5.3.2012

Sanity is for the weak

Nyt on tullu vierailtua Saaban kuningattaren luona (tädillä) ja katottua vähän siellä serkun perään, jne. : ) Siellä ku olin niin mää sain puhuttua asioita läpi jonku verran tädin kanssa (liittyen omaan tilanteeseen siis) ja sit puhuttiin vaikka mistä muusta, esim. jossaki vaiheessa naurettiin ihan hervottomasti ku juteltiin niinku jotku vanhat naiset lääkityksistä.... :'D Perus keskustelu tädin kanssa?
Elokuvia tuli kateltua ihan kiitettävästi siinä samalla ku koitettiin siellä saaha aika juoksemaa. . ) Esim. "Due Day" (eli laskettuaika tai joku vastaava) oli hyvä elokuva!

Eilen Keela sitte tulla tupsahti meille ja tässä sitä ollaan sitte sen kanssa vietetty kunnon inspirationaalisia hetkiä. :'D Eilen myös samantien ku saatiin käppästyä kotia alettiin värjäämään multa tätä päätä ja tavoitteenahan oli kunnon violetit hiukset. Noh.... violetit näistä ei tullu kyllä, mutta voi olla että pinkki kuvastaa näitä kyllä paremmin. D: I know... I laughed too! 

Ekan värinpoiston jälkeen oliki seksikkään oranssit hiukset
Värjäämisen kanssa säätäminen meni kyllä suhteellisen myöhäselle, että joskus puoli kymmenen aikoihin menin vasta pesemään viimeset tökötit päästä pois. : D Sen jälkeen sitte hieman kankealla alotuksella (syytän osaksi sitä shokkia siitä että mun hiukset on pinkit ja vielä samana aamuna ne oli kunnolla mustat) kehiteltiin idea kuvia varten ja alettiin sitte laittelemaan vähän hiuksia, jne. valmiiksi.
Ensiksi ku alettiin ottaan kuvia nii oli vähän kankea meno, ku se on ekana aina ku kaivaa sen kameran esille sillee että on sellanen olo että pitää vähän miettiä että mitäs helvettiä nyt oikein tekee. Lopulta sitte tultiinki melkeinpä siihen tulokseen että se kuvaussessio oli ehkä jopa paras tähän mennessä olleista kuvauksista, ku kerranki sai käyttää tilaa kunnolla hyväksi ja säätää valojen kanssa miten lystäs. : D 
Kuvia tuli jälleen aivan järkyttävä määrä ja ei ne kyllä vieläkään lopu, koska suunnitelmana on ottaa tänäänki lisää kuvia kuhan tästä nyt kunnolla sais ittensä meikkaileen, jne. 









Siinä ois sitte ne mitä tähän asti on jaksettu muokata : D

Suhteessa kuvia tuli kyllä paljon ja just naurettiin että oli hauskaa ku otettiin niitä kuvia aivan kuset housussa ku katto omaa kuvaa ja se pelotti niinku itteäki. :''D But we had so much fun! Se tuntu niinku oltais otettu niitä kuvia vaan joku 45min, mutta todellisuudessa käytettiin siihen 3 tuntia. D: Time sure can fly (aikakärpäsiä <3)


Tänään en vielä tiiä, että mitä muuta me tehään ku pelataan Alicea ja otetaan kuvia, mutta eiköhän me jonkilainen sotasuunnitelma keksitä tässä kohta. : DD Ihanaa ku ei oo varsinaisesti pakko tehä yhtään mitään eikä mennäkään varsinaisesti mihinkää. Eilen jo ehittiin kuunnella musiikkiaki ja bilettää  sen tahtiin, että saas nähä jatketaanko me tänään sillä linjalla. ; ) 






Moikkaaa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti