, huh... Siinäpä kuvia sitte sitä reissusta... :'D

Illalla sitte istuttiin Keelan kanssa meän grillimökissä ja katottiin DVD:ltä Black Lagoon sarjaa ja nautiskeltiin olosta:


Loppu illasta oliki sitte tosi ilosta... :'D



Siinäpä sitte oikeastaan tais se lauantai hurahtaa. 

Sunnuntaina sitte aamusta oliki kunnon tuhti aamupala synttäreiden kunniaksi ja kyllähän me sitä juhlittiinki ihan riittämiin. : D Tuli vähän rahaa, lahjakortti Kultajouseen ja sellasta pientä mukavaa lahjaksi. : ) Oli ihana ku oli niin hyvä sää ja oli mukava tunnelmaki oikeastaan koko päivän. 
Käytiin Keelan kanssa sillon sunnuntaina kävelemässä tosiaan sellaset suunnilleen 6km ja otettiin kuvia ja keksittiin hyviä ideoita elokuvaprojekteille. : )) Erikoista kyllä, mutta ei otettu kauheana kuvia tällä kertaa XD Meillä oli oikeastaan liikaaki hommaa välillä nii ei sitä ehtiny ottaan kuviakaa. 


Illalla pelattiin Amnesiaa ja sitte jossaki kohtaa päätettiin että lähetään käymään vähän ulkona. ; ) Oli hauskaa koittaa laittautua kun oli siinä vähän jotaki tullu otettua ja erikoisesti munaivot tiesi tarkalleen mitä tapahtu ja mitä piti tehä, mutta mun kädet oli vähän spagettina. : o Mielenkiintoinen kokemus. 

Nyt on kyllä niin kuvian täyteinen merkintä, että huh huh... XD 

Tänään vietän pyjama päivää ja Keelaki tuossa on jo suunnannu kelkkansa kotia kohti. Mummo ja pappa täällä vähän kahvistelee ja mää suunnittelin alkavani pelaamaan vähän pelejä nyt ku kerran tässä on aikaa. : D Huomenna sitte taas koulupäivä ja en oo ollenkaan innoissaan, etenkään ku sisko ja niklas lähtee huomenna kotia. : (

Jotaki jäi varmaan vielä mainittematta mitä piti sanoa, mutta siitä sitte ens blogissa! ; )



Kiitoksia kaikille muistamisesta!!

Moikkaa!!! <3

6 kommenttia:

  1. millo me muuten sitte jatketaan sitä videoprojektia! ois kiva mennä hämärällä sinne aukiolle, mutta niin.. : D

    ..onko ne ilmapallot (JOTKA VAIVALLA PUHALLIN JA SOLMIN) ja ne serpentiinit vieläki sielä mökissä? :'D

    mutta täytyy kyllä sanoa että oon kateellinen sulle siitä että sulla on tommone ihanan hiljanen aukio lähellä <3 ja ens kerralla ko lähtään kävelylle NIIN PISTÄT KORKEAVARTISET KENGÄT! mettäseikkailu kutsuu ;))

    taas tuli hirveä himo pelata amnesiaa. tosin tuona iltana se nyt ei hirveästi edenny, koska silmät + tarkennus ei oikeen onnistunu hirveen noppeesti. mutta ah en custom storyt <3 perhana ko se lagas se Morso-master, koska noh. Morso-master.

    ps. KUNNIA HUOMIOLIIVILLE <3

    VastaaPoista
  2. Jatketaan sitä sitte vaikka ens viikonloppuna. : D etenki ku meillä on Kataki mukana XD

    On ne mun mielestä vieläki siellä :'''''D

    Se aukio/aukiot on niiiiin ihania paikkoja <3 ja se missä on se kyltti <3

    Moooorsoo-mastaaaah!!

    SE SUN KELTANEN LIIVI OLI IHAN JÄRKKY!!!!!! XDDDDDDDDDD

    VastaaPoista
  3. SE ON LIMENVIHREÄ EIKÄ KELTANEN! DDD:
    JA SE ON IHANA. <3
    LIIVI FTW!

    VastaaPoista
  4. pittää ottaa se ens viikonloppunaki sitte mukkaan ;)

    VastaaPoista