6.12.2012

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!!!


Älyttömän hyvää ja kaunista Itsenäisyyspäivää kaikille! <3
Awwyis, motha, fucking, talvivaatteet

Tuntuu hassulta ku on jo 6. päivä joulukuuta. Tää talvi jotenki pääsi yllättämään.... Joo, varmaan joku näsä viisas nyt tuohon sanois että "miten se voi yllättää ku joka vuosihan se tulee samaan aikaan"... Mutta lähinnä nyt tarkotan sitä että lunta tuli yhtäkiä todella paljon ja pakkaset kiristy aika huimasti tuossa muutaman päivän aikana. Viime viikolla mun muistaakseni oli vaan nippa nappa pari astetta pakkasta ja nyt on ollu noin 4 päivää sellasta -22ºC. Not that I mind though. Tykkään pakkasesta ja talvesta. : D Ulkona on älyttömän kaunista varsinki ku taivas on kirkas ja aurinko paistaa (varmasti ehin tässä talven aikana spämmätä kyllästymiseen asti kuvia kuinka ulkona on ihanan näköstä). 

Anywhay, siitä on jo 2(?) viikkoa ku viimeksi kirjotin. Tuntuu hassulta ku en oo spämmänny tänne mitään koko tänä aikana. Tosin koulun kanssa on kyllä ollu sen verran kiire että en oo millään ehtiny tähän keskittyä. Nyt kuitenki, etenki vielä koska on pitkä viikonloppu, mulla on aikaa kirjotella rauhassa että mitä on ollu meneillään ja muuta siihen suuntaan. 

Alotan nyt vaikka siitä että niinku sanoin hiusten väri vaihtui jälleen, takaisin mustaan. Kyllä nää mustat hiukset vaan yksinkertaisesti on käytännöllisemmät ku siniset, pinkit tai violetit (muut shokkivärit kuin punaiset), vaikka tykkäänki niistä väreistä enemmän hiuksissa. Nyt ei oo niin isoja hankaluuksia ensinnäkään ku aamulla meikkaa saaha kulmat saman värisiksi ku hiukset eikä myöskään oo ongelmia vaatteiden valinnassa (joskus haluttaa käyttää muunki värisiä vaatteita ku mustia ja valkosia).
Nyt voin myös pitää mun pidennyksiä ja rastat on taas vaihtoehtona hiustyylille. <3 Otsahiuksetki vielä napsasin tuossa viime sunnuntaina suoriksi pitkästä aikaa. : )
(en leikannu siis hiuksia lyhyiksi, ne on vaan pompulalla kiinni.)
Lupasin kertoa vähän että mitä mukavia pieniä paketteja postissa mulle saapui (vielä on 2 matkalla missä päin lie maailmaa onkaan). Tilasin siis hiuspannan ja sitten vähäsen huulipunia netistä ja ne tuli mulle tuossa viime viikolla. Ne on kyllä kaikki aivan ihania!!! <3 Hyvin onnistuneita ostoksia ja heti tekis mieli tilata ainaki niitä huulipunia lisää. 
Hintaa pannalla tais olla jopa suunnilleen euron verran, vähän päälle.
eBaystä tilasin~



Elikäs 6 NYX huulipunaa ja värit on:
Ehco, Iris, Penelope, Harmonica, Honey ja Circe

Huulipunat oli noin 15€ yhteensä postikulut mukaanlukien, että ei todellakaan paha hinta. Erityisesti koska tykkään NYX:n meikeistä nykyään aika lailla. Toisista noista huulipunista tykkään enemmän ku toisista, mutta nyt mulla on kunnon nude-huulipunia, yks musta (not really that blakc but I still like the color) ja haaleanvaalean punanen (tosi hento) väri. Nää pienoiset tuli Amerikasta mulle reilussa viikossa = ei ollenkaan huonosti! 
Tuo musta "Penelope" huulipuna ei ollu yhtä musta ku olisin toivonu,
mutta silti oikein kiva väri.

Nyt ku kerran talvi on aikalailla täydessä vauhdissa niin päätin kokeilla hyvää ideaa, minkä löysin Tumblrista ja uskompa että se on tullu monilla vastaan.Tein ulos vähän värillisiä "helmiä". ; )
 Nää on erityisen hinon näkösiä ku illalla laittaa tuikkuja noitten päälle (tai niitten joiden sisälle saa niin sisälle) palamaan. : ) Varsin helppo tehä, mutta pakkasesta riippuen vaatii kärsivällisyyttä ettei mee rikkoon jäätä liian aikasessa tai ollenkaan. XD

Ja tässä vast'ikään opettelin siskon opastamana tekemään Chai-laten itekseni ja sen ohella onki ihana napostella piapareita ja kylmää maitoa. <3
 Nom nom <3

Nonnii, joskohan siinä olis aika paljon tavaraa tälle merkinnälle. : DD


Moikkaa!!! <3

2 kommenttia: