7.8.2012

No pain, no gain.

Tämä viikko on alkanu melkoisen onnistuneesti ja toivon mukaan loppu viikko sujuu samoissa merkeissä! Paljon puhuttavaa, mutta en taaskaan tiedä että mistä aloittaisin.

Ehkä järkevämpi olis aloittaa eilisen hommasta, eli kengistä! : D Sain ne ihanat kengät jotka tilasin viime viikolla eilen ja ah ne on ihanat (vaikkain mun pitää vaihtaa ne yhtä isompaan kokoon kuitenkin jos meinaan saaha sukat mahtumaan sinne)! Tilasin siis Jeffrey Campbellin Spiked Litat perus mustina. Ja ne on kyllä niiin kauniit kengät!!! Koska ne kuitenki oli/on niin ihanat niin otin niistä kyllä kuvat jo nyt koska en malta odotella sitte että saan ne vaihdossa tulleet kengät.
Love in a new meaning. <3

Ei varmaan vaadi kovin suuria selittelyjä, että kuinka paljon mää rakastan noita kenkiä..... : D They are soooooooo gorgeous <3 Huomenna vien nuo tosin postiin (;----;) ja jään tuskassa odottaan että saan sitte ne toisen kokoset kotiin. : ) 

Tän päivän osalta alotetaan nyt vaan lyhyesti siitä että sain postissa (vissiin) saapumisilmoituksen siitä mekosta ja kaulakorusta mitkä tilasin jo jonku aikaa sitte. : ) Huomenna pitää hakea ne sit samalla ku vien ne kengät postiin. Onpahan sitte ainaki ne mistä nauttia (lies, I have others things to enjoy also).  
--Mutta sitten pääasiaan mikä tänään on ollut käsillä; TATUOINTI!!!! Nyt mun vasemmanpuolesta lapaluutani koristaa uunituore tatuointi, jonka kävin tänään laittamassa Oulussa. Haters can honestly just fuck off on this one, mutta mulle ah..... it's. so. damn. beautiful! <3 So perfect
Aikaa siihen kun tatuonti siirtyi pelkästä haaveesta selkään (tän päivän osalta) meni kolme tuntia. Noin 45 min valmisteluihin ja muutaman minuutin taukojen kanssa ite neulontaan meni reilu kaks tuntia. Samppa, ihana mies joka mulle tatuoinnin lapaan nakersi, teki uskomattoman hyvää jälkeä ja oli kyllä varsin ystävällinen ja miellyttävä tyyppi. Oisin voinut ottaa käsilaukkuun ja viedä mennessäni. : D Onneksi siellä henkilökunta on tosi ystävällistä porukkaa, koska kun oikein kävi kipeää niin meinas hymy hyytyä. 
Ihan eka tatuointihan tämä mulle on, että en kyllä osannu yhtään arvioida että miltä se sen laittaminen tuntuu. Välillä kuulu vaan sen tatuointikoneen ääni ja sitten välillä taas kävi niin armottoman kipeää että kyllä sai käsiä nyrkkiin puristaa ettei päässy muutama tuskainen inahdus karkaamaan sillon tällön ulos suusta. Tuntu aika lailla siltä kun ois kuumaa rautaa hinannu hitaasti ihoa pitkin, hankalampi kuvitella kun sanoo että "se tuntuu siltä ku monta neulaa pistäis yhtäaikaa sun ihon läpi". Mun mielestä tulikuuma rauta on ehkä osuvampi kuvaus sille tunteelle. : D 
Ensin kun työ rajattiin niin kipu oli aika mietoa ja sillon kävi sellanenkin ajatus mielessä kun että eihän tämä oo yhtään paha. Siinä vaiheessa ku alettiin sitten värittämään mustalla, harmalla ja viimeisenä lisättiin valkosta niin meinas kyllä tuskaan tukahtua välillä. Pieni alua, järkyttävä ärsytys iholle ja siinä niitten neulojen pitää antaa hetki tehdä tehtävänsä. Siinä kohti sitten kun rajattiin työtä haaleansinisellä että saatais se kunnolla "pomppaamaan sieltä" niin kipu laski taas vähän mutta kyllä kun niskaa päin mentiin niin kipuki alko kasvamaan. Joku miekkonen siellä naurokin että kyllä aika kipeään paikkaan ekan tatuoinnin otin. : D Kipeää kävi, aivan perkeleesti en ala kaunistelemaan, mutta kuva on niin hieno että kyllä se oli sen arvoista! : ) 

Että sellanen kokemus se! : D oon kyllä aika varma että enköhän mää vielä jossakin vaiheessa elämää kerkeä juosta takasin ottamaan lisää tatuointeja, ne on mulle kuitenki niin tärkeä juttu! 
Vielä tähän päivän asu, mikä oli päällä kun mennin tatuointia ottamaan. Ja joo, leikkasimpa taas otsahiukset kun alko tuntumaan ettei taaskaan näe mitään ku roikkuu turhia karvoja silmillä. : D 

Nyt kuitenki meen ihastelemaan tuota tatuointia takas peilin ääreen ja ehkä mahdollisesti saisin tänään jatkettua sarjojen katsomista eteenpäin. : )

Moikkaa!!! <3

3 kommenttia:

  1. Hoho, on kyl aika makea toi tatska. :D Kopistellaan sit Lyseon käytäviä molemmat Spiket jaloissa. :'D Ollaan varmaan sit suhteellisen mukavan näkönen parivaljakko. Mistä sie muuten tilasit noi? :D Miulle pitäis tulla täs alkuviikosta omat postin kautta ko ne viimein saapu sielt Uudesta Seelannista Suomeen :DD

    VastaaPoista
  2. On kyllä tosi komea. : D Smexy jos en sanois jopa ; ) Spiket for the win <3 oon niin ottaanu nuita kenkiä ja vähän kyllä harmittaa että pitää alkaa ootteleen että saan oikean koon, mutta ei se auta. : D Tilasin nuo stylepit nimiseltä sivulta. Siellä oli vissiin spiked litoja vaan tollasina tosin. Vihdoin ne tulee sitte sulleki! : D

    VastaaPoista
  3. Mmmm :D Kunhan posti tuo vaan ne. Ensin ne jumitti siel Uudes Seelannis ja sit Vantaalla. ÄÄÄäää. Haluaa ne jo.. :D

    VastaaPoista