15.4.2012

Takatalvi osa. 9847875

Talvi on mun mielestä ihan kivaa aikaa, sillon ku se talviaika pysyy siellä missä sen kuuluuki olla. Ei enää huhtikuussa. Kevät olis muuten varmaan ihaninta aikaa vuodessa, mutta raivostuttavaa ku toisena päivänä on lumet jo hyvää vauhtia sulamassa ja tilanne näyttää jopa siltä että kevät on pääsemässä vauhtiin ja kohta alkaa näkyä ruohikkoa jne, ja sitte seuraavana päivänä sataa armottomasti lunta.
Vielä toissapäivänä meän takapihan terassi oli ihanasti melkein kokonaanjo sula ja sitte eilen DON DON DOOOO lunta, eikä mitenkään vähän lunta vaan paljon. Eli vielä kuljetaan viikko tai pari talvikengillä ja ei sitä ilmeisesti vielä kannatakaan heittää kevyempiä talvitakkeja varastoon... *sigh*

En jaksais ottaa että ois jo kesä... Haluan taas vaihteeksi lomalle.... XD ja kesällä on ihana ku on rankkasateita ja ukkosia <3 Ja noh... onhan  se auringon paiste ja lämpimät kelitki ihan jees. : /

Koitin miettiä kauheana että oisko mulla ihan oikeasti jotaki asiaaki kirjotettavana tänää, mutta ei sitte oo ollu mitään Heureka hetkiä ainakaan vielä.
All and all tää viikonloppu on olly erittäin perus (tylsä) ja mitään kovin hehkeitä hetkiä tässä ei oo ollu. Jotaki vähän suspension events on tässä ollu meneillää... Keela katos perjantaina (turns out she was just socially offline but I did freak-the-fuck-out), meän tontin lähellä on hiippaillu jotaki tosi hämärän näköstä porukkaa (terrified to even go outside alone when it's dark) ja sitte friendzone-kortti on ollu jo melkein käsinkosteletavalla etäisyydellä että sitä ei oo vielä tarvinnu käyttää. Ja lauantaina aamupäivästä tein uuden video YouTubeen vähän experimental style ja koitin sisäänajaa mun systeemiin tuon uuden videokameran, mutta noh.... :'D I guess you can't be a pro on the first try.


At least I had fun making the video. : )
I suppose that's really all that matters.

Itseasiassa mää kyllä eka mietin että oisin vähän jakanu ajatuksia about anon haters, mutta sitte tulin siihen tulokseen että enpä jaksa edes alottaa. : D Anon vihaajia tulee aina olemaan, eikä niide raivostuttavaa toimintaa voi loogisilla argumenteillakaan loputtaa.


Ah Chinese food.... <3 So good.

Otakun ongelmia part. 0800488418413: Kone täynnä visual novelleja, mutta et jaksa pelata niitä läpi koska there are no English translations available.  Joo, kyllähän se onnistuu ku ne puheenvuorot ymmärtää, mutta koitapa sit tajuta  ne vaihtoehdot mitkä pitää tehä ku niitä ei muuten sanota äänee. : )) 

Please joku kääntäkää mulle Lamento ~Beyond the Void~ ;---; I wan to know what is going on!
WHAT IS GOING ON!?
Tänään on vuorossa epätoivoisia hetkiä visual novellien parissa ja sitten nolife hetkiä Katekyo Hitman Rebornin parissa, ja tietenki normi tumblr pläräilyt. Saa nähä mitä ens viikosta tulee : / En osaa yhtään ennustaa, muttasen tiiän että Keela ja Kata tulee tänne viikonloppuna and we are gonna have some fun! ; )


Ensiviikkoon siis! o/

Moro <3

4 kommenttia:

  1. kevät on sinäsä kiva, ku säät lämpenee ja pikkuhiljaa alkaa vihertää. mutta nämä saatanan takatalvet ja loska ja kaikki on vaan aivan täyttä paskaa :DD tännäänki kävelin räntäsateessa sen pari kilsaa ja ah että oli ihanaa <3

    JA ANTEEKSI VIELÄ KERRAN PERJANTAISTA <3 olin niin hurrdurr ko olla ja voi, ja en ees koskenu tietokoneeseen. : < i'm very sorry that i made you worry, dear wife <3

    ja pakkohan tuota videota on taas kehua! very well done bobosein, i iz veri proud!

    VastaaPoista
  2. Joo, mää kävelin postilaatikolle ja räntää meni paidan sisää ;--; IT WAS TERRIBLE!!

    You must never do that to me again! ;-;

    Kiitos hobosein <3

    VastaaPoista
  3. woman problems - things getting in to our bra! popcorneilla on varmasti joku vetovoima rintaliiveihin. D:

    and i will try not to <3 voisin itte asiassa antaa sulle siskon numeron ettei tuu käymää ennäää noi :'D

    VastaaPoista
  4. Kaikki luonnon ilmiöt on sitte vissii miespuolisia XDDDD it's da boobs. maailma pyörii niiden ympärillä.

    Joo vois olla ehkä hyvä idea..... ;'D

    VastaaPoista