16.11.2012

Eximia cum laude approbatur

Otsikostakin voisi päätellä mahdollisesti että yo-kokeiden tulokset ilmaantuivat tänään kansliaan ja eximia sieltä enkusta tuli! : ) Aika jees. Nyt ku sit vaan selviäis kevään kirjotuksista niin ois jo asiat paremmalla mallilla.

Jotenki vois juhlistaa tuota E:tä mutta ei ajatus juokse. : ( Ehkä mää tän viikonlopun aikana itelle jotaki kivaa keksin sen kunniaksi.

Anywho~ viikko on taas ollu mitä... normaalein = ei mitään uutta ja ihmeellistä, ja ei tietenkään saa unohtaa tuhotonta stressin määrää ihan kaikesta mahdollisesta.

Huomasin että joulukuuki alkaa lähestyä ja täytyis alkaa jo suunnittelemaan joululahjojen hankintaa. Fab. : )

Tein viime viikonloppuna Cakepopseja isänpäivää varten! Oli muuten hyviä, mutta ens kerralla vaihan kyllä ehottomasti appelsiinituorejuuston johonki muuhun. Pisti ihan liikaa appelsiinin maku läpi niistä. : < Turkinpippurilla ja maitosuklaalla kuorrutetut oli kyllä eniten mun mieleen! : DD
Nom nom

Koitin kans viime viikonloppuna pitkästä aikaa yhtä lookia, mikä sopis varmaan älyttömän hyvin sen mun uuen peruukinki kanssa! : D 

Don don doo~ Ei tänään oo jotenkaan yhtään ajatus kasassa, mutta koitetaanpa nyt tästä blogimerkinnästä sentään selvitä.

Noh... Katon nyt vihdoin ja viimein Pakoa. Tosin ärsyttää että aloin kattoon sitä, koska nyt en voi enää lopettaa (because Wentworth Miller), vaikka tiiänki että en halua nähä sitä loppua. Mutta my god Wentworth......... *q* <3 Normaalisti ei ehkä kuuluis "my kind of men" -listaan mutta awwyis.
Ja mun kynnet alkaa vihdoin olemaan sen pituiset ku ne haluanki olevan ja vielä melkein kaikki on saman pitusia. <3 Yay. : D Vaatinu aika paljon huolenpitoa ja hoitoa että oon ne saanu tällasiksi ja näinki hyvään kuntoon. Nämä nimittäin tuntuu yhtä kovilta melkein ku tekokynnet. : DD
Hiussuunnitelmat on taas kehitysvaiheessa sillä alkaa tuo juurikasvu vaihteeksi näyttäytyä *syvä huokaus*. Ei kauheana kiinnostais vaihtaa taas väriä, mutta sinisille hiuksille ei aivan oo väriä millä juurikasvuki maagisesti katoais. Oon aika pahasti kahen vaiheilla että värjäänkö takasin mustaksi hiukset vai punaseksi. Punaset ois kyllä aivan älyttömän kiva, mutta niissäki on vaivaa melko paljon ja oikeastaan haluan eniten nähä mun hiukset punasena sitte ku nämä tästä ois oikeasti kasvanu ihan reippaasti. : ( Musta ois ainaki helppo ja ei se kyllä omastakaan mielestä ollenkaan huono väri mulle ollu. + etuna on kans että voisin laittaa mustat rastat takas <3
Kuva spämm
Tänään äikän tunnilla <3 : ) yay
 Ja pakko myöntää; I find this man attractive also


Jeps, musta tuntuu että siinäpä nyt tälle viikolle etenki ku tässä iski pieni takapakki ja oon vähän kärttysenä atm...... : ) Niin mukava ku hommat vaan ei pelaa. 

Ens viikkoon!! (tosin koeviikko alkaa sillon niin voi tulla muutoksia matkaan
ilmottelen sitten lähempänä!)

Moikka! <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti