24.2.2012

Suuria tunteita

Pitkästä aikaa jälleen kerran.



Tämä viikko on kyllä ollu oikein erityisen rankka ja inhottava, vaikka tällä viikolla ei pitänykään varsinaisesti olla mitään kovin epämiellyttävää alkuperäisten suunnitelmien mukaan. Kuitenkin tässä minun erittäin suureksi ikäväkseni tein huomion, jota toivon että en olis tehny ja se liittyy olennaisesti omaan "hyvinvointiin" (ainakin jossakin mielessä). Mieli on ollut maassa nyt pidemmän aikaa ja vasta nyt oon tajunnu hieman jo huolestua asiasta.
Tässä ei enää auta ku toivoa että tämä tästä vielä iloksi muuttuu, mutta saapas nähdä. Kirjoittaminen auttaa minua henkilökohtaisesti yllättävänki paljon tällasina aikoina (viimeisen 7 vuoden ajan). Milloin päiväkirjaa oon pitäny, milloin koneelle kirjottanu jotaki, millon blogia alkanu ylläpitää kunnolla... Kirjottaminen vaan auttaa. Tosin kirjottaessa ei ikinä tuu ilmaistua niitä oikeita tunteita tai ainakaan läheskään niin vahvasti kuin ne oikeasti omassa mielessä on.

Äikän 10. kurssi on olennaisesti saanu mut taas kirjottaan asioita ylös ja siellä kurssilla pyritään paljolti hyödyntämään voimakkaita /voimakkaimpia tunteita niissä teksteistä, että niistä tulis mahdollisimman "aitoja" ja "räväköitä", "persoonallisia" ja "vahvoja". Vahvoja en tiiä onko mun tekstit ollu, mutta persoonallisia ja aitoja ne kyllä on. Jotenki sillon ku oon tällasen "olon" vallassa niin on helppo tuottaa tekstiä, missä ilmaisee itseään ja syvimpiä tunteitaan tosi vahvasti. Ja oikeastaan, jos ei kiinnitetä huomiota siihen että ne pätkät tekstiä ois jotenki kytköksissä mun omaan mielentilaan niin ne tekstit olis kaikessa siinä kauhedessaan ja synkkyydessään tosi kauniita.


"Koikeile kuvata jotakin todella vahvaa muistoa tai tunnetta 
(iloa, surua, rakkautta, masennusta, vihaa)
sanoilla, mutta sitä sanaa (tunnetta) ei saa mainita kertaakaan.
Havainnollista, miltä se tunne tuntuu ja miten se vaikuttaa sinuun."

Rakastan sitä kurssia. <3

Onneksi viikonloppu alkaa ja saan taas olla hetken ihan rauhassa. Pitäis mun ilmeisesti (ainaki mun kalenterin mukaan) lukea matikkaa ja kemiaa ku niistä molemmista on testit ens viikolla ja totta helvetissä ne on vielä kahtena peräkkäisenä päivänäki. <3 : )) 

Koko viikon oon kyllä kuunnellu paljon erilaista musiikkia. Yleensä mää kuuntelen jotaki tiettyä genreä jonku  3-4kk ja sitte vaihan johonki toiseen ja pysyn siinä taas suunnilleen yhtä kauan. Tällä viikolla kuitenki se mitä kuuntelen on vaihellu suuresti. D: Musiikki auttaa oikeasti rauhottumaan ja ilman musiikkia + kirjotuksen taitoa mää en olis kyllä selvinny mistään tällasista ajoista hengissä

Fucking love this song... <3



~~~~


Ppl, y u no interested in history!? 


Historia... <3 historia, historia, historia.... how could I not love you!!? Historian kaikki suuret tapahtumat on mulle pakkomielteitä. <3 Just nyt katon dokumentteja Pompeiin ja Herculaneumin tuhoutumisista v.79 ja HOLY FUCKING HELL... <33 Kuinka julmaa mutta samaan aikaan uskomatonta että siellä on aika pysähtyny 2000 vuotta sitte ja edelleenki suurin osa koko Herculaneumista on edelleen hautautuneena tulivuoren purkauksen seurauksena maan alla! 
Mitä kaikkea mää antaisinkaan että pääsisin joskus käymään siellä kaivauksilla ja löytää sieltä jotaki tosi hienoa niinku jonku upean fresco maalauksen palasen tai jotaki muuta, mikä on 2000 vanhaa!!


Järkkäri...... u y so freaking big that I can't take you with me anywhere!? Häirittee monesti ku kävelee Oulussa ja näkee jotaki, mistä täytyis saaha just sillä sekunnilla kuva ja eih... ei ole kameraa mukana... 
Mun puhelimen kamera ei oo niin hyvä, että sillä pärjäis... F my life. : [ 





Väsyttää niin perhanasti, että voisin mennä nukkuun päikkärit. : / Sitte voisin nauttia mun minivaahtokarkeista ja Supernaturalista, koska nom nom nom. Oon jo kohta kattonu sen jaksot siihen asti mitä niitä on tullu ;---;

Kirjottelempa sitte sunnuntaina taas lisää, sillä oletuksella että on jotaki mistä kirjottaa : DD







Heippaa~

5 kommenttia:

  1. Äikkä 10 on varmaan yks ihanimmista kursseista koko lukion aikana, tulen niin ikävöimään sitä! Mistä katot noita dokumenttaja? Ei taija Yleltä tulla ku Areenassa ainakaan ei oo näkyny moneen päivään mitään jännää hissajuttuja :D

    VastaaPoista
  2. Äikkä kymmenen on lukion kurssien valopilkku. Se on se valo tunnelin päässä. XD

    Mää etin sponttaanisti dokumentteja youtubesta ja googletan joillaki hakusanoilla mitkä vois liittyä aiheeseen. : D ois huippu ku joku kehittäis jonku nettisivun, joka ois omistettu historiasta kertoville dokumenteille!

    VastaaPoista
  3. aaah historia <3 Pompeiin lisäksi ois aivan helvetin upeaa käydä jossain Egyptissä kattomassa pyramideja ja kaikkia maailman hautakammioita. toinen ois kans sitte Rooma, missä ois colosseum ynnä muut. ja ohan niitä varmaan miljoona paikkaa missä tahtois käydä, mutta opiskelijabudjetti ei oikeen anna myöten :D

    btw tuo gifin tyttö on ahistava. en tiijjä miksi. D:

    VastaaPoista
  4. Niinpä. ehkä joku päivä matkailu yleistyy niin paljon ympäri maailmaa että hinnat alkaa tippua ja sitte pääsiski matkustaan kaikkiin kohteisiin, missä ois mielenkiintoista käyä. : )

    Ja toi gifin tyttö on Alice Madness Returnsin trailereista. Ne traielrit on tosin siinä suhteessa aika huonoja että tosiaan toi Alice ei näytä samalta ku siinä pelissä, mutta oh well.

    VastaaPoista
  5. sitä ootellessa <3
    !!mietinki tuota ko pelasin Alicea, tuossa gifissä on semmone AMR-viba. :D

    VastaaPoista