1.2.2013

Paper planes

No mutta hei fellow-human-beings . Vaihteen vuoksi on perjantai! Ja onneksi myös mun osalta koeviikko ohi. Ei kuitenkaan aleta vielä juhlimaan, sillä tasan viikon päästä oliskin sitten tarjolla äidinkielen yo-tekstitaitovastauksen kirjottaminen.

Mutta, noh ainakin tänään pidän suosiolla paussin kaikesta ylimääräsestä kouluhommasta. Yhteiskuntaopin koe riittää tälle päivälle, I think.

Tosiaan koeviikko ollu, eli ei oo ollu yhtään mitään super kivaa tässä oikeastaan koko viikkona. Onneksi tää viikonloppu nyt sentään näyttää vähän valosammalta, vaikka huomenna onki lapsenhoito-keikka. Maanantai ja tiistai on onneksi mulle ens viikolla vapaana, niin saan vähän hengähtää (vaikka se käytännössä tarkottaaki että luen yo-kirjotuksiin vaan kotona).

Toivon mukaan matikka on nyt lopullisesti ohi ennen sitten ku on kirjotukset! Luulisin ainaki että tämä oli nyt tässä... : D
Erittäin tehokasta matikan opiskelua viimeviikonlopulta
Mää ehkä saatan tänään alkaa muokkaamaan niitä viimeviikolla Katan kanssa otettuja videoklippejä yheksi kokonaisuudeksi, mutta en kyllä lupaa mitään. : D Voi olla että hermot loppuu lyhyeen ja en saa oikestaan mitään sen aiasn puitteissa aikaseksi. 

Haluaisin vaan pelata.... ;---; Pelata, pelata ja pelata!!! Mulla on niin älytön määrä pelejä kesken, jotka haluan saaha koluttua läpi ja niin paljon pelejä mitä halauan alkaa pelaamaan. Mm. se perkeleen FFXIII-2 on aika onnistuneesti jääny kesken, Mad Father on kesken sen jälkeen ku se viime viikolla Katan kaa alotettiin, Ao Oni, FFXII:tä ei oo tullu VIELÄKÄÄN pelattua loppuun, KH1 & 2 ois loppubossit jäljellä (MUTTA KU SE VITUN RIKU ON NIIN DERP ETTÄ SE KO JATKUVASTI!!!!), Fatal Frame 3, Silent Hill Shattered Memories.... ja lisääki ois. Ja sitte haluan niin paljon alottaa "Corpse Party":n mutta eiiiiiiiiiiiiii. *sigh* täytyy oottaa aika kauan että pääsis kunnolla pelaamaan kaikki loppuun. Vähintään kesälomaan, ja sillonki pitäis kuitenki käyttää ajasta 85% yo-kirjotuksiin lukemiseen. 

My hair is so fluffy and fine~

AA!!! Mitä muuten tykkäätte uuesta bannerista blogissa? Väänsin sitä tässä yks ilta ku olin korvia myöten täynnä talousoppia ja logaritmifunktioiden derivaattaa.
Samalla kalibroin myös tämän kuvan uuteen uskoon
..Jutut loppuu kesken...~ : D
# peasants

Jotta en voisi yksin kieriskellä mun tunteiden keskellä, why don't you all have some 
FEELS
as well. : )




Nonii juu, spämmätään sitten musiikkia.


Olen selkeästi palaamassa j-rockin aikoihin. Oh my god. 

Nonni, en venytä tätä yhtään enempää.

Ens merkintään sitte!

Moikka! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti