1.2.2012

Ojista orjiin (random super lyhyt update)

Päötin yhtäkiä et päivitän nyt tänne koska unohin taaskin laittaa sen kuvan näistä mun nykysistä otsahiuksista, vaikka mun kehnolla webkameralla kuvan nappasinki jo aika päiviä sitte.
Tässäpä siis kuva
Perjantaina toivottavasti edessä iso ihana päivitys ja sitte kerron tarkemmin vielä varmaan et miten tämä viikko on edenny ja onko mittään tullu osteltua jne. : D Mutta tässä vaiheessa on jo hyvä sanoa että tuskat on jo puoleksi ohi tän koeviikon osalta 3 koetta tehty, 2 jäljellä. Tosin... ne taitaa olla ne pahimmat... XD 

Mun pitäis lukea nytki matikkaa, mutta sain äsken luettua koko mantsan oppikirjan just loppuun niin päätin et kyllä mää oon pienen tauon ansainnu. ; )) 

Suomenkieli on hauska kieli, koska yhellä kirjaimella(/tai sen puuttumisella) voi tehä valtavan eron koko asiaan mistä puhutaan. XD Mantsan kirjasta löysin eeppisen huvittavan kirjotusvirheen kappaleesta jossa puhutaan enimmäkseen ihmisoikeuksista, muuttoliikkeistä ja maiden välisistä suhteista ja konflikteista. 

"Siirtoimaiden asukkaita myytiin ojiksi." Äkkiä luettuna ei tuossa näyttäis olevan mitään vikaa, mutta veikkaanpa kuitenkin että on pitäny sanoa että "myytiin _orjiksi_" eikä "myytiin _ojiksi_". :''D Vähän pisti hymyilyttämään toi virhe. XD

Tässä loppuun vielä ihanan George Carlinin huumoria <3

2 kommenttia: