23.11.2012

Broilerin tarina

Näinkin hilpeissä merkeissä alko mun koeviiko tänään! Ikävältä osaltaan kuitenki mun on siirrettävä kunnollisen blogimerkinnän kirjottamista kahella viikolla. Kirjotan siis kunnolla vasta sitte itsenäisyyspäivän aikoihin ku kaikki tämä kokeiden kauheus ja jakson vaihtumisen tuskat on ohi. : <

Tässä välissä veikkaan että ehtii tapahtua vaikka ja mitä mm. suunnitelmissa on ainakin suloisen katkera paluu mustiin hiuksiin heti jakson vaihtuessa ja mun pitäis saada postissa tässä lähiaikoina ihania juttuja, mistä kerron sitte tarkemmin vasta sillon ku kirjottelen sen merkinnän.

Ajattelin että ens viikon perjantaina voisin jotain pienimuotoista kirjottelua suorittaa, jos ruotsin kokeeseen valmistautuminen ei osoittaudu aivan liian haastavaksi.
Tänään täytyy vielä jatkaa uppoutumista kansainvälisiin suhteisiis historian puitteissa. Noh en sinäänsä valita, koska henkilökohtaisesti tykkään historiasta ihan älyttömästi, mutta tuo meidän oppikirja nyt vaan sattuu tappamaan kaiken ilon mitä historiasta voisi repiä. Ja sen painotuksetki on omasta mielestä ihan  päin helvettiä, mutta ei se auta ku jaksaa lukea. : D

Eli ens viikkoon siis (mahdollisesti).

 Tältä musta tuntuu ku luen historian kokeeseen; mielenkiintoisia tappeluita vaa jokapuolella, mutta mää meen
niistä kaikista vaan ohi sillee "oohhhh tämä oliki niin pajon tärkeämpää ku toinen maailmansota..."

Moikka! <3

2 kommenttia:

  1. Kana on kyllä hyvää. Mutta eikait sitä kannata jostain koeviikosta ottaa stressiä? Niillä numeroilla nyt loppujen lopuksi paljoa tee vaikka hakisikin amkin puolelle, pääsykokeet sitten vaan kuntoon.

    Ja onhan Enkelin muna nähty?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mää melkein sanoisin että siitä aina väkisinkin vähän stressaa. : D Ja ku lääketiede on tähtäimessä niin melkein ois helpompi ku olis päättötodistuksessa hyvät arvosanat niin sais muutaman lähtöpisteenki.

      Poista