4.1.2013

Dreadful experience

Tervetuloa 2013!! Toivottavasti tämä vuosi on monta kertaa parempi kuin edellinen... En halua mitään mässäilyä sillä, mitä kaikkea viime vuonna tapahtu, koska suurin osa siitä ei naurattanu sitte ollenkaan. MUTTA oli toisaalta myös paljon onnistuneita hetkiä, joista ei oo mitään valittamista.

In case you missed it; tässä oli/on mun viime vuoden hyvästelyvideo


Oon vähän jumissa, että mistä edes aloittaisin nyt kertomaan.... :'D Loma oli aivan liian lyhyt (tässä on jo 3 päivää ollu koulua) enkä voi kyllä sanoa, että olisin ollenkaan palautunu tuossa loman aikana. Enemmänki osa loma meni siihen, että kirjottelin 6 esseetä, värjäsin papereita ja yritin järjestää kouluhommia paremmin. Ei sinäänsä ehtiny kunnolla edes tuntua lomalta ku se oli jo ohi.

Keela oli meillä pari päivää ja meillä oli yllättäen kivaa : D Keela laitto mulle rastat, katottiin elokuvia, juteltiin, tehtiin lumityöt, syötiin, katottiin Gaki no Tsukaita, jne. Välillä kyllä ottaa pahasti päähän, että koulu vie vaapa-ajasta niin paljon aikaa, että ei Keelan kanssa nähä kovin usein. : < 

Mun suureksi epäonneksi en voinu pitää rastoja päässä ku pari päivää. Koulusta stressaamisesta johtuen (ainakin näin oletan) mulla oli sellaset ihanat 3-5 päivää migreeniä vaihtelevalla menestyksellä. Että nyt on sit kuitenki omat lyhyehköt mustat hiukset vaan ja näillä saan kärsiä ties mihin asti. 
 Haluaisin nuo jo nyt takas!!! ;---; ne oli vaan niin ihanat!

Nyt on vaan niin normaalit ja kaiken hyvän päälle ruskeat hiukset...

Uusivuosi vilahti ohi äkkiä, eikä sillon mulla ollukaan oikeastaan minkäänlaista menoa. Olin lähinnä kotona porukoitten kanssa juhlistamassa vuoden loppua, mutta niinku voi arvataki niin ei porukoitten kanssa kauheita pirskeitä pystyyn pistetä.... :'D 
Täytyis alkaa tässä pikkuhiljaa jatkaan filosofian päättöesseetä. Tavoitteena täksi päiväksi olis saaha edes pari osa-aluetta käsiteltyä koska huomenna sit pitäiski kirjottaa yhteiskuntaopin esseet loppuun ja alkaa jossaki vaiheessa selaileen matikan testin aluetta... : ) Tosi, tosi kiva... *syvä huokaus* Stressitaso on jotaki aivan uutta. 

Nonniin tähän loppuun vielä sitte muutama OOTD ja pari lahjaa, joista unohin ottaa aikasemmin kuvat. : )
Kun kävin kattoon Hobbitin. : ) I blended in!


Nonniin, mutta ens viikkoon siis!!! : )

Moikka!!!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti