25.1.2013

Ja tästä se sitten alkaa

Parempi myöhään kun ei milloinkaan! Hyvää perjantaita tai lauantaita tai minä päivänä lie nyt satutikaan osumaan tähän postaukseen... : D

Tiistaista lähtee käytiin kokeiden ja kirjotusten rumba ja ei naurata yhtään. : ) Stressaa kirjotukset, mutta en mää kokeisiinkaan pääse ilmeisesti ollenkaan rauhallisin mielin. Tässä itseasiassa on venyny tää blogin kirjottaminen siihen, ku oon puuhastellu matikan kimpussa ja stressannu menemään. 
Awwyis mothafucking lyseo

Noh yritän kuitenki pysyä positiivisena, kyllä se siitä, eikä ne kirjotukset elämää kaada (oh, yes they do). : )

MUTTA eteenpäin sano mummo hangessa, tai jotain siihen suuntaan.

Viime viikonloppuna tuli napsittua kuvia ku sattu siunaantumaan sopivan lauha keli ulos. Kauheana ei talvisaikaan ulos viitti mennä ottaan kuvia, vaikka kuinka kaunista siellä onki. Pakkanen purasee yllättävän nopeaa ja valoisaa aikaakaan ei ihan tuhottomasti oo päivässä. Satuin kuitenki just tekemään lumityöt pihalta ja hoksasin, että no mutta täydellinen kelihän se siinä.
 Sellasia kuvaloisia tuli siltä kerralta.

Kauheana, tai oikeastaan ollenkaan ei oo ostoksia tässä tullu tehtyä tän viikon aikana. Tosin, se penkkaripuku tuli viime viikonloppuna, mutta siitä laitan varmaan kuvia vasta sitten penkkareiden alla.

Kuvisdiplomia varten suurennettu kuvaki tuli, mutta sitäkään en paljasta. : DD

Kävin suorittamassa tuossa eilen (torstaina siis) hygieniapassin ja nyt sitte voi hakea kesätöitäki mahdollisesti vähän paremmilla mahdollisuuksilla saada paikka.

Mää oikein kiihdyttelen tän merkinnän läpi.... : o (vielä on matikkaa tälle illalle jäljellä)

Viime yönä oli hubaajaa, hubajaa kun päätin että voisin vähän tupeerata sitä mun ruskeaa perukkia. Se vaan on niin kiva. Anteeksi nyt vain.

Tänään oli myös pelipäivän re-take Katan kanssa! Kata tuli tänne joskus kymmenen jälkeen ja alettiin siitä sitten samantien pelailla. : D Pelattiin Amnesiaa, Mad Fatheria ja Ao Onia. Amnesiasta sekä Mad Fatherista saatiin tällä kertaa onnistuneesti nauhotettua pelaamista, mutta Ao Onin kohdalla ohjelmat sitten sano ittensä irti. Noh kootutteokset-videota näistä klipeistä saa ootella hetken, nimittäin niitten muokkaamisessa menee älyttömästi aikaa (leikata vaan parhaat kohdat, laittaa ne oikeaan järjestykseen, muokata häivytykset, jne.), plus tosiaan koeviikko ja kirjotukset. 
Meillä oli hyvin hauskaa. : D

Jeps, eiköhän se ollu sitten taas tältä erää tässä. 

Huomenna serkun 12v synttärit ja lisää matikkaa <3 ja mahdollisesti talousoppio feat. yh2 kirja. : )

Mukava viikonloppu mulla edessä, toivottavasti teillä on parempi!

Moikka! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti